Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2020 12 18, 18:57)
Turim papildoma 75% nuolaidos koda nuo akcijiniu kainu sioms prekems

kažkoks nematytas puslapis, gal tiktų toks zoom pasitarimams? hmm.gif biggrin.gif biggrin.gif https://www.themountain.com/orangutank
Atsakyti
Aciu uz prekytes🎈
Gal kuri keistis noretu🙂Dideli nysipirkau🤨
Mano M, reikia S. Galiu ir parduot jeigu nebus du kuo keistis:-) Spalva bordo
https://www.jcrew.com/us/p/AB749
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 19:59)
Tep. Tiesiog atsiguli ir paguli. Atlaidž visas spazmas  biggrin.gif

Jei kas bandys ant jo gult pirmą karyą, neišsigąskit, gali būt kraujosrūvų - mėlynių mažų taškiukų. Greit praeis, bet kol priprasit, skirtingose vietose skirtingai reaguoja oda ir poodiniai sluoksniai  biggrin.gif

nu viskas ,dabar jau ir man reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 20:12)
man dabar to daikto reikia staigiai ir iki Kalėdų. Kur gaut?
mama tokį jau daugybę metų naudoja, pas ją tokie ilgesni spygliukai. Kiek žiūriu internete, tai kai kur trupučiai visai.

radau ali expresse.
Atsakyti
Papildoma 22% nuolaida sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 18, 19:40)
tiesiog gulit?

Tiesiog guliu 😁

QUOTE(Lux @ 2020 12 18, 19:41)
Kas turi stambius apgamus ant nugaros, jis netinkamas. Tuomet lieka kojos

Neturiu, tai ne bėda.

QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 20:12)
mama tokį jau daugybę metų naudoja, pas ją tokie ilgesni spygliukai. Kiek žiūriu internete, tai kai kur trupučiai visai.

Kažkokie Pranamat lb db ant bangos, bet kaina ju didelė. Aš dovanų gavau, bet mano tikrai pigesnis. Pilna visur, pigu. Lt pažiūrėk, iki Kalėdų gausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 18 gruodžio 2020 - 19:32
QUOTE(Cypass @ 2020 12 18, 17:03)
Su saunos natūralių šerių sausu šepečiu, kiekvieną rytą prieš dušą, tikrai veiksminga,o po dušo aliejus ar kremas. Bet reikia sąžiningai daryti, tikrai matosi rezultatas. Tik reikia teisingai daryti,o ne bet kaip makaluoti. Youtube tikrai yra daug info, ypač pas rusaičių. ax.gif
Golden glow jei per tamsi tada WARM SIENNA. Pirkau Overstock, būna gerų kainų Walmarte. O šiaip Eurovaistinėje kartais duoda gerų nuolaidų, vasarą pirkau su 50%, tai pigiau gavosi nei siųstis.

Iherbe dar geros kainos buna Jane , sios dvi spalvos populiariausos ir yra , ziema WARM SIENNA naudoju , vasara Golden Glow .
Atsakyti
Ačiū komandai už prekytes aciuks.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 19:12)

Širdažolės Vaistinėje yra. Šalia Eglės ji. Varysi šmutkų, užsuksi į širdažolę.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 18, 12:51)
Labai teisingai apibudinot.  4u.gif Suspaudus oda net apelsino zieveles nera. Pati asaziste net i rolus eina, sake net masazas taip neisjudina kaip rolai.

rolai juda sistemingai ir dar jauti kaip reikia, pareguliuoji.kur daugiau kur maziau ..man patinka, ateini, raminanti muzikele groja , pasimasazuoji, atsipaliaduoji , miegasi geriau biggrin.gif

QUOTE(keistuole @ 2020 12 18, 14:45)
o kas tie rolai?  blush2.gif

jau matau atsake merginos , pavasari bent pas mus eiles buna, reik isanksto uzsirasyt ,savaite i prieki uzsirasineju nes kitaip norimos valandos uzimtos buna. Visokio plauko grazintis ateina ir jaunos merguzeles lieknos kaip gazeles ir tas kas meta svori ir bobulytes noriai eina .Sveikatinasi biggrin.gif
QUOTE(spygliz @ 2020 12 18, 17:09)
Gyvenime nepamiršiu kaip į rolus nuėjau 🤣 po masažo klupejau tulika apsikabinus. Taip sujudino mano visas ataugas kaklo, kad dieve dieve 🤪

biggrin.gif geras.... dar ir taip buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 18 gruodžio 2020 - 20:00
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 18, 19:25)
nu viskas ,dabar jau ir man reikia  biggrin.gif
Papildyta:

radau ali expresse.

Ar apsimoka, aš gal 5 ar 6 € mokėjau. L kelių € laukt belekiek.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 20:51)
Ar apsimoka, aš gal 5 ar 6 € mokėjau. L kelių € laukt belekiek.

Tai kur Tu pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 21:12)

mačiau rimi yra, bet pačiupinėjau, kad baisiai aštrios ir kietos tos plastmasinės gėlytės, tai pagalvojau, kad gal kokios padielkos bigsmile.gif
Atsakyti