[quote=saulesvaikas10,2021 01 12, 16:56]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72765575" data-time="1610460976"><div><p>Susipažinkit su Samane 🥰
<a href="https://www.part.lt/perziura/d799d605335394aec2a3638162f8d445194.jpg"></a></p></div></blockquote><p>kokia grazuole

o cia va Jazas

</p><p>

</p>
[/quote]
[quote=Carlin,2021 01 12, 16:58]
aha, cvergai pas mane sąrašo TOP 10, bet labai nemėgstu dalyku, kurie yra ant bangos

vienu laiku buvo visokių retriverių era, dabar sakyčiau cvergų ir pudelių renesansas

nebesuskaičiuoju kiek mano aplinkoje žmonių cvergus laiko
aišku, veislė populiari ne šiaip sau, nes tikrai patogus šuo. Bet tas populiarumas mane
atmuša
[/quote]
nei vieno p;auko namuose, be to labai populiaru, kam nuo gyvunu alergija, tikrai nealergizuoja
Carlin, tu negalvok, kad panoresi ir gausi, va kolege jau 2 metus laukia cvergo, bet ne pro kur negauna

mes gavom su isipareigojimu vest i parodas ir du suniukus atiduot veisejai. tai realiai neaisku kiek tures, bet 5 jau rezervuoti, nors tik pavasari anksciausiai vada planuosim. Du veisejai, du jau uzsakyti, o vienas mums patiems

va butu liudesys jei atsivestu tik viena ar du

net vyras jau be pasirinkimo sunytei nuo gimimo numatytas

[quote=braskee84,2021 01 12, 17:16]
Susipažinkit su Samane 🥰
[/quote]
Samane nuostabi
[/quote]
Samane tiek charakteriu tiek isvaizda nereali

turi defekta, kuris tapt cempione nesukliude, Dogas numyne uodega, tai teko amputuoti du uodegos slankstelius, bet ta trumpesne uodega man dar fainesne