Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2020 12 19, 13:34)
Beje, gavau HM odines pirstines is to 40% pirkimo, tai visai patiko, tiks ilgapirstems ir ilganagems, nes man su netrumpais pirstais dar rezervo yra

Man rezervo nėra smile.gif Gailiuosi, kad tik vienas ėmiau. Jei dar bus kada panaši nuolaida, praneškit, prašom, garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos,aboutyou kodo dabar nėra,gal matėt 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 12 19, 14:20)
naudingiau aišku būtų su kilimėliu, visą kūną išguldot, pagalvėj viduj yra granulės, pasiputus tokia,  tai po nugara nelabai pasidėsit, nebent per juosmenį, kilimėlis kokoso pluošto.
Pagalvę dedu atsigulus sulenkus kelius po padais, kilimelis po nugara arba pagalvę po kaklu, galva, šlaunim.

Ačiū už info 4u.gif Pas mane žemiau kaklo apgamai, o kažkuri parašė, jog tuomet netinka kilimėlis, todėl pagalvojau, kad gal pagalve galima apsiriboti. Turiu kaklo problemų... smile.gif
Atsakyti

Reiketu apsibrezt, kas yra gera nuolaida ax.gif

https://www.clarinsu...l/80070100.html

Mano nr.1 https://www.chanel.c...sting-eyeliner/

Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2020 12 19, 12:21)
Man rezervo nėra  smile.gif Gailiuosi, kad tik vienas ėmiau. Jei dar bus kada panaši nuolaida, praneškit, prašom, garsiai  mirksiukas.gif

Tai rekavom ir temoj, ir FB, didelius krepsius emem tikrai ax.gif

Va prasau, Nordstrom nemazai Beauty prekiu su 50% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 gruodžio 2020 - 12:34
QUOTE(linamog @ 2020 12 19, 14:33)
Tai rekavom ir temoj, ir FB, didelius krepsius emem tikrai  ax.gif

Tada tai taip, bet aš dėl dydžio suabejojau ir tik vienas pasiėmiau. Paprastai mano pirštams ilgio trūksta, o jei didesnis dydis, tai per plačios. O šios pats tas smile.gif
Atsakyti
Armani rinkinys 22.50$

Clinique didelis rinkinys sausai odai

Clinique didelis rinkinys misriai-riebiai odai
Atsakyti

Papildyta:
Kaip nekenčiu imbierinių sausainių biggrin.giffuj fuj fuj biggrin.gif

Tai kur tada rekomendacijos dėl kosmetikos? Tik savo akytes norit gražias turėti?  :B 

Atsakyti

Reiketu apsibrezt, kas yra gera nuolaida ax.gif

Geras pastebėjimas. Man tinka, kai galutinė kaina mažesnė nei LT. Nespėju gaudyti tų super kainų.

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 12:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72754845" data-time="1608362628"><div><p>Jaučiu man šitas būtų išsigelbėjimas. Tu Kaune ji turi?</p></div></blockquote><p>Jeigu išvaržos, tik mankštos ir baseinas, masažai ir kūno raumenų įtampos mažinimas. Ant ko tik aš negulėjau  doh.gif  Ir Vilniuj, ir Rygoj...</p>

Man kakle nebėra tarpslanksteliniu disku. Visos įmanomos ligos kakle, tai pasakysiu net mankštoms jėgų nėra. Va tas inertinis daiktas galvoju padėtų
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72754957" data-time="1608373201"><div><p>Papildyta:
Kaip nekenčiu imbierinių sausainių vartotojo įkelta nuotraukafuj fuj fuj vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai kur tada rekomendacijos dėl kosmetikos? Tik savo akytes norit gražias turėti?  cool.gif </p>

Nemoku ir nesidažau visai biggrin.gif ir sausainių nemėgstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 19, 12:53)
<p>Gal kur kosmetikai yra nuolaida gera? Mažai išmanau apie makiažo priemones, dažniausiai perku parduotuvėj konsultančių pasiūlytas. Arba tinka, arba ne... Labai reikia rudo akių pieštuko ir neutralių spalvų šėšėlių  hmm.gif Kas netingit ir nekepat imbierinių sausainių, patarkit. Ačiū  wub.gif </p>

Estee Lauder pieštukai geri, net labai, ir kitam gale toks trintukas, ištušavimui skirtas.
O šešėliai tai man irgi Estee Lauder arba Urban Decay labiausiai limpa iš visų bandytų. Racke pasigaudau arba per nuolaidas kosmetikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 19 gruodžio 2020 - 13:29