Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2021 01 09, 11:54)
Man tai žalio švarko nuo praeitų metų reikia, bet, kiek stebėjau, nebeįmesdavo žalio. O šį kartą net nesitikėjau, tai netikrinau biggrin.gif  unsure.gif

Aš galvojau pirkt tą auksinį. Bet žalia nugalėjo biggrin.gif rūžavam jau amžius nebe tas. Juodo nenoriu, mėlyną turiu armani. Tiesa, jau nebelendu į jį biggrin.gif bet dar turiu biggrin.gif gaila ištrenkt biggrin.gif
O dabar gqlvoju kad camel kelnės, camel džempas, žalias švarkas ir tie žali batai bus man kosmosiškai gražu wub.gif dar noriu skarelės ant kaklo smaragdo žalumo su camel. Kažko panašaus į tą šilkinę j crew kur pirkau.

Beje, Petit dydžio yra ir dqbar bent 4 spalvos, tame tarpe ir žalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 sausio 2021 - 12:08
QUOTE(JMD @ 2021 01 09, 12:59)
Aš galvojau pirkt tą auksinį. Bet žalia nugalėjo  biggrin.gif

Tesingai nugalėjo biggrin.gif
Man ant tokios tamsiai žalios taaaip pramušė, kad net šunei tokios spalvos gultą pasiuvau prieš Kalėdas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 09 sausio 2021 - 12:07
QUOTE(babilone @ 2021 01 09, 11:57)
Rapoja, gal dar turit kombikelnes ax.gif  o gal kas turit gero stovio smulkiai 12 -metei kombikelnes labai ieskau unsure.gif placios netiks mirksiukas.gif i az 4u.gif

Nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 09, 12:07)
Tesingai nugalėjo biggrin.gif
Man ant tokios tamsiai žalios taaaip pramušė, kad net šunei tokios spalvos gultą pasiuvau prieš Kalėdas biggrin.gif

Aš turėjau kažkada megztinį žalią. Tai veido spalva mano atrodydavo mėlyna. Kažkaip klaikiai netiko. Ir vengiau jos. Tokia tamsi, sunki. Bet tas švarko smaragdas mane papirko. Paguglinau dar realių fotkių. Gražus velniškai. Manau jei sugebėsiu atmušt tą tamsią spalvą bus gerai.
Einu pirkt šilkinio TH megztinio po juo biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai aišku, kai tik 40 off, tai ir žalią įmetė unsure.gif
Ar tas švarkas tikrai smarkiai mažintas??
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 09, 12:17)
Nu tai aišku, kai tik 40 off, tai ir žalią įmetė unsure.gif
Ar tas švarkas tikrai smarkiai mažintas??

Batų užtat žalių net su 40 off neliko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 09, 13:21)
Batų užtat žalių net su 40 off neliko. biggrin.gif

kokį dydį turi žalio švarko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 09, 11:49)
visus metus siūliau tą rožinį, niekam nereikėjo, nesenai draugei pardaviau pigiau nei mokejau  biggrin.gif
o tiek gaudžiau jį

Didelį dydį pardavinėjai mirksiukas.gif Nors jei dar tiek karantinų bus, tai turbūt ir tokį dydį pasieksiu unsure.gif
Aš dėl to rudo(golden brandy) svarsčiau, bet iki galo taip ir nesugalvojau tongue.gif O dabar turiu laiko sugalvot iki kol nuolaidą išmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 09, 12:51)
dukra10 mete ,avi 38 dydi  ir yra auksciausia klasei pana  ir dar ta figura nesuprasi keiciasi is vaiko i paaugle , ....ziairiai sunku rubus rast , vaiku skyriui jau ner ka veikt o suaugusiu visvien per ilgi rubai .
o man ant leopardo is J.CREW patrauke ....
noriu auliniu leopardiniu batu prie Uniglo kasmyrinio camel paltuko  biggrin.gif Stebiu vis, bet tai dydzio ner tai kainos tai kartu  biggrin.gif
va..gal kas turi siiuos batelius kaip jie realiai ar patogus , kaip dydis ?
https://www.jcrew.co...or_name=leopard

Dar čia būna https://www.6pm.com/...Ahg.zso?t=jcrew

aš tuos turiu 10,5 https://www.6pm.com/...85/color/580363
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 09, 11:59)
Aš galvojau pirkt tą auksinį. Bet žalia nugalėjo  biggrin.gif rūžavam jau amžius nebe tas. Juodo nenoriu, mėlyną turiu armani. Tiesa, jau nebelendu į jį  biggrin.gif bet dar turiu  biggrin.gif gaila ištrenkt  biggrin.gif
O dabar gqlvoju kad camel kelnės, camel džempas, žalias švarkas ir tie žali batai bus man kosmosiškai gražu  wub.gif dar noriu skarelės ant kaklo smaragdo žalumo su camel. Kažko panašaus į tą šilkinę j crew kur pirkau.

Grynai tos pačios mintys dėl spalvų. Tik dar bėda, kad tokia žalia man netinka. Nors žiauriai žiauriai graži ir vistiek gundžiaus nusipirkt. Tai liko tik rudas/auksinis. Ale ir be to likau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 01 09, 12:26)
kokį dydį turi žalio švarko  4u.gif

Pirkau 16
Atsakyti

Dar vis parduodu landsend kombikelnes :)

10 dydis, naujos, be etiketes, tokias gavau  :)

Boys Squall Waterproof Iron Knee Bib Snow Winter Bibs, NAVY spalvos, 22eur.

ilgis nuo klyno 62cm, sikniukas ir keleniai tvirtesnes medziagos.

Atsakyti