Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 01 12, 18:38)
o mano vaikas nori bengaliskos kates ir as noriu irgi  wub.gif  biggrin.gif

Tai pats laikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 12, 18:36)
Labas, Samane wub.gif
Čia taip mano Kuba mane motyvuoja dirbt namuose biggrin.gif
Aš irgi perskaičiau JUOzas biggrin.gif

Aš irgi pažįstu KUBAčką , šnaucę iš Klaipėdos biggrin.gif baisiai originalus šuniukas wub.gif
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 12, 18:45)
ir as nezinau, gyvai jo net nera maciusi, pas mus kazkur arti net ju veiseju nera  unsure.gif
sitos ir suni beveik atstoja  biggrin.gif
Sausio 5 dienos saskaitos baigtos  4u.gif

Pas mus kaimynystėj gyvena, matosi, koks susiklausymas su šeimininku, rytais visad be pavadžio, bet šeimininko iš akiračio nepaleidžia, kaip žaisliuką nešasi į mišką ir paskui atgal namo, toks mažas žmogelis biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu netikusį paltuka (arba keičiu į M dydį)
S dydis, dydį atitiktinka, kaina 75 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
https://www.nordstro...503?color=BLACK
Atsakyti
Nu mano bengalas tai katinas, kuris vaikšto vienas. Lyg jo nebūtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 12, 17:36)
Čia taip mano Kuba mane motyvuoja dirbt namuose biggrin.gif

wub.gif biggrin.gif
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 17:44)
taip cia ilgaplaukis taksas  smile.gif pasaulio jaunimo vicecempionas, pasigirsiu nes labai didziuojuos  biggrin.gif kadangi esu rasius kad turiu bendrasavininkyste tai i dauguma parodu vezasi veislynas, todel man tuo klausimu jokio vargo ar isipareigojimu nera

Super bigsmile.gif wub.gif ! Pas mane nykštukinis trumpaplaukis taksas ir šveicarų aviganis wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 12 sausio 2021 - 18:03
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 16:58)
aišku, veislė populiari ne šiaip sau, nes tikrai patogus šuo. Bet tas populiarumas mane atmuša unsure.gif

Karališkas pudelis ne ant bangos biggrin.gif šukuoseną galima pasikoreguot į ne pudelišką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 01 12, 17:57)
Karališkas pudelis ne ant bangos  biggrin.gif  šukuoseną galima pasikoreguot į ne pudelišką  bigsmile.gif

tai dabar kaip tik, visos šukuosenos nepudeliškos ax.gif visi apaugusius laiko, pudeliška šukuosena retenybė.
Labiausiai ir norėčiau didžiojo, man labai jie patinka, o ir protingi labai.
Atsakyti
Vyriska pasiltinta Cole Haan striuke 22$

Vyriska Cole Haan striuke 22$

Vyriska pasiltinta Cole Haan striuke 22$

Moteriska pasiltinta Hunter striuke 39$

Vyriska Kamik pasiltinta neperslampama striuke 39$

Moteriska Columbia neperslampama pukine striuke 109$

Vyriska pukine Pajar striuke 75$
Atsakyti

tai dabar kaip tik, visos šukuosenos nepudeliškos ax.gifvisi apaugusius laiko, pudeliška šukuosena retenybė.
Labiausiai ir norėčiau didžiojo, man labai jie patinka, o ir protingi labai.

Juozo geriausias draugas kieme yra standartinis pudelis, tikrai nuostabus suo, pritariu  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 12, 18:38)
o mano vaikas nori bengaliskos kates ir as noriu irgi  wub.gif  biggrin.gif

Mes negalim atsidžiaugti savo bengalu. Vaikai jį dievina, net komandų visokių primokė. Pykšt pasakius nugriūna biggrin.gif Kad panašus į šunį tai tikrai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
M L https://www.uniqlo.c...gid=women-plusj
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 12, 10:50)

Pas mus kaimynystėj gyvena, matosi, koks susiklausymas su šeimininku, rytais visad be pavadžio, bet šeimininko iš akiračio nepaleidžia, kaip žaisliuką nešasi į mišką ir paskui atgal namo, toks mažas žmogelis  biggrin.gif

Man dukra irgi vis pasakoja, kokie protingi ir paklusnus jie, sake patys protingiausi sunys ax.gif
Bet tikrai zinau, kad ji eitu jo vedziot ir su juo begiot tik tada, kada butu noro, o visus kitus kartus tektu man tai daryt...

QUOTE(triule @ 2021 01 12, 10:52)
Nu mano bengalas tai katinas, kuris vaikšto vienas. Lyg jo nebūtų  unsure.gif

oi, galvojau, kad bengalai visi kaip suniukai biggrin.gif mano rusu melynoji tokia, kurios nesimato beveik namuose, o bengale visur is paskos sekioja, visur dalyvaut jai reikia, viska matyt rolleyes.gif
Atsakyti