Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 19:12)
Nu viskas, lauksiu - 30% biggrin.gif
ir dar šepetį sausam masažui pirksiu  biggrin.gif
šepečio, tai norėčiau čia ir dabar, bet mano vienkiemyje tokio daikto nėra  verysad.gif

Turiu jau pora metų tokį šepetį su kotu. Pirkau pirčiai, bet galima ir sausu pasimasažuoti.Toks poaštris, kas mėgsta aštriau. Nusisekęs man pirkinys
https://aromata.lt/l...ktuso-sereliais
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 12 19, 18:42)
Šiaip pačioje parduotuvėje nežinau kada būna ir kas kiek laiko, aš instagrame ką seku, tai dalinosi savo asmeniniu kodu, ir va su juo nupirkau. Neseniai mačiau vėl kai kurie dalinosi.

neturiu nei instos nei FB rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2020 12 19, 18:47)
Turiu jau pora metų tokį šepetį su kotu. Pirkau pirčiai, bet galima ir sausu pasimasažuoti.Toks poaštris, kas mėgsta aštriau. Nusisekęs man pirkinys
https://aromata.lt/l...ktuso-sereliais

kodėl su rankena pigesnis negu be unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 17:12)
Nu viskas, lauksiu - 30% biggrin.gif
ir dar šepetį sausam masažui pirksiu  biggrin.gif
šepečio, tai norėčiau čia ir dabar, bet mano vienkiemyje tokio daikto nėra  verysad.gif

Su kodu VAIVA duoda papildomą 30proc. nuolaidą, nežinau ar viskam, pabandžiau rinkinį įsidėt, pritaikė mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvenu kaime. Ar galiu nuvažiuoti į rajono miestą? Savivaldybė ta pati.
Klausiu dėl to, kad pažįstamui buvo problemų. unsure.gif
Reiks važiuoti mamai vaistų, maisto nupirkti.
Papildyta:
QUOTE(raselita @ 2020 12 19, 18:55)
Su kodu VAIVA duoda papildomą 30proc. nuolaidą, nežinau ar viskam, pabandžiau rinkinį įsidėt, pritaikė  mirksiukas.gif

Ačiū 🌹
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 18:04)
Klausiu dėl to, kad pažįstamui buvo problemų.  unsure.gif

Jūsų vietoje pasiimčiau savo gimimo liudijimą, gal suveiktų pasakius, kad važiuojate pas sergančią mama. juk ir policininkai žmonės
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2020 12 19, 19:55)
Su kodu VAIVA duoda papildomą 30proc. nuolaidą, nežinau ar viskam, pabandžiau rinkinį įsidėt, pritaikė  mirksiukas.gif

man tai 25 su VAIVA duoda, bet pries įrašant VAIVA, buvo kažkoks kitas kodas įrašytas automatiškai, ir davė 30, tik neįsidėmėjau koks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 20:04)
Klausiu dėl to, kad pažįstamui buvo problemų.  unsure.gif
Papildyta:

Ačiū 🌹

Kažkodėl buvau įsitikinus, kad savo į savaldybės centrą galima nuvažiuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 18:04)

Mano giminaitė gyvena 5km nuo miesto ribos (ne didmiesčio), tai važiuojant kaskart prašo popierius parodyt. Gerai, kad turi nekilnojamo turto ir tam mieste, kitaip aiškintis kaskart būtų nekazka...
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2020 12 19, 17:02)
O jcrewfactory nepirkot nuo vakar?
Gavau tik "užsakymą gavom"  unsure.gif

20% nuolaida galioja nuo 100$ sumos
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2020 12 19, 15:20)
Jau gavot? Nesuprantu, ko as nei vienos saskaitos negaunu, nei kremu, nei smotkiu  unsure.gif

Už tuos kremus ir aš negavau,

QUOTE(sollo @ 2020 12 19, 17:57)
aha, būna,  jie duoda 30% , bet dabar aišku vajus prieš šventes. Ir taip gerai perka 😁
Gerą reklamą jiems padarė nesenai ta seimo narė, kurią vyras į FB berods įdėjo nuoga nugara šalia Pranamato 🤣 norejo žmogus gražia žmonos figura pasidžiaugt, o gavosi skandalas 😀

Buvo 20 prieš kelias dienas. O tu galvoji ta seimo narė negavo is pranamat to kilimo už dyką ir dar pinigų? Nebūk naivi 😁
Atsakyti

kokioje parduotuveje -25?

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 12 19, 19:13)
Kažkodėl buvau įsitikinus, kad savo į savaldybės centrą galima nuvažiuot  blink.gif

ir aš taip maniau 4u.gif
Atsakyti