Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 08, 20:52)
Aš irgi ieškau 14 dydžio kelnių (sniego), 160-165 jaunuoliui ax.gif

Aš turiu 14 landsend,bet jos nešiotos. bet pagal jų lentelę jie rašo 153-158 ūgiui, pamatavau vidinė siūlė 71 cm, jau nepamenu kokio ūgio sūnus nešiojo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 09, 11:33)

blink.gif Neisivaizduoju , tuomet kokio jus dydzio/ ūgio, nes kai kazkada demonstravote kažką iš Jcrew tai , būčiau pagalvojus maximum, 10 dydis. Ar tas švarkas lavai mažintas . Man žalia spalva labai patinka ir tinka, turiu nemažai žalios spalvos rubu , o dabar labai noriu camel spalvos vilnoniu platesniu ilgu kelnių
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 08, 23:08)
Čia būna šio bei to big kids slim, bet husky dažniau ir daugiau  biggrin.gif https://www.landsend...y8j-y5e-yp1-xec

Gafsa, o husky 18 kokiam cia dydziau- gal as savo dupce M/170 ikisciau? unsure.gif
Atsakyti
Komanda ačiū už on striukes paltus kur šlavem, vyrui tai ilga tall gavau xxl tobulai patenkintas visas, aš ir ilga labai ir spalva kokia graži tokia dusty rose panaši, kur po 27 su kapeikom slavem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 sausio 2021 - 13:55
Sveiki, noriu iš ebay Anglijos parsisiųst porą daiktų. Gal kas patartų, kaip geriau parsisiųsti į Lt. Gal turit ką rekomenduoti? Kas tuo užsiima
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2021 01 09, 14:53)
Gafsa, o husky 18 kokiam cia dydziau- gal as savo dupce M/170 ikisciau?  unsure.gif

Nežinau, kelnių nerizikuoju pirkt. Bet striukės XL tokio dydžio bernams man tiko lengvai. Toks moteriškas M_L
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 09 sausio 2021 - 14:11
QUOTE(regal @ 2021 01 09, 13:44)
blink.gif Neisivaizduoju , tuomet kokio jus dydzio/ ūgio, nes kai kazkada demonstravote kažką iš Jcrew tai , būčiau pagalvojus maximum, 10 dydis. Ar tas švarkas lavai mažintas . Man žalia spalva labai patinka ir tinka, turiu nemažai žalios spalvos rubu , o dabar labai noriu camel spalvos vilnoniu platesniu ilgu kelnių

Mano apimtis per krūtinę grubiai 110. Nesu aš liekna. Be to, mėgstu laisvus rūbus. Aš gal ne tiek lašiakų turiu, kiek esu stambių didelių kaulų ir raumenų turiu biggrin.gif dar paskaičiau, kad švarkas mažintas. Pirkau marškinius slim 16 dydį. Na man gražiai laisvi, bet ne per dideli.
Atsakyti

Sveiki siandien dalybu daugiau nebebus, del asmeniniu aplinkybiu skubiai turiu viska atsaukti 

Pranesiu kai galesiu vel padalinti

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 09, 13:54)
Komanda ačiū už on striukes paltus kur šlavem, vyrui tai ilga tall gavau xxl tobulai patenkintas visas, aš ir ilga labai ir spalva kokia graži tokia dusty rose panaši, kur po 27 su kapeikom slavem.

Man irgi ta dusty chocolate faina, nebeislendu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 09, 15:32)
Man irgi ta dusty chocolate faina, nebeislendu

Ir nera kad be proto didinta, as emiau iprasta tall L ir ji man maloniai laisva, peciai vietoje galiu megstini pasirengt dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 09, 14:40)
Ir nera kad be proto didinta, as emiau iprasta tall L ir ji man maloniai laisva, peciai vietoje galiu megstini pasirengt dar smile.gif

Puse dydzio, sakyciau. O ta zalia tai tikrai dydziu didinta.
Atsakyti
Sveiki, gal turite papildomą nuolaidą coach?
Atsakyti