Klaipedietes, ryt laukite zinuciu del 616 siuntos😉 tikiuosi skolu nebebus ir bus galima operatyviai issidalinti 😉
Ar užsakytumėt dar iš Macys?

QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 13:02)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72754954" data-time="1608372281"><div><p>Reiketu apsibrezt, kas yra gera nuolaida
</p></div></blockquote><p>Geras pastebėjimas. Man tinka, kai galutinė kaina mažesnė nei LT. Nespėju gaudyti tų super kainų.</p>

As nezinau, kokios kainos LT

QUOTE(laurita99as @ 2020 12 19, 13:29)
Zinoma
QUOTE(Tutti @ 2020 12 19, 11:20)
Rekomenduoju šitą kremą
dar tik kelias dienas tepliojuosi, bet jaučiu, kad geras. Tiktai kvapas žudantis, bet užsitepus labai greit išnyksta. Mano labai sausa oda, tai tikrai gerai sudrėkina ir pamaitina. Už 100 ml labai gera kaina, vakar prieš miegą ir rankas išsitepiau, nes sausėja ir trūkinėja, mažum padės 

Jau gavot? Nesuprantu, ko as nei vienos saskaitos negaunu, nei kremu, nei smotkiu

QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 22:09)
vat pas mano mamą tai metaliniai spygliai ant tokio plastikinio pagrindo. Bet kaip ir sakiau, ji prieš kokius 25 metus pirko iš kažkokio profesoriaus, pas kurį vaikščiojo į akupunktūrą ir dielių seansus
tada visiška naujovė buvo. Bet jai labai padėjo, po šiai dienai naudoja.

aš jau kokius du metus renkuosi kurį pirkti ar tą pranamat, ar LYAPKO aplikatorių, tokį su adatom metalinėm, ale po tokios reklamos jaučiu imt reiks pranamat

QUOTE(linamog @ 2020 12 19, 13:24)
nu ir kaaaip nepirkt, nors jau krūva visokių kremų stovi, kada juos sutepsiu

QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 19, 15:38)
aš jau kokius du metus renkuosi kurį pirkti ar tą pranamat, ar LYAPKO aplikatorių, tokį su adatom metalinėm, ale po tokios reklamos jaučiu imt reiks pranamat

Gal geriau isbandyti is ali nes kaina tai 5 kartus skiriasi
https://www.aliexpre...6...24277_5&s=p
QUOTE(ylang @ 2020 12 19, 15:20)
Jau gavau. Užsakė lapkričio 20

su Pranamat ir jokių kraujosrūvų nebūna, nors mano oda itin jautri. Adatėlės ne šiaip prikabintos prie medžiagos, o į ją įlietos. Bet kiekvienas renkasi ir pagal kišenę. Vienas perka Dyson siurbliuką, kitas Electrolux
O tai Kauno siuntos vis nėra?

QUOTE(tiubiteika @ 2020 12 19, 17:01)
bet čia dar bus muitas ir išmuitinimas, tai neaišku kiek pigiau gausis
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 13:33)
man kaip tik pilva labiau skauda, liaskos po pirmo karto buvo melyniuotos, dabar priprato, neskauda jau ir labai smarkiai isiurbus su tuo kauseliu.
Turim viena laisva 20% VITAMIN C + E FERULIC ACID SERUM 4oz, kaina $35.50
QUOTE(sollo @ 2020 12 19, 01:32)
Aš dar spalio mėnesį su 30 % nuolaida ir dukrai, ir vyrui kalėdinėms dovanoms nupirkau, tai dabar dar labiau džiaugiuos po tokių gerų atsiliepimų. Mane instoj influenceriai užinfluencino, ne be reikalo reiškias

Didelis ačiū komandai už pirkinius, JustArm, kad mano siuntinius vis apsiima į Vilnių siųsti