Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 16:15)
Tie naujos kartos kompensuojami, kalbėjau su draugės vyru neurologu, sakė skiria keliems pacientams, efektas geras.

oho, idomu kas per naujiena, man nuo tu triptanu tik blogiau.....Nimesil geriau atlieka darba.... paskutiniu metu 3 sav daugiau maziau kankinuosi...reiks pasidometi
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 02, 15:40)
Mamos, pasidalinkit kur perkat žieminius vietisus kombinezonus vaikams? Domina Lassie, Didrikson arba kokiu pigesnių firmų, norėčiau nupirkt už ne itin didelę kainą +-50€. Kur dairytis ir kada maždaug būna tos "geros" kainos? Lt pardes peržiūrėjau, tai reikiamo dydžio neberandu, arba labai brangu pirkt...

Perku vinted’e, tikrai negaila vaikui sudraskymui smile.gif o jei naujus, tai po sezono “penkisezonai.lt
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 01 02, 17:47)
oho, idomu kas per naujiena, man nuo tu triptanu tik blogiau.....Nimesil geriau atlieka darba.... paskutiniu metu 3 sav daugiau maziau kankinuosi...reiks pasidometi

Man rodos šitas, bet aš ne itin gaudausi tuose reikaluose, nors migreną turiu, tik retai biggrin.gif
http://www.neurosemi...ymas-erenumabu/
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 16:35)
na nauji metai ir nauji pasižadėjimai  biggrin.gif Ar darėtės kuri nors maisto netoleravimo testą? Kokie rezultatai? Aš pati nesidariau, bet jau kaip ir galvoju, bet tik žiūriu ar verta, nes dviejų asmenų palyginau, tai labai labai panašūs, t.y. beveik tokių pačių maisto produktų abiem negalima vartoti.  unsure.gif Taigi, galvoju, gal net neverta išmesti tų 300 eur  ax.gif

dariausi pas Tulčiną, bet tikrai daug normalių produktų galėjau valgyt (tų, kur negalėjau buvo mažiau), apie rezultatą nepapasakosiu, nes nesilaikiau ilgai ax.gif iš esmės pagrindiniai produktai, kurie netinka niekam pagal tuos testus yra kiaušiniai, pieno prod. ir kviečiai.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2021 01 02, 18:00)
iš esmės pagrindiniai produktai, kurie netinka niekam pagal tuos testus yra kiaušiniai, pieno prod. ir kviečiai.

Dažniausi maisto alergenai, tą galima nemokamai vadovėliuose perskaityt, bandyt išimt iš raciono ir stebėt savijautą, bus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 02, 16:29)
Kokiuose saituose ieškot pirkt?

Aš oficialiame šįkart pirkau, visus kitus, kiek turim, iš amerikietiško jų puslapio.
Atsakyti
Mamos, ačiū už pasidalijimą, gaudysiu reikiamą dydį 🌷🌷🌷🌷
Atsakyti
Pas mane mišrus įtampos ir migreninis galvos skausmas. Būklę 60 proc pagerino vizitas pas reabilitologą. Sėdimas darbas, judėjimo stoka, užspausti raumenys sukeldavo vos ne kasdienį skausmą, o tas ir migreną.
Atsakyti
Ar yra kokiu ziniu del Kauno siuntos? bigsmile.gif Butu fainai, kad pirmadieni startuotu dalybos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 02, 15:53)
Dariausi. Tikėjausi atsikratyti migrenos, nepadėjo.

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 15:58)
O neurologas irgi nepadėjo? Dabar yra registruoti naujos kartos vaistai, kartą per mėnesį vartojami, jų kaina baisi, bet pas mus juos lyg ir kompensuoja. Sakyčiau, verta pasikonsultuot.

https://www.aimovig.com/
Aš jau 4-ą švirkštą šiandien susileidau šitų vaistų. 3 mėnesius gavau 140 mg dozę, dabar dar tris bus po 70 mg.
Man lėtinė migrena: būdavo 15 ir daugiau skausmo dienų per mėnesį. Dabar būna 4-5 bigsmile.gif Ir su labai aiškiom priežastim - mm, nervai, persimiegojimas. Gyvenu kaip žmogus dabar wub.gif Tęs gydytoja mano iki 6 mėnesių šitą gydymą, paskui žiūrės. Sakė, dabar turi 27 pacientus, kuriems paskyrė šituos vaistus, tik 2 nėra ryškaus pagerėjimo.
Kai man pasakė, kad kompensuos, čiut neapsižliumbiau pas daktarę kabinete. Nes, pvz., paskutinis kvitas vaistinėj už 3 švirkštus mažesnės dozės - virš 1400, retas, kas gali sau leist unsure.gif
Man jau buvo taikytas ir triptanų, ir antidepresantų gydymas iki tol, bet be ryškaus pagerėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 02 sausio 2021 - 18:06
QUOTE(stuleju @ 2021 01 02, 17:01)
Ar yra kokiu ziniu del Kauno siuntos? bigsmile.gif Butu fainai, kad pirmadieni startuotu dalybos  rolleyes.gif

Kaunas vis dar švenčia biggrin.gif
Atsakyti
Dėl migrenos, turiu ją jau kokius 8 metus.
Jei nebūna jokio streso nebūna ir migrenos. Bet o tačiau jei nors truputį susijaudinu pradeda skaudėt. Kartais skauda galvą kasdien.
Leidžiuos vaistus kurie virš 500 kainuoja mėnesiui. Tikrai nedingo man migrena. Jau 4 men leidžiuos juos. Priepuoliai retesni ir silpnesni. Tikėjaus geresnio rezultato. Sumatriptan vis tiek reik kartu naudot. Žinau, kad yra kas dvigubą dozę naudoja, sako tada geresnis efektas. Bet kaina jau kosmosinė gaunas.
Turiu problemą vieną, kuri nedingsta ir ne mano valioj ką nors pakeist, ji man daug nervų kainuoja. Iki jos man buvo daug geriau. Manau su stresu ir nervais daug kas susiję.
Atsakyti