Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Susipažinkit su Samane 🥰

Samane nuostabi wub.gif
Atsakyti

QUOTE(lola.lola @ 2021 01 11, 12:36)
Dėkoju Eglei už saugias ir tikslias dalybas, komandai už pagautus grožius 😍

aciu jums wub.gif 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 12, 10:04)

Norėčiau kada nors borderkolio  unsure.gif

sie mano dukros Nr.1 ax.gif

o as "uzstrigau" ties juodu labradoru ir jokio kito dabar nenoriu unsure.gif

Labai laukiame prisijungianciu prie www.abercrombie.com ax.gif

Atsakyti
Aš su pudelio noru būsiu labai neoriginali. Bet nešviečia.. unsure.gif Užteks dviejų kačių.

O turėjau spanieliuką wub.gif Bet jau seniai.
Atsakyti
[quote=saulesvaikas10,2021 01 12, 16:56]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72765575" data-time="1610460976"><div><p>Susipažinkit su Samane 🥰
<a href="https://www.part.lt/perziura/d799d605335394aec2a3638162f8d445194.jpg"></a></p></div></blockquote><p>kokia grazuole  wub.gif o cia va Jazas biggrin.gif </p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>
[/quote]

[quote=Carlin,2021 01 12, 16:58]
aha, cvergai pas mane sąrašo TOP 10, bet labai nemėgstu dalyku, kurie yra ant bangos biggrin.gif
vienu laiku buvo visokių retriverių era, dabar sakyčiau cvergų ir pudelių renesansas biggrin.gif nebesuskaičiuoju kiek mano aplinkoje žmonių cvergus laiko unsure.gif
aišku, veislė populiari ne šiaip sau, nes tikrai patogus šuo. Bet tas populiarumas mane atmuša unsure.gif
[/quote]
nei vieno p;auko namuose, be to labai populiaru, kam nuo gyvunu alergija, tikrai nealergizuoja
Carlin, tu negalvok, kad panoresi ir gausi, va kolege jau 2 metus laukia cvergo, bet ne pro kur negauna unsure.gif mes gavom su isipareigojimu vest i parodas ir du suniukus atiduot veisejai. tai realiai neaisku kiek tures, bet 5 jau rezervuoti, nors tik pavasari anksciausiai vada planuosim. Du veisejai, du jau uzsakyti, o vienas mums patiems biggrin.gif va butu liudesys jei atsivestu tik viena ar du verysad.gif net vyras jau be pasirinkimo sunytei nuo gimimo numatytas biggrin.gif
[quote=braskee84,2021 01 12, 17:16]
Susipažinkit su Samane 🥰
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]

Samane nuostabi wub.gif
[/quote]
Samane tiek charakteriu tiek isvaizda nereali wub.gif turi defekta, kuris tapt cempione nesukliude, Dogas numyne uodega, tai teko amputuoti du uodegos slankstelius, bet ta trumpesne uodega man dar fainesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 12, 17:18)
sie mano dukros Nr.1  ax.gif

maniškės irgi. Ir net nesuprantu, kur ji juos ištraukė. Atrodo visai nepopuliari veislė. Man jie irgi patinka labai, bet noriu ne tokio aktyvaus, negalėčiau jam duoti tiek krūvio, kiek reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 16:26)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ot tas tel, pastoviai ištaiso. GRĖJUS.

oi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Faina Samanė wub.gif
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 16:56)
: o cia va Jazas biggrin.gif 

wub.gif o čia ilgaplaukis taksas ar tik panašus rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 18:27)
maniškės irgi. Ir net nesuprantu, kur ji juos ištraukė. Atrodo visai nepopuliari veislė. Man jie irgi patinka labai, bet noriu ne tokio aktyvaus, negalėčiau jam duoti tiek krūvio, kiek reikia  unsure.gif

Jie nuostabūs- be žodžių draugą supranta, visad pasiruošę nuotykiams ir švelnučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 17:16)
Susipažinkit su Samane 🥰

Labas, Samane wub.gif
Čia taip mano Kuba mane motyvuoja dirbt namuose biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš irgi perskaičiau JUOzas biggrin.gif
Atsakyti
o mano vaikas nori bengaliskos kates ir as noriu irgi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

wub.gifo čia ilgaplaukis taksas ar tik panašus rolleyes.gif?

taip cia ilgaplaukis taksas  :) pasaulio jaunimo vicecempionas, pasigirsiu nes labai didziuojuos  :D kadangi esu rasius kad turiu bendrasavininkyste tai i dauguma parodu vezasi veislynas, todel man tuo klausimu jokio vargo ar isipareigojimu nera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 sausio 2021 - 17:44
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 10:27)
maniškės irgi. Ir net nesuprantu, kur ji juos ištraukė. Atrodo visai nepopuliari veislė. Man jie irgi patinka labai, bet noriu ne tokio aktyvaus, negalėčiau jam duoti tiek krūvio, kiek reikia  unsure.gif

ir as nezinau, gyvai jo net nera maciusi, pas mus kazkur arti net ju veiseju nera unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2021 01 12, 10:38)
o mano vaikas nori bengaliskos kates ir as noriu irgi  wub.gif  biggrin.gif

sitos ir suni beveik atstoja biggrin.gif

Sausio 5 dienos saskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
JMD, už kiek švarką pirkai? dabar 90,daugoka unsure.gif
Atsakyti