Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(SeaWave @ 2021 01 02, 19:07)
Dėl migrenos, turiu ją jau kokius 8 metus.
Jei nebūna jokio streso nebūna ir migrenos. Bet o tačiau jei nors truputį susijaudinu pradeda skaudėt. Kartais skauda galvą kasdien.
Leidžiuos vaistus kurie virš 500 kainuoja mėnesiui. Tikrai nedingo man migrena. Jau 4 men leidžiuos juos. Priepuoliai retesni ir silpnesni. Tikėjaus geresnio rezultato. Sumatriptan vis tiek reik kartu naudot. Žinau, kad yra kas dvigubą dozę naudoja, sako tada geresnis efektas. Bet kaina jau kosmosinė gaunas.
Turiu problemą vieną, kuri nedingsta ir ne mano valioj ką nors pakeist, ji man daug nervų kainuoja. Iki jos man buvo daug geriau. Manau su stresu ir nervais daug kas susiję.

Nu va, kaip skirtingai, man - ryškus pagerėjimas.
Priepuolio metu vaistai būtini ir tie priepuoliai niekur nedingo, bet sumažėjo 3 kartus nuo Aimovig.

Streso lygis turi būti vienoj linijoj - arba labai aukštas, arba visai jokio. Man po artimo žmogaus žūties neskaudėjo 6 mėn nei karto, nors žliumbiau kasdien. Kaip neurologas paaiškino - tuomet labai aukštas streso lygis buvo visą laiką, nuolat. Maždaug po metų nusileido, užtat žinau, - jei smarkiai susinervinsiu, po kelių parų šaus migrena.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 02, 19:01)
Pas mane mišrus įtampos ir migreninis galvos skausmas. Būklę 60 proc pagerino vizitas pas reabilitologą. Sėdimas darbas, judėjimo stoka, užspausti raumenys sukeldavo vos ne kasdienį skausmą, o tas ir migreną.

Aš dėl to pirkau langų valymo robotą. Man pakanka padirbt iškeltom rankom kelias minutes- ir migrena su aura iki vėmimo garantuota.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 02, 17:05)
https://www.aimovig.com/
Aš jau 4-ą švirkštą šiandien susileidau šitų vaistų. 3 mėnesius gavau 140 mg dozę, dabar dar tris bus po 70 mg.
Man lėtinė migrena: būdavo 15 ir daugiau skausmo dienų per mėnesį. Dabar būna 4-5 bigsmile.gif Ir su labai aiškiom priežastim - mm, nervai, persimiegojimas. Gyvenu kaip žmogus dabar wub.gif Tęs gydytoja mano iki 6 mėnesių šitą gydymą, paskui žiūrės. Sakė, dabar turi 27 pacientus, kuriems paskyrė šituos vaistus, tik 2 nėra ryškaus pagerėjimo.
Kai man pasakė, kad kompensuos, čiut neapsižliumbiau pas daktarę kabinete. Nes, pvz., paskutinis kvitas vaistinėj už 3 švirkštus mažesnės dozės - virš 1400, retas, kas gali sau leist unsure.gif
Man jau buvo taikytas ir triptanų, ir antidepresantų gydymas iki tol, bet be ryškaus pagerėjimo.

oi, labal labai nuoširdžiai užjaučiu, žinau ką reiškia labai stiprūs migrenos skausmai, kai 2 -3 dienas guli ir šviesa ir net menkiausias garsas galvą tiesiog plėšia, o jei tokie skausmai būtų dažnai, tai net neįsivaizduoju kaip reikėtų gyventi. Buvo vieneri metai katastrofiški, bet bent jau man pagrindinė priežastis buvo nervai/stresas, o dabar jau jaučiu, kada užeis ir įsiskaudėjimui užkertu kelią, bei keisdama požiūrį į daugelį dalykų stengiuosi gyventi be streso.
Atsakyti

Man migrena dingo baigus studijas. Akivaizdu, kad krūvis buvo labai didelis ir nervinė įtampa. Gulėdavau tris paras, gerdavau stiprius vaistus. Kai baigdavosi migrena, klausdavau kelintadienis yra šiandien. Jeigu galėčiau atsukti laiką atgal, parašyčiau prašymą sustabdyti studijas po pirmo migrenos priepuolio ir turbūt nebetęsčiau jų  :D 

Atsakyti
QUOTE(SeaWave @ 2021 01 02, 17:07)
Turiu problemą vieną, kuri nedingsta ir ne mano valioj ką nors pakeist, ji man daug nervų kainuoja. Iki jos man buvo daug geriau. Manau su stresu ir nervais daug kas susiję.

Žinau, kad lengva pasakyti, bet dabar vadovaujuosi, būnant sanatorijoje, vienos psichologės pasakytais žodžiais, kad jei yra dalykas, kurio tu negali pakeisti, reikia pakeisti požiūrį į jį. Tai didelis darbas su savimi, bet jis veikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 02 sausio 2021 - 18:48
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 18:05)
Kaunas vis dar švenčia  biggrin.gif

Švenčia, nešvenčia, bet kažkaip norėtųsi komunikacijos siuntų klausimu 🙄 JustArm, gal gali ką pakomentuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 02 sausio 2021 - 18:43
QUOTE(spygliz @ 2021 01 02, 17:42)
Švenčia, nešvenčia, bet kažkaip norėtųsi komunikacijos siuntų klausimu 🙄 JustArm, gal gali ką pakomentuoti?

aš irgi susimokėjus, su kaimyne laukiam starto, gal vėl reikės prašyti tavo (buvau parašius jūsų biggrin.gif ) pagalbos, jei neapsunkinsim, nes su pasiėmimo laikais irgi dažnai būna sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 02, 18:48)
aš irgi susimokėjus, su kaimyne laukiam starto, gal vėl reikės prašyti tavo (buvau parašius jūsų  biggrin.gif ) pagalbos, jei neapsunkinsim, nes su pasiėmimo laikais irgi dažnai būna sudėtinga unsure.gif

Tai lauk nelaukęs kol neaišku kur apskritai ta siunta 🙄
Matau kitoj temoj jau irgi Kaunas dalinasi 🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 02 sausio 2021 - 19:08

as gavau 668 siunta ;) kiti miestai ;) aciu Gitana;)

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 01 02, 19:11)
<p>as gavau 668 siunta ;) kiti miestai ;) aciu Gitana;)</p>

Džiaugiasi KAUNAS už kitus miestus 😁🎉
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 02, 19:42)

Sveiki, su Naujaisiais visas! 🍾
Kauno ir Klaipėdos siuntos 31 d. atiduotos Lpexpres kurjeriams. Kaip žinia, dabar ilgasis savaitgalis, kurjeriai nedirba. Šiuo metu siunta Kauno skirstymo centre. Pirmadienį, manau, siuntos pasieks adresatus 4u.gif
P. S. Vilnietėms pasisekė, nes mano brolis važiavo su reikalais, tai nuvežė prie to pačio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustArm: 02 sausio 2021 - 19:22
vartotojo įkelta nuotrauka
Uniqlo L dvipusis. Labai lengvas,minkštas. 40 Eur.

vartotojo įkelta nuotrauka
Uniqlo pūkinė L 40 Eur.
Atsakyti