Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kad jau apie šunis, tai ir mes pasirodom biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Mano šešėlis Bela wub.gif
Man rodos kiekvienam jo pačio šuniukas pats pačiausias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 12 sausio 2021 - 21:01
Kažin tie 11men Peterthomas kremai ateis ar ne? Neatšaukė jų? Iš vienos pusės neblogai- daugiau kaukių panaudojau, visus turėtus mėginukus išbaigiau. Bet jau ir kremo reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 12, 21:07)
Nu blyn as tiek negeriu to vyno kad nosis pamelynuotu, tik sestadieni kelias taures. unsure.gif
Kad kai buvo darbu ar kai ju ner dabar, vistiek nemiegu.Tikrai nepersimiegu.

Dabar kiekvieną savaitgalį lauksim ataskaitos, kiek taurių suvakarieniauta bigsmile.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai dėkinga komandai ir Gaika SJ už siuntinį biggrin.gif wub.gif pasirodau, tik soriukas nelyginta biggrin.gif
Svarkas 8 dydis, kelnes 8 tall (mazintos kaip ir rase atsiliepimuose ir golfas biggrin.gif Ačiū, Gafsa už kelnių nuorodą, labai patiko, tik jau net tall dydžiui ilgio gaili biggrin.gif
Grybukai biggrin.gif labai faini, small dydis dar turi smagaus laisvumo wub.gif
Ozkyčių marškiniai, labai patiko, 8 dydis liuks. Pasirode tikrai į mažesnę pusę
Ožkų suknelė, 6 dydis, labai faina, nu bet jau elektrinasi tai dieve padek biggrin.gif 6 dydis, gaila tall nebuvo, nes rankoves tai kaip 3/4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 12 sausio 2021 - 20:44
QUOTE(Jolancike @ 2021 01 12, 19:36)
Kad jau apie šunis, tai ir mes pasirodom  biggrin.gif
Mano šešėlis Bela  wub.gif
Man rodos kiekvienam jo pačio šuniukas pats pačiausias  biggrin.gif

Kiek mielų grožių čia prisižiūrėjau, o Bela, tai savo vardą atitinka visapusiškai wub.gif
Atsakyti

Aš turėjau vokiečių aviganį iš policijos veislyno. Tobulybė ne šuo. Buvo jai 11 metų. Buvo endometriozė, nebeišgelbėjom. Jei kada gyvenime bandyčiau galvoti apie šunį- tai tik tokį patį. Tikras šuo wub.gifbe galo protingas ištikimas, klasikinis. Kažkodėl nemėgstu jokių tų katininių ir dekoratyvinių, niekaip jų paskirties nepagaunu. Bet aš sau neleidžiu galvot apie jokį šunį vis dar, nes vis dar skauda širdį, nors nuo to laiko praėjo keliolika metų unsure.gif

Turėjom vokiečių aviganį. Labai protingas šuo, ištikimas, inteligentiškas ir paklusnus. Vaiko draugas neišskiriamas buvo. Labai ilgiuosi tokio draugo. Haskį turėjom. Vieni anekdotai su juo buvo. Buvau pavargus nuo jo nedarbių, tai niekam nerekomenduoju. Aviganį vedžiodavau be pavadžio, nes pagal komandą tuoj pat atbėgdavo. Haskio nenulaikydavau, tai viena niekada nevedžiodavau. Gražūs jūsų šuniukai. Ir vardai superiniai. Labai norėčiau, bet dar anksti po netekčių. Labai daug spalvų gyvenimui suteikia  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(triule @ 2021 01 12, 20:36)
Kažin tie 11men Peterthomas kremai ateis ar ne? Neatšaukė jų? Iš vienos pusės neblogai- daugiau kaukių panaudojau, visus turėtus mėginukus išbaigiau. Bet jau ir kremo reiktų  smile.gif

Ateis ateis, dar truputeli kantrybes. 4u.gif

As savo meginelius susirusiavau, tai my oh my, reik pradet naudot visus isteklius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 sausio 2021 - 20:49

Mano škotas toks pat, draugų meinukė identiška wub.gifturbūt visose veislėse tokių individų pasitaiko biggrin.gif

Turiu ir aš katašunį. Tik veislė “iš kaimo”. Tikrai tokių pasitaiko. Neturėčiau, nepatikėčiau. 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 12, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72765776" data-time="1610476293"><div><p>Aš turėjau vokiečių vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Turėjom vokiečių aviganį. Labai protingas šuo, ištikimas, inteligentiškas ir paklusnus. Vaiko draugas neišskiriamas buvo. Labai ilgiuosi tokio draugo. Haskį turėjom. Vieni anekdotai su juo buvo. Buvau pavargus nuo jo nedarbių, tai niekam nerekomenduoju. Aviganį vedžiodavau be pavadžio, nes pagal komandą tuoj pat atbėgdavo. Haskio nenulaikydavau, tai viena niekada nevedžiodavau. Gražūs jūsų šuniukai. Ir vardai superiniai. Labai norėčiau, bet dar anksti po netekčių. Labai daug spalvų gyvenimui suteikia  wub.gif </p>

Oi mūsų haskė irgi paturbinta. Jau tiek visokių fyntų yr prikrėtus, tai niekam tokio šuns nesiūlyčiau.
Ne kartą yr tekę iš pasienio užkardos parsivežt🙈🙈🙈
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 12, 20:52)
Oi mūsų haskė irgi paturbinta. Jau tiek visokių fyntų yr prikrėtus, tai niekam tokio šuns nesiūlyčiau.
Ne kartą yr tekę iš pasienio užkardos parsivežt🙈🙈🙈

Aš praeitą savaitę pasigedau šuns, ateinu į miegamąjį ir randu
Atsakyti
Ne į temą 4u.gif
Sūnui 4m padarėm vit D. Rodo nepakankamumą. Kuom efektyviai pakelti?
Atsakyti
QUOTE(Letita @ 2021 01 12, 21:08)
O kas čia per grožis - kokia veislė?

Cvergšnauceris. Pas Spyglį spalva - pipirai su druska, o mano - juodas.
Atsakyti