Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2020 12 19, 15:19)
O tai Kauno siuntos vis nėra?  unsure.gif

Tai ne... smile.gif 4u.gif
___
Laukiu ir aš, 'ciokinu' biggrin.gif
___
Gavau skaičių dar 11 d. siuntimo. - O tie skaičiai skaičiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 gruodžio 2020 - 16:31
Ecco nuo raudonų kainų 50 % su kodu GIFT4U
Atsakyti
Drekiklis 50ml 25$
Atsakyti

Turime laisva Jcrew Teddy sherpa topcoat, M dydis, warm brandy spalva, $165

QUOTE(RIJADA @ 2020 12 19, 09:21)

Didelis ačiū komandai už pirkinius, JustArm, kad mano siuntinius vis apsiima į Vilnių siųsti 

aciu jums 4u.gif

Gal pritrukote dovanos Kaledoms... turime laisva:

Our Generation Gourmet Kitchen Accessory Set - Pink, 90 euru
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 12 19, 17:21)
Aš dar spalio mėnesį su 30 % nuolaida ir dukrai, ir vyrui kalėdinėms dovanoms nupirkau, tai dabar dar labiau džiaugiuos po tokių gerų atsiliepimų. Mane instoj influenceriai užinfluencino, ne be reikalo reiškias biggrin.gif

aha, būna, jie duoda 30% , bet dabar aišku vajus prieš šventes. Ir taip gerai perka 😁
Gerą reklamą jiems padarė nesenai ta seimo narė, kurią vyras į FB berods įdėjo nuoga nugara šalia Pranamato 🤣 norejo žmogus gražia žmonos figura pasidžiaugt, o gavosi skandalas 😀
Atsakyti
O jcrewfactory nepirkot nuo vakar?
Gavau tik "užsakymą gavom" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 12 19, 17:57)
aha, būna,  jie duoda 30% , bet dabar aišku vajus prieš šventes. Ir taip gerai perka 😁
Gerą reklamą jiems padarė nesenai ta seimo narė, kurią vyras į FB berods įdėjo nuoga nugara šalia Pranamato 🤣 norejo žmogus gražia žmonos figura pasidžiaugt, o gavosi skandalas 😀

Nu viskas, lauksiu - 30% biggrin.gif
ir dar šepetį sausam masažui pirksiu biggrin.gif
šepečio, tai norėčiau čia ir dabar, bet mano vienkiemyje tokio daikto nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2020 12 19, 16:21)
Aš dar spalio mėnesį su 30 % nuolaida ir dukrai, ir vyrui kalėdinėms dovanoms nupirkau, tai dabar dar labiau džiaugiuos po tokių gerų atsiliepimų. Mane instoj influenceriai užinfluencino, ne be reikalo reiškias biggrin.gif

Didelis ačiū komandai už pirkinius, JustArm, kad mano siuntinius vis apsiima į Vilnių siųsti  4u.gif Etro akiniai nerealūs, tiko kaip nulieti, kai pagalvoju apie kainą, išvis širdis džiaugias. Palladium irgi labai geri, ir dar už 22 dol. Burberry blizgis pranoko lūkesčius, ir laikosi gerai, malonus lūpoms, spalva liuks, tik lūpdažio spalvos nepataikiau, nesimato ant mano lūpų visai  biggrin.gif Ahava kremas, serumas, kaip visad geri. Daug dar visko, kas LT, lauks, kol grįšiu. Jaukių Jums švenčių  4u.gif

man irgi Etro super as pirmu kartu ciupau kai uzrode man antrodo JMD tai tokie wow, o kaina tai ....smile.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif
Gal matėt kur bearpaw ar ugg'ams nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 18:12)
ir dar šepetį sausam masažui pirksiu  biggrin.gif
šepečio, tai norėčiau čia ir dabar, bet mano vienkiemyje tokio daikto nėra  verysad.gif

Gal yra parduotuvės Martina aš ten savo šepetį pirkau gal kokie 4 ar 5 eurai kainavo. Patariu geriau pirkti su ilgu kotu, kuris nusiima, nes taip patogiau. Arba koks Drogas, ten tikriausiai irgi tokių būna. Dar Senukuose. ax.gifhttp://www.kosvila.l...kena-499520.htm
mano toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 19 gruodžio 2020 - 17:29
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 18:12)

Šiaip pačioje parduotuvėje nežinau kada būna ir kas kiek laiko, aš instagrame ką seku, tai dalinosi savo asmeniniu kodu, ir va su juo nupirkau. Neseniai mačiau vėl kai kurie dalinosi.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 17:12)

Tai kad db reklamuoja 25% nuolaidą, tik nzn ar viskam
Atsakyti