Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 12, 17:50)
Aš irgi pažįstu KUBAčką , šnaucę iš Klaipėdos  biggrin.gif baisiai originalus šuniukas  wub.gif

Pas mus kaimynystėj gyvena, matosi, koks susiklausymas su šeimininku, rytais visad be pavadžio, bet šeimininko iš akiračio nepaleidžia, kaip žaisliuką nešasi į mišką ir paskui atgal namo, toks mažas žmogelis  biggrin.gif

musu Samane irgi be pavadelio vaiksto, tik prie gatves prisegam, kad neduok die...
Atsakyti
Moteriska pukine parka 49$

Moteriska Columbia striuke 22$

Moteriska Kamik neperslampama parka 49$
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 12, 18:38)
o mano vaikas nori bengaliskos kates ir as noriu irgi  wub.gif  biggrin.gif
[right][snapback]72765643[/snapback][/right]

Nerealaus grožio katinai, beeeet 50x50 myžniai, labai labai pasiskaitykit apie šią veislę, labai labai išsistudijuokit veislyną ax.gif

O man dirbti neleidžia, ir gražiom akim į lauką kviečia Aramis (wachtelhundas):
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 12 sausio 2021 - 18:27
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 12, 19:15)
Man dukra irgi vis pasakoja, kokie protingi ir paklusnus jie, sake patys protingiausi sunys  ax.gif
Bet tikrai zinau, kad ji eitu jo vedziot ir su juo begiot tik tada, kada butu noro, o visus kitus kartus tektu man tai daryt...

užtai klausytų kiekvieno žodžio, ne taip, kaip vaikai ax.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 19:18)
musu Samane irgi be pavadelio vaiksto, tik prie gatves prisegam, kad neduok die...

wub.gif
Atsakyti
Vyriska Skechers pukine striuke 15$

Vyriska pukine Skechers striuke 15$

Moteriska Cole Haan pukine 49$

Vyriska Marmot pukine 49$

Pukine striuke 22$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 sausio 2021 - 18:58
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 19:02)
tai dabar kaip tik, visos šukuosenos nepudeliškos  ax.gif  visi apaugusius laiko, pudeliška šukuosena retenybė.
Labiausiai ir norėčiau didžiojo, man labai jie patinka, o ir protingi labai.

Ačiū D, kad nebekerpa pagal dvariškas madas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 01 12, 17:48)
JMD, už kiek švarką pirkai? dabar 90,daugoka  unsure.gif

Už pem unsure.gif
Atsakyti
Turime laisvu EA Green Tea dezodorantu rinkiniu po 18.91$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 sausio 2021 - 18:59
QUOTE(Rita003 @ 2021 01 12, 18:26)
Nerealaus grožio katinai, beeeet 50x50 myžniai, labai labai pasiskaitykit apie šią veislę, labai labai išsistudijuokit veislyną  ax.gif

O man dirbti neleidžia, ir gražiom akim į lauką kviečia Aramis (wachtelhundas):
vartotojo įkelta nuotrauka

Nepirksim. Bent dar kelis metus. Daug keliaujam nėr paskui kur to kačio palikt. Kalbėjau parodose su ne vienu. Liepė nepirkt mažiukų. O paaugintų, maždaug 8 mėnesių. Virškinimo sistema jų sakė jautri, geriau kad ilgiau su mama būtų.
Atsakyti
UNIQLO nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 12, 18:15)
oi, galvojau, kad bengalai visi kaip suniukai  biggrin.gif  mano rusu melynoji tokia, kurios nesimato beveik namuose, o bengale visur is paskos sekioja, visur dalyvaut jai reikia, viska matyt  rolleyes.gif

Tai vat po 5metų ir man prireikė bendraujančio katino- tai gavau katašunį ar kaip čia pasakius , terapinį katiną- orientalą biggrin.gif - visada ateis pašauktas, visada atsakys ko paklausus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 01 12, 20:30)
Tai vat po 5metų ir man prireikė bendraujančio katino- tai gavau katašunį ar kaip čia pasakius , terapinį katiną- orientalą  biggrin.gif - visada ateis pašauktas, visada atsakys ko paklausus  lotuliukas.gif

Mano škotas toks pat, draugų meinukė identiška wub.gif turbūt visose veislėse tokių individų pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti