Komanda, gal ecco turite nuolaidos kodą?
o fragrance imsite?
QUOTE(minha @ 2020 12 19, 11:30)
<p>o fragrance imsite?</p>
Imsim, kai tik turesim free ship

Beje, gavau HM odines pirstines is to 40% pirkimo, tai visai patiko, tiks ilgapirstems ir ilganagems, nes man su netrumpais pirstais dar rezervo yra
VPaltas su vilna ir kasmyru
Cocoon kiek graziu spalvu, net nemaciau

QUOTE(spygliz @ 2020 12 19, 11:10)
Pranamat manau švelnesnis bus, pradedant gerai, o vėliau norėsis dygesnių. Turiu pigesni, nesiskundžiu.
Matomai teks. Man jis kaip išsigelbėjimas skamba.
Matomai teks. Man jis kaip išsigelbėjimas skamba.
aha, norėtum švelnumo

HIPS plastikas
100% hipoalerginis ir ekologiškas HIPS plastikas. Medicininės prabos, sertifikuotas ir saugus.
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 19, 11:15)
dar galvas nusisuksit abidvi su ta katapulta.
mes po to tik šampės 🤣
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 19, 11:42)
omg, jau grįźau trumpam čia, esu arčiau

nu gal reik per atstumą atvaryt

Gal kur kosmetikai yra nuolaida gera? Mažai išmanau apie makiažo priemones, dažniausiai perku parduotuvėj konsultančių pasiūlytas. Arba tinka, arba ne... Labai reikia rudo akių pieštuko ir neutralių spalvų šėšėlių Kas netingit ir nekepat imbierinių sausainių, patarkit. Ačiū
Jaučiu man šitas būtų išsigelbėjimas. Tu Kaune ji turi?
Jeigu išvaržos, tik mankštos ir baseinas, masažai ir kūno raumenų įtampos mažinimas. Ant ko tik aš negulėjau Ir Vilniuj, ir Rygoj...
QUOTE(sollo @ 2020 12 19, 02:32)
Aš turiu Pranamat Eco rinkinį 👍
Didelį, pagalvę, žiauriai gerai kaklui ir galvai ir dar mažiuką 👍
Jis brangus, bet kokybiškas, rankų darbo, 5 metai garantija. Ekologiškos žaliavos
Pagaminta iš 100% lino, bekvapės medvilnės, natūralaus kokosų pluošto ir HIPS plastiko.
Draugė turi paprastą, nėr ko lygint
https://pranamat.lt/...KgaAoa9EALw_wcB
Didelį, pagalvę, žiauriai gerai kaklui ir galvai ir dar mažiuką 👍
Jis brangus, bet kokybiškas, rankų darbo, 5 metai garantija. Ekologiškos žaliavos
Pagaminta iš 100% lino, bekvapės medvilnės, natūralaus kokosų pluošto ir HIPS plastiko.
Draugė turi paprastą, nėr ko lygint

https://pranamat.lt/...KgaAoa9EALw_wcB
Kaklui užtektų pagalvės ar ir kilimėlio reikia?

QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 11:53)
<p>Gal kur kosmetikai yra nuolaida gera? Mažai išmanau apie makiažo priemones, dažniausiai perku parduotuvėj konsultančių pasiūlytas. Arba tinka, arba ne... Labai reikia rudo akių pieštuko ir neutralių spalvų šėšėlių
Kas netingit ir nekepat imbierinių sausainių, patarkit. Ačiū
</p>

Reiketu apsibrezt, kas yra gera nuolaida

QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 11:56)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72754845" data-time="1608362628"><div><p>Jaučiu man šitas būtų išsigelbėjimas. Tu Kaune ji turi?</p></div></blockquote><p>Jeigu išvaržos, tik mankštos ir baseinas, masažai ir kūno raumenų įtampos mažinimas. Ant ko tik aš negulėjau
Ir Vilniuj, ir Rygoj...</p>

Aš be sporto negyvenu. Jei tik pora savaičių stop, cypiu. O labiausiai padėjo sanatorija ir visas kompleksas procedūrų.
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 11:53)
<p>Gal kur kosmetikai yra nuolaida gera? Mažai išmanau apie makiažo priemones, dažniausiai perku parduotuvėj konsultančių pasiūlytas. Arba tinka, arba ne... Labai reikia rudo akių pieštuko ir neutralių spalvų šėšėlių
Kas netingit ir nekepat imbierinių sausainių, patarkit. Ačiū
</p>

Kaip nekenčiu imbierinių sausainių

QUOTE(linamog @ 2020 12 19, 12:24)
Rekomenduoju šitą kremą

QUOTE(Dabartė @ 2020 12 19, 13:04)
naudingiau aišku būtų su kilimėliu, visą kūną išguldot, pagalvėj viduj yra granulės, pasiputus tokia, tai po nugara nelabai pasidėsit, nebent per juosmenį, kilimėlis kokoso pluošto.
Pagalvę dedu atsigulus sulenkus kelius po padais, kilimelis po nugara arba pagalvę po kaklu, galva, šlaunim.