Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 12, 14:31)
Aš irgi nemiegu, blūdiju, akys stulpu, jau gal pusę metų, plėmai irgi atsirado.🤔
Padeda tik savaitgalį vynas.
Svarbiausia kad nėr dėl ko nervuotis, ramu, viskas gerai, nesuprantu kodėl?

tik neįsismagink su tuo vynu, po to ne tik plėmai, bet ir nosis paraudonuos biggrin.gif
O jei rimtai, tai ko tau nesimiega, neturėtų nuo streso, gal nuo permiegojimo?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 01 12, 18:48)
JMD, už kiek švarką pirkai? dabar 90,daugoka  unsure.gif

sugundė tuo švarku, bet už tiek daugoka nes ne baisiai reikia
Kad visi pasisako, tai pas mus namie jorkų terjeras ir devonreksų katė smile.gif 15 m. turėjau amerikiečių spanielį wub.gif
Atsakyti
ieskau drauges, kuri noretu jungtis prie sio gerio. man reiktu 1 vnt.
Yes, wfy rose
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 12, 18:18)
aciu jums  wub.gif  4u.gif
sie mano dukros Nr.1  ax.gif

o as "uzstrigau" ties juodu labradoru ir jokio kito dabar nenoriu  unsure.gif
Labai laukiame prisijungianciu prie www.abercrombie.com  ax.gif

Labai teisingai🤭🤭turim juoda labradora☺️☺️ir grazi ir protinga ir meile neispasakyta😍
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 12, 18:57)
Ačiū D, kad nebekerpa pagal dvariškas madas biggrin.gif

Kerpa, jei parodose dalyvauja ;)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 14:37)
mano  vyras irgi nepasirašo. Bet pas mus demokratija, trys balsai prieš vieną biggrin.gif
aišku, aš puikiai suprantu visus rūpesčius, pati turėjau ilgus metus, parodose dalyvavau, kergiau biggrin.gif gražų amželį su tarptautiniu čempionu gyvenau smile.gif dabar nebenorėčiau po parodas važinėt, kažkaip užteko to, bet norėčiau veislinio. Tik nežinau kokio, atrodo vienas patinka, pasiskaitai daugiau apie veislę ir supranti, kad ne man ji. Tada pamatai kitą, vėl kažkas netinka. Gal kai subręsim visi rimtai naujam augintiniui, tada ir veislę bus lengviau išsirinkti  unsure.gif
čia jau blogai  unsure.gif  būtinai reikia rasti veiklą, kuri patiktų, nes taip ir depresiją gali įsivaryt. Ne veltui sakoma, kad prie visų vaistų dar ir su galva reikia padirbėti  unsure.gif

tai va, kad pas mus vienas prieš vieną, ( na labai nesispyriau dar smile.gif ) , o trečias neutralus, tiksliau norėtų, bet jam patinka tokios šunų veislės, kokios aš nenorėčiau smile.gif Jis norėtų buldogo, o aš visai norėčiau pudeliuko. Man dar gražūs škotų terjerai ir kokerspanieliai
Mūsų šuns ypač tėvas buvo nusipelnęs čempionas, ne tik Lietuvoj, o mes sudalyvavom pirmose parodose ir supratom, kad tiek laiko neturim, o ir pirkom šunį sau, tiksliau vyresnėlis pirko (taupė metus laiko šuniui),
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 12 sausio 2021 - 20:08
QUOTE(regal @ 2021 01 12, 18:43)
tik neįsismagink su tuo vynu, po to ne tik plėmai, bet ir nosis paraudonuos  biggrin.gif
O jei rimtai, tai ko tau nesimiega, neturėtų nuo streso, gal nuo permiegojimo?

Nu blyn as tiek negeriu to vyno kad nosis pamelynuotu, tik sestadieni kelias taures. unsure.gif
Kad kai buvo darbu ar kai ju ner dabar, vistiek nemiegu.Tikrai nepersimiegu.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 12, 17:36)
Labas, Samane wub.gif
Čia taip mano Kuba mane motyvuoja dirbt namuose biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Aš irgi perskaičiau JUOzas biggrin.gif

O kas čia per grožis - kokia veislė?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 18:18)
musu Samane irgi be pavadelio vaiksto, tik prie gatves prisegam, kad neduok die...

Mūsų JRT irgi be pavadėlio su vyru vaikšto. Aš ir vaikai tik su pavadėliu vedžiojam. Kad ir amžiui(12-ti metai eina) mūsų ‘džekutis’, bet laksto kaip torpeda biggrin.gif
Nei didelis, nei mažas, protingas, puikiai sutariantis su vaikais.
Vienintelis minusas - šėrimasis unsure.gif

Dabar mano dukra svaigsta dėl korgio biggrin.gif O dar labiau nori katino tongue.gif
Bet sakiau, jau psio, gana man šunų ir katinų. Sodyboj gyvena visas taboras - haskis ir mišrūniukas plius katinas priklydėlis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 12 sausio 2021 - 20:13
Pasiulysiu isaugta berniukiska RL pukine striukyte. Bukle- ideali, dydis- L, kaina- 35 eurai.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 15:26)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ot tas tel, pastoviai ištaiso. GRĖJUS.

na aš kažkodėl tai teisingai perskaičiau Grėjus ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 16:02)
labai geras maistas. labai. Mano savaitės meniu galėtų visos vakarienės šio maisto būti biggrin.gif

pas mus beveik ir būna visos vakarienės, gal todėl gerai ir miegu.
O jei riimtai, tai mane pvz išgėrus kavos miegas suima, bet reikia iš karto eit miegot, ir žinok žmogau, kas ką ir kaip veikia biggrin.gif
Atsakyti
Aš turėjau vokiečių aviganį iš policijos veislyno. Tobulybė ne šuo. Buvo jai 11 metų. Buvo endometriozė, nebeišgelbėjom. Jei kada gyvenime bandyčiau galvoti apie šunį- tai tik tokį patį. Tikras šuo wub.gif be galo protingas ištikimas, klasikinis. Kažkodėl nemėgstu jokių tų katininių ir dekoratyvinių, niekaip jų paskirties nepagaunu. Bet aš sau neleidžiu galvot apie jokį šunį vis dar, nes vis dar skauda širdį, nors nuo to laiko praėjo keliolika metų unsure.gif
Atsakyti