Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pasiulykit man 6-8 d, jei kuriai netiks baltinukai su ozkom, kai pamaciau jau dydziu nebuvo cray.gif
Atsakyti
Aš viską sumokėjau gavus sąskaitas, bet tai kvietimo atsiimti negavau, suprantu Rudaplauke dabar netikrina pavedimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 02, 09:30)
Pasikartosiu su klausimu. Kokia situacija su Kauno siunta?
Papildyta:

Vėl erzini??? Kol Kaunas gaus ir iš mados išeis 🤣🤣🤣

čia geras- top paskutinių mėnesių citata biggrin.gif
Papildyta:
na nauji metai ir nauji pasižadėjimai biggrin.gif Ar darėtės kuri nors maisto netoleravimo testą? Kokie rezultatai? Aš pati nesidariau, bet jau kaip ir galvoju, bet tik žiūriu ar verta, nes dviejų asmenų palyginau, tai labai labai panašūs, t.y. beveik tokių pačių maisto produktų abiem negalima vartoti. unsure.gif Taigi, galvoju, gal net neverta išmesti tų 300 eur ax.gif
Atsakyti

Aš viską sumokėjau gavus sąskaitas, bet tai kvietimo atsiimti negavau, suprantu Rudaplauke dabar netikrina pavedimų ax.gif

Pasiskambinkit nuo 16 h jeigu sumokejot galesit paimti nesiunciau kvietimu

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 15:35)
na nauji metai ir nauji pasižadėjimai  biggrin.gif Ar darėtės kuri nors maisto netoleravimo testą?

Kokiu tikslu norite darytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 14:35)
na nauji metai ir nauji pasižadėjimai  biggrin.gif Ar darėtės kuri nors maisto netoleravimo testą? Kokie rezultatai? Aš pati nesidariau, bet jau kaip ir galvoju, bet tik žiūriu ar verta, nes dviejų asmenų palyginau, tai labai labai panašūs, t.y. beveik tokių pačių maisto produktų abiem negalima vartoti.  unsure.gif Taigi, galvoju, gal net neverta išmesti tų 300 eur  ax.gif

Dariausi. Tikėjausi atsikratyti migrenos, nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 15:35)
Taigi, galvoju, gal net neverta išmesti tų 300 eur  ax.gif

Man atrodo čia kur kas geresnė vieta ''išmest'' 300 eu ax.gif O dėl mitybos daug pigiau ir racionaliau galima su gyd. dietologu pasitart. Tie testai neturi jokio racionalaus paaiškinimo, kaip tik norą užsidirbt nevargstant.
Papildyta:
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 02, 15:53)

O neurologas irgi nepadėjo? Dabar yra registruoti naujos kartos vaistai, kartą per mėnesį vartojami, jų kaina baisi, bet pas mus juos lyg ir kompensuoja. Sakyčiau, verta pasikonsultuot.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 02, 13:50)
Kokiu tikslu norite darytis? ax.gif

dėl sveikatos. Dviejų asmenų , sergančių panašia lėtine liga, atsiliepimais, pasilaikius 3 mėn griežtos dietos, o vėliau žiūrint, ką valgo, vaistų nebereikia
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 15:58)
Man atrodo čia kur kas geresnė vieta ''išmest'' 300 eu  ax.gif O dėl mitybos daug pigiau ir racionaliau galima su gyd. dietologu pasitart. Tie testai neturi jokio racionalaus paaiškinimo, kaip tik norą užsidirbt nevargstant.
Papildyta:

O neurologas irgi nepadėjo? Dabar yra registruoti naujos kartos vaistai, kartą per mėnesį vartojami, jų kaina baisi, bet pas mus juos lyg ir kompensuoja. Sakyčiau, verta pasikonsultuot.

Kompensuojami šitie vaistai.
Atsakyti

Su Naujaisiais! 🎊gal kas is Fabijoniskiu pas Egle vaziuos ir gales paimti? 🙏🏻☺

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 13:58)
Man atrodo čia kur kas geresnė vieta ''išmest'' 300 eu  ax.gif O dėl mitybos daug pigiau ir racionaliau galima su gyd. dietologu pasitart. Tie testai neturi jokio racionalaus paaiškinimo, kaip tik norą užsidirbt nevargstant.
Papildyta:

yra vaistų ir nuo migrenos, ir nuo kitų ligų, bet kaip sakoma, viena gydo, o kitam kenkia, tad gal geriau pabandyti dar be vaistų, kas gali padėti. Beje, migrena labai labai susijusi su stresu, nuovargiu, bet čia turbūt niekam nenaujiena.
Papildyta:
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 02, 13:53)

kur darėtės ir kiek laiko laikėtės dietos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 16:13)
yra vaistų ir nuo migrenos, ir nuo kitų ligų, bet kaip sakoma, viena gydo, o kitam kenkia, tad gal geriau pabandyti dar be vaistų, kas gali padėti. Beje, migrena labai labai susijusi su stresu, nuovargiu, bet čia turbūt niekam nenaujiena.
Papildyta:

kur darėtės ir kiek  laiko laikėtės dietos? ax.gif

Bet ir be vaistų, jei eliminuot kai kurias maisto medžiagas, lygiai taip pat galima sau pakenkt. Aš vistik už dietologą. Tas lapas su eliminuotinais produktais be normalaus nešališko įvertinimo gali pridaryt bėdos.
Atsakyti