Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Klaipedietes, ryt laukite zinuciu del 616 siuntos😉 tikiuosi skolu nebebus ir bus galima operatyviai issidalinti 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 19 gruodžio 2020 - 13:29
Ar užsakytumėt dar iš Macys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 13:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72754954" data-time="1608372281"><div><p>Reiketu apsibrezt, kas yra gera nuolaida vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Geras pastebėjimas. Man tinka, kai galutinė kaina mažesnė nei LT. Nespėju gaudyti tų super kainų.</p>

As nezinau, kokios kainos LT biggrin.gif

QUOTE(laurita99as @ 2020 12 19, 13:29)
Ar užsakytumėt dar iš Macys? ax.gif

Zinoma
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2020 12 19, 11:20)
Rekomenduoju šitą kremą  smile.gif dar tik kelias dienas tepliojuosi, bet jaučiu, kad geras. Tiktai kvapas žudantis, bet užsitepus labai greit išnyksta. Mano labai sausa oda, tai tikrai gerai sudrėkina ir pamaitina. Už 100 ml labai gera kaina, vakar prieš miegą ir rankas išsitepiau, nes sausėja ir trūkinėja, mažum padės biggrin.gif

Jau gavot? Nesuprantu, ko as nei vienos saskaitos negaunu, nei kremu, nei smotkiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 18, 22:09)
vat pas mano mamą tai metaliniai spygliai ant tokio plastikinio pagrindo. Bet kaip ir sakiau, ji prieš kokius 25 metus pirko iš kažkokio profesoriaus, pas kurį vaikščiojo į akupunktūrą ir dielių seansus biggrin.gif tada visiška naujovė buvo. Bet jai labai padėjo, po šiai dienai naudoja.

aš jau kokius du metus renkuosi kurį pirkti ar tą pranamat, ar LYAPKO aplikatorių, tokį su adatom metalinėm, ale po tokios reklamos jaučiu imt reiks pranamat biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2020 12 19, 13:24)

nu ir kaaaip nepirkt, nors jau krūva visokių kremų stovi, kada juos sutepsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 19, 15:38)
aš jau kokius du metus renkuosi kurį pirkti ar tą pranamat, ar LYAPKO aplikatorių, tokį su adatom metalinėm, ale po tokios reklamos jaučiu imt reiks pranamat  biggrin.gif

Gal geriau isbandyti is ali nes kaina tai 5 kartus skiriasi
https://www.aliexpre...6...24277_5&s=p
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2020 12 19, 15:20)
Jau gavot? Nesuprantu, ko as nei vienos saskaitos negaunu, nei kremu, nei smotkiu  unsure.gif

Jau gavau. Užsakė lapkričio 20 smile.gif
Atsakyti
su Pranamat ir jokių kraujosrūvų nebūna, nors mano oda itin jautri. Adatėlės ne šiaip prikabintos prie medžiagos, o į ją įlietos. Bet kiekvienas renkasi ir pagal kišenę. Vienas perka Dyson siurbliuką, kitas Electrolux
Atsakyti
O tai Kauno siuntos vis nėra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2020 12 19, 17:01)
Gal geriau isbandyti is ali nes kaina tai 5 kartus skiriasi
https://www.aliexpre...6...24277_5&s=p

bet čia dar bus muitas ir išmuitinimas, tai neaišku kiek pigiau gausis
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 18, 13:33)
Man su panašiais daro masažuotoja. O jau liaškos kaip skauda  blink.gif pilvą jau pripratau.

man kaip tik pilva labiau skauda, liaskos po pirmo karto buvo melyniuotos, dabar priprato, neskauda jau ir labai smarkiai isiurbus su tuo kauseliu.

Turim viena laisva 20% VITAMIN C + E FERULIC ACID SERUM 4oz, kaina $35.50
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 12 19, 01:32)
Ir gulėt, ir sėdėt, ir stovėt  mirksiukas.gif

Aš dar spalio mėnesį su 30 % nuolaida ir dukrai, ir vyrui kalėdinėms dovanoms nupirkau, tai dabar dar labiau džiaugiuos po tokių gerų atsiliepimų. Mane instoj influenceriai užinfluencino, ne be reikalo reiškias biggrin.gif

Didelis ačiū komandai už pirkinius, JustArm, kad mano siuntinius vis apsiima į Vilnių siųsti 4u.gif Etro akiniai nerealūs, tiko kaip nulieti, kai pagalvoju apie kainą, išvis širdis džiaugias. Palladium irgi labai geri, ir dar už 22 dol. Burberry blizgis pranoko lūkesčius, ir laikosi gerai, malonus lūpoms, spalva liuks, tik lūpdažio spalvos nepataikiau, nesimato ant mano lūpų visai biggrin.gif Ahava kremas, serumas, kaip visad geri. Daug dar visko, kas LT, lauks, kol grįšiu. Jaukių Jums švenčių 4u.gif
Atsakyti