Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kirisama @ 2021 01 09, 09:50)
https://www.sierra.c...AZ7kWOL-aL7MxZc

Kaip suprasti tuos dydžius? Nerandu lenteles verysad.gif

Prasau
https://www.6pm.com/...-your-shoe-size

Berniukiska parka 36$

Vyriskos pasiltintos kelnes 20$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 sausio 2021 - 10:24
QUOTE(AstaRaud @ 2021 01 08, 23:21)
mano 19 su 44,5  (džiaugiuos, kad jau atėjo metas kai nustojo augt biggrin.gif) ir 186 ūgiu

Mano 19metis taip pat. 44 koja 186. Kažkaip neatrodo aukštas jos man biggrin.gif

Galvojau galvojau dėl to žalio švarko kaip JMD kol neliko dydžio. Na žiūrėsim kok srozinis atkeliaus😁
Gaila neber jcrew 72 off taip norisi panerst 😁 aš galvoju čia buvo tas žymusis sausio sale ar dar tikėtis mėnesio gale dar vieno? 🤔kur dar ką dalina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 sausio 2021 - 10:54
Turiu krepsy UGG 6US po 35$
Atsakyti
Linamog,ar esate pirkę/turėję užsakymų CBD OIL?Iš kokių parduotuvių,jei taip ax.gif
Atsakyti
Kam aktualu, GAP 40+20
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 01 09, 11:03)
Linamog,ar esate pirkę/turėję užsakymų CBD OIL?Iš kokių parduotuvių,jei taip  ax.gif

Sveiki, matau, kad pirkta is cbdstore.com, purecbdvapors.com

Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2021 01 08, 22:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72764137" data-time="1610137995"><div><p>167

</p></div></blockquote><p>mano 10-metis nesiekia 140  blink.gif  hmm.gif </p>

Mano 10-metis irgi tik artėja prie 140 cm ir pėda 34/35 d.

QUOTE(spygliz @ 2021 01 09, 10:52)
Mano 19metis taip pat. 44 koja 186. Kažkaip neatrodo aukštas jos man  biggrin.gif

Galvojau galvojau dėl to žalio švarko kaip JMD kol neliko dydžio. Na žiūrėsim kok srozinis atkeliaus😁
Gaila neber jcrew 72 off taip norisi panerst 😁 aš galvoju čia buvo tas žymusis sausio sale ar dar tikėtis mėnesio gale dar vieno? 🤔kur dar ką dalina?

O aš išvis supasavau su tais švarkais. Kol svarsčiau kurią spalvą imt ir nuolaidos neliko.
Tikiuos, dar išmes kažką panašaus į 72% off tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 09, 11:52)

visus metus siūliau tą rožinį, niekam nereikėjo, nesenai draugei pardaviau pigiau nei mokejau biggrin.gif
o tiek gaudžiau jį
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 09, 11:35)
Mano 10-metis irgi tik artėja prie 140 cm ir pėda 34/35 d.
O aš išvis supasavau su tais švarkais. Kol svarsčiau kurią spalvą imt ir nuolaidos neliko.
Tikiuos, dar išmes kažką panašaus į 72% off tongue.gif

dukra10 mete ,avi 38 dydi ir yra auksciausia klasei pana ir dar ta figura nesuprasi keiciasi is vaiko i paaugle , ....ziairiai sunku rubus rast , vaiku skyriui jau ner ka veikt o suaugusiu visvien per ilgi rubai .

o man ant leopardo is J.CREW patrauke ....
noriu auliniu leopardiniu batu prie Uniglo kasmyrinio camel paltuko biggrin.gif Stebiu vis, bet tai dydzio ner tai kainos tai kartu biggrin.gif
va..gal kas turi siiuos batelius kaip jie realiai ar patogus , kaip dydis ?
https://www.jcrew.co...or_name=leopard
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 09 sausio 2021 - 11:57
Man tai žalio švarko nuo praeitų metų reikia, bet, kiek stebėjau, nebeįmesdavo žalio. O šį kartą net nesitikėjau, tai netikrinau biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Rapoja, gal dar turit kombikelnes ax.gif o gal kas turit gero stovio smulkiai 12 -metei kombikelnes labai ieskau unsure.gif placios netiks mirksiukas.gif i az 4u.gif
Atsakyti
Merino golfas trys spalvos po 23

Vyriskas merino megztinis dvi spalvos 17$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 sausio 2021 - 12:00