Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2021 01 15, 07:10)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="72766783"> taip, aš pvz maxmaros palto tikrai kokiius 3 metus ieškojau ir laukiua, nes norėjau klasikinio, geros sudėties palto, nes kai prasidėdavo nuolaidos, tai taip ir nelikdavo mažų dydžių, bet už tai užpernai užsipirkau, dabar jau rami.</blockquote>
<p> </p>
<p>Gal galit pasidalinti, kur pirkot? Ieškau pirkti. Dėkui</p>
Kaune, Megoj, Isparduotuvej
Atsakyti
6,5 https://www.blooming...egoryID=1003304
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 15, 07:56)
Kad jus zinotumet, kiek visko perskaičiau prieš 11 metu, kol pasiryzau pirkt pirmaja  biggrin.gif reziume vistiek nesikeicia: daugiau neteko sutikt rubo, su kuriuo gerai jauties neprisirengus ir kai labai salta, ir kai dregnai zvarbu ar vejuota. Nesunku judet, nera didelio svorio, kapisonas issilanksto taip, kad i akis nesninga. Jei lauke baisiu oru nesivalkiojat po minimum valanda ir ilgiau, pesciom, tai ner tada ka lygint, kuri siltesne ir kuri brangi, nes prestizas.

Nera tos gooses pasaulio stebuklas, negyvenam antarktidoj, kad ju prireikia cia mums keletui savaiciu max menesiui ( cia kuriom labai šaalta) yra ir visokiu kitokiu variantu. Gal kazkada ir buvo stebuklas, bet kiti gamintojai irgi nesnaudzia. Tiesiog kai kurios gali sau leisti kitos ne. Man reiktu pataupyt labai. O siaip man ir su Landsend miegmaisiu irgi nesalta. biggrin.gif Apacioj merino golfas ir dzinsai. Siaip esu jautri salciui. Man daznai vasara salta, namuose vilnonen kojinem kartais vaikstau.
Atsakyti
Papilde Australiai Luxe odiniu su avikailiu ziembaciu dydziu
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 01 15, 10:58)
Nera tos gooses pasaulio stebuklas, negyvenam antarktidoj, kad ju prireikia cia mums keletui savaiciu max menesiui ( cia kuriom labai šaalta) yra ir visokiu kitokiu variantu. Gal kazkada ir buvo stebuklas, bet kiti gamintojai irgi nesnaudzia.  Tiesiog kai kurios gali sau leisti kitos ne. Man reiktu pataupyt labai. O siaip man ir su Landsend miegmaisiu irgi nesalta.  biggrin.gif Apacioj merino golfas ir dzinsai. Siaip esu jautri salciui. Man daznai vasara salta, namuose vilnonen kojinem kartais vaikstau.

teko keleta kartų pravėdinti landsend, nesulyginama su goose smile.gif
Atsakyti
SIERRA nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2021 01 15, 11:20)
Nupirkčiau ožkų suknelę, xs ar s dydį gal kas pasiūlys 4u.gif

aš 14 d turiu parduoti 4u.gif
Atsakyti
Arba gali sau leist žąsį, arba negali. Ir pagal tai renkies, nežinau, kaip galima ginčytis apie šiltumą, jei labai skirtingi kainų lygiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 15, 12:05)

As ju nelyginu. Neturiu kaip. biggrin.gif Bet ne apie tai as rasiau.
Atsakyti
niu va radau savo palčiuką, draugei siunčiau, paprastas klasikinis, niekad neišeinantis iš mados, ko ir norėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 15 sausio 2021 - 11:29
QUOTE(spygliz @ 2021 01 15, 12:05)

Blogai, kai viskas atsiremia į '' Tiesiog kai kurios gali sau leisti kitos ne''. Būt geriau, kad visos galėtų sau leist palygint savo kailiu ir tada išvadas daryt. Man tai tikrai atrodo, kad kiekvienam žmogui reikėtų duot po goosę, kad mažiau žvarbt tektų kai termometras rodo -5, o dėl drėgmės smegenys rodo -35.
Atsakyti
Šią žiemą mano pilvas į goose netilpo, todėl atidėjau kitiems metams pirkinį, o dabar tas padla pabrango 200 eurų gun_bandana.gif

Gal kas turi ši Jcrew paltą? Ar atitinka dydis? Ir kaip su spalvom? Nebeišsirenku doh.gif

https://www.jcrew.co...name=warm-olive
Atsakyti