Mamos, pasidalinkit kur perkat žieminius vietisus kombinezonus vaikams? Domina Lassie, Didrikson arba kokiu pigesnių firmų, norėčiau nupirkt už ne itin didelę kainą +-50. Kur dairytis ir kada maždaug būna tos "geros" kainos? Lt pardes peržiūrėjau, tai reikiamo dydžio neberandu, arba labai brangu pirkt...
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 14:34)
Bet ir be vaistų, jei eliminuot kai kurias maisto medžiagas, lygiai taip pat galima sau pakenkt. Aš vistik už dietologą. Tas lapas su eliminuotinais produktais be normalaus nešališko įvertinimo gali pridaryt bėdos.
tai šitie dalykai yra kartu-tai yra visas paketas. Man tik įdomu, jei kažkas darėsi, kokių produktų jiems reikia atsisakyti ir palyginti

QUOTE(regal @ 2021 01 02, 16:42)
tai šitie dalykai yra kartu-tai yra visas paketas. Man tik įdomu, jei kažkas darėsi, kokių produktų jiems reikia atsisakyti ir palyginti 

Prisimenu draugė ne medikė darėsi gan seniai, kai jie naujiena buvo- žvengė, kad liko leistinos valgyt tik visokios egzotikos, už baisius pinigus

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 14:58)
O neurologas irgi nepadėjo? Dabar yra registruoti naujos kartos vaistai, kartą per mėnesį vartojami, jų kaina baisi, bet pas mus juos lyg ir kompensuoja. Sakyčiau, verta pasikonsultuot.
Neurologas išrašė triptanų, jie man labai padeda, bet panašu prisidirbau galvos skausmą jau ir nuo vaistų. Man migrena daugiau nei 10 dienų per mėnesį.
Eisiu dabar už kelių dienų vėl konsultacijai.
Kitas klasikinis gydymo žingsnis - antidepresantai, ko labai norėjau išvengt, dėl to ir dariaus tą maisto netoleravimo testą, kad sumažinčiau atvejų skaičių. Tikėjaus, kad padės.
Buvo kalba, kad naujos kartos vaistai kainuos 160, dabar - 500 eurų mėnesiui, man iš ties didoka suma.
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 15:13)
yra vaistų ir nuo migrenos, ir nuo kitų ligų, bet kaip sakoma, viena gydo, o kitam kenkia, tad gal geriau pabandyti dar be vaistų, kas gali padėti. Beje, migrena labai labai susijusi su stresu, nuovargiu, bet čia turbūt niekam nenaujiena.
Papildyta:
kur darėtės ir kiek laiko laikėtės dietos?
Papildyta:
kur darėtės ir kiek laiko laikėtės dietos?

Synlab
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 15:45)
Prisimenu draugė ne medikė darėsi gan seniai, kai jie naujiena buvo- žvengė, kad liko leistinos valgyt tik visokios egzotikos, už baisius pinigus 

taip ir yra, daugiausia visokios egzotikos

QUOTE(regal @ 2021 01 02, 16:06)
dėl sveikatos. Dviejų asmenų , sergančių panašia lėtine liga, atsiliepimais, pasilaikius 3 mėn griežtos dietos, o vėliau žiūrint, ką valgo, vaistų nebereikia
Būtų knopkė Like , paspausčiau 👍😉
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 02, 16:53)
Dariausi. Tikėjausi atsikratyti migrenos, nepadėjo.
Man migrena būdavo periodiškai, kas mėnesį, keletą metų prieš skyrybas... Persikėliau gyventi atskirai ir viskas, tą patį mėnesį baigėsi visos migrenos, grynai nerviniu pagrindu buvo, dabar kartą per keletą metų pasitaiko...

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 02, 17:04)
Neurologas išrašė triptanų, jie man labai padeda, bet panašu prisidirbau galvos skausmą jau ir nuo vaistų. Man migrena daugiau nei 10 dienų per mėnesį.
Kitas klasikinis gydymo žingsnis - antidepresantai, ko labai norėjau išvengt, dėl to ir dariaus tą maisto netoleravimo testą, kad sumažinčiau atvejų skaičių. Tikėjaus, kad padės.
Buvo kalba, kad naujos kartos vaistai kainuos 160, dabar - 500 eurų mėnesiui, man iš ties didoka suma.
Synlab
Synlab

Tie naujos kartos kompensuojami, kalbėjau su draugės vyru neurologu, sakė skiria keliems pacientams, efektas geras.
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 02, 16:15)
Tie naujos kartos kompensuojami, kalbėjau su draugės vyru neurologu, sakė skiria keliems pacientams, efektas geras.
na, matysim, kokie mano šansai kompensuojamus gauti. Labai norėčiau
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 02, 15:40)
Mamos, pasidalinkit kur perkat žieminius vietisus kombinezonus vaikams? Domina Lassie, Didrikson arba kokiu pigesnių firmų, norėčiau nupirkt už ne itin didelę kainą +-50. Kur dairytis ir kada maždaug būna tos "gerosm" kainos? Lt pardes peržiūrėjau, tai reikiamo dydžio neberandu, arba labai brangu pirkt...
Man geresnių nei Polarn O.Pyret kombinezonų nėra. Gal kaina ir ne tokia apie kurią kalbate, bet kokybė pralenkia viską, plius ilgaamžiškumas, vieną turiu nuo pirmo vaiko, dabar jau trečia kuri nešioja.
QUOTE(zakiene @ 2021 01 02, 16:21)
Man geresnių nei Polarn O.Pyret kombinezonų nėra. Gal kaina ir ne tokia apie kurią kalbate, bet kokybė pralenkia viską, plius ilgaamžiškumas, vieną turiu nuo pirmo vaiko, dabar jau trečia kuri nešioja.
Kokiuose saituose ieškot pirkt?
Bandėt Cefal? (Čia kur apie migreną diskutuoja, negaliu pacituoti kaip tai )
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 02, 15:40)
Mamos, pasidalinkit kur perkat žieminius vietisus kombinezonus vaikams? Domina Lassie, Didrikson arba kokiu pigesnių firmų, norėčiau nupirkt už ne itin didelę kainą +-50. Kur dairytis ir kada maždaug būna tos "geros" kainos? Lt pardes peržiūrėjau, tai reikiamo dydžio neberandu, arba labai brangu pirkt...
europiniuose amazonuose tresspass pažiūrėkit. šilti ir neužmušami. galima pagauti už 30-40. tik žiauriai didinti. šiandien matavau 133cm vaikui, tai 5-6 dydis, kur rašo 110-116 tik tik jau tempia.