Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 19:04)
Gyvenu kaime. Ar galiu nuvažiuoti į rajono miestą? Savivaldybė ta pati.
Klausiu dėl to, kad pažįstamui buvo problemų.  unsure.gif
Reiks važiuoti mamai vaistų, maisto nupirkti.
Papildyta:

Ačiū 🌹

Gal jūs maišote miesto savivaldybę su rajono savivaldybe? Nes miesto baigiasi gana iš karto, nemažai priemiesčių jau nepriklauso miestui. Pvz Bukiškis, Avižieniai - prašom, jau pirkite tik savo miestelyje, kaip sakė policija.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 19, 19:48)
Gal jūs maišote miesto savivaldybę su rajono savivaldybe? Nes miesto baigiasi gana iš karto, nemažai priemiesčių jau nepriklauso miestui. Pvz Bukiškis, Avižieniai - prašom, jau pirkite tik savo miestelyje, kaip sakė policija.

parašiau - savivaldybė Ta PATI biggrin.gif
mažas miestas ir rajonas.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 18:56)
parašiau - savivaldybė Ta PATI biggrin.gif
mažas miestas ir rajonas.

tai taip maži miestai turi vieną savivaldybę tiek rajonui, tiek miesteliui tą pačią
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 19, 17:48)

Pirkit tai pirkit, maistas ok, o pvz kuras?
Atsakyti

Estee Lauder pieštukai geri, net labai, ir kitam gale toks trintukas, ištušavimui skirtas.
O šešėliai tai man irgi Estee Lauder arba Urban Decay labiausiai limpa iš visų bandytų. Racke pasigaudau arba per nuolaidas kosmetikai.

Ačiūūū. Man kaip tik baigėsi toks pieštukas. Liko tik nedidelis galiukas ir jokio užrašo. Tokio ir ieškau  :wub: 

Atsakyti
Jeigu jau apie savivaldybes, tai Lietuvoje yra tik viena miesto savivaldybė, kuri turi du miestus savo teritorijoje bigsmile.gif jei kas ruošiasi šventėms nuotolinius protmūšius organizuotis, gal visai net geras klausimas bigsmile.gif
Atsakyti
Jcrew yra papildoma nuolaida? Keli lapus permečiau, bet sąrašo lyg nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2020 12 19, 20:01)
Jcrew yra papildoma nuolaida? Keli lapus permečiau, bet sąrašo lyg nemačiau.

Yra 25% prekems, pazymetoms akcijos uzrasu
Atsakyti
Labai ačiū už prekytes, baisiai viskas džiugina smile.gif kaip gerai, kad patikėjau, kad Free People kelnės didintos, ir M pasiėmiau, per akis dydžio smile.gif kokia jų kokybė gera, dabar stebėsiu šitą firmą ir bandysiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 19, 18:26)
20% nuolaida galioja nuo 100$ sumos

Komanda, mano preke iš sale, tai kaina, kurią laiške parašiau tinka. Kad tik free shiping būtų 😊 bet matyt nesusirenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2020 12 19, 20:31)
Pirkit tai pirkit, maistas ok, o pvz kuras?

Kai niekur nevažiuoji, kam tas kuras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2020 12 19, 20:15)
Komanda, mano preke iš sale, tai kaina, kurią laiške parašiau tinka. Kad tik free shiping būtų 😊 bet matyt nesusirenka  unsure.gif

Tai va, ir free ship nuo 75$
Atsakyti