Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gricė @ 2021 01 15, 10:46)
Priminkit, prašau, su 24 cm pėda 7 dydis ne mažas? Kadangi šitiems šlačiams jau nebespėčiau, tai gal  verta palaukti dar mažesnės kainos? Per gerai noriu?

6 usa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 15, 12:34)
pirkau zasi is paskutiniu, nes turiu salcio alergija ir tada pirkdama tikejausi, kad bus man issigelbejimas. Padejo  ax.gif  galiu eit i lauka ir nebijot kad grisiu dvigubai istinus su neapsakomai skausmingu niezuliu ir puslemis.
ne visos tos zasies ir reikia.

Tai čia net teisintis nereikia, juk prioritetai visų skirtingi biggrin.gif
Aš sakiau, suskiepysiu vaikus nuo meningokoko, imsiu žąsiai taupyt. Bet dabar labiau vokų operacijos noriu biggrin.gif biggrin.gif Tai tiek ir reikia biggrin.gif
Brolienė šalčio alergiją išsigydė hormonų terapija. Lyg taip vadinas unsure.gif

QUOTE(Alexia @ 2021 01 15, 12:46)
man labai juokinga pernai buvo kai spalio mėnesį (kuris buvo šiltas labai) Vokietijoj žmonės prie +15 su goosėm vaikščiojo  biggrin.gif  tai nebūtinai visada čia šalčio reikalas
Norėčiau ir aš jos, tik mystika nuobodi, Aldridge man labai graži  wub.gif

Italijoj, draugė sakė, visi gūsias prie +5 traukia, bet vaikšto atsisegę biggrin.gif
Atsakyti

Ar bus galima šiandien paimti prekes iš 690 ? 4u.gif

Ne sekmadieni tik dalinsimes. Siandien nuo pietu jau turiu islekti

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2021 01 15, 11:36)
Apie šiltas striukes/paltus. Turiu tokią
https://www.parajump...d...&quantity=1
Tikrai šilta su ja. Jei būtų galimybė, aišku, norėčiau ilgos. Šiomis dienomis supratau, kad tikrai šiltos avalynės neturiu...  blink.gif

Matavausi pardej, nesugebejau per parde pereit, vis atsuisegdavo uztrauktukas o ir kaklas kazkoks plikas buvo, apie rankoviu trumpuma net nekalbu unsure.gif

QUOTE(spurga_m @ 2021 01 15, 11:50)
neseniai pastebejau kad man irgi nuo šalčio alergija, pradeda niežtėti bet kol kas pakenčiama

man atsirado tiesiog is nieko, bet iskart tokia galinga unsure.gif nelinkeciau niekam
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2021 01 15, 11:53)
Aš sakiau, suskiepysiu vaikus nuo meningokoko, imsiu žąsiai taupyt. Bet dabar labiau vokų operacijos noriu biggrin.gif  biggrin.gif Tai tiek ir reikia biggrin.gif
Italijoj, draugė sakė, visi gūsias prie +5 traukia, bet vaikšto atsisegę biggrin.gif

oi, as tikrai nesiteisinu, tik sakau, kad visi renkasi prioritetus kas kam. Goose tikrai nera pirmo butinumo preke visumoj, bet kas turi galimybe tikrai demesio vertas pirkinys. beje, sakyciau jei jau kaupiamasi pirkti tai pirkciau tik mistyka. toms su mazesniu tei tikrai yra daug alternatyvu ax.gif
Atsakyti

As tokia parduodu 4 dydį😉

Gal kas 8 dydi parduodat, pasiulykit

Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 15, 11:53)
Aš sakiau, suskiepysiu vaikus nuo meningokoko, imsiu žąsiai taupyt. Bet dabar labiau vokų operacijos noriu biggrin.gif  biggrin.gif Tai tiek ir reikia biggrin.gif

Aš šiemet goose anksti ištraukiau. Bet ne mistyka. Su shelburne prie +5tikrai atsisegus nevaikščiojau. Man jau salta 😁

beje, tikrasis gooses siltumas atsiskleidzia prie tikrai nemazo minuso, bent jau man. Kai yra dregna ir laikosi apie 0, tai mane toks drebulys apima, kad net i kelias pukines kaldras isisukus man bus salta. va si svg bus labai gera proga ivertint CG privalumus biggrin.gif
Papildyta:
Jcrew pagal mane papildyta, nes deda i kasika tai ko vakar nedejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 15 sausio 2021 - 12:11
j.crew odine rankine
parduodu naują. 60 eur.
Atsakyti
Merginos, gal kas norėtų keistis į mažesnius??
Abu modeliai atrodo mažinti. Turiu 9.5Us. Reikia 10US

Kate pumps in suede ir Kate loafer pumps in leather
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aciu komandai uz siuntinuka. 4u.gifTiek lobiu mums prigaudot.

Suknele J.crew man nereali, 288$ - 15 $. smile.gif

Su 90 cm krutines apimtim 6 dydis idealiai, nemegstu rubu kai varzo judesius.

fba5f46c56c976e008e3760b0c273972418.jpg

O galit kas linka idet, praziopsojau pirkima, man tokia grazi

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 15, 12:46)
man labai juokinga pernai buvo kai spalio mėnesį (kuris buvo šiltas labai) Vokietijoj žmonės prie +15 su goosėm vaikščiojo  biggrin.gif  tai nebūtinai visada čia šalčio reikalas
Norėčiau ir aš jos, tik mystika nuobodi, Aldridge man labai graži  wub.gif

Dar buna kad 6 val ryto 0, o popiet 15. O matom zmogu, kuris rengesi ryte.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 14, 22:10)
Parasykite L .. mirksiukas.gif

QUOTE(Aisuru @ 2021 01 14, 22:25)
Jei galit temoj parašykit išmatavimus L, ir mane domina. Ačiū

rasau ismatavimus Noize Kaylee
https://noize.com/co...=32226967748673
L dydis
~56 cm tarp pazastu, ~99 cm visas ilgis, 63 cm rankove ir dar monketukas išlenda 67 cm su juo.
.................
Noize Kristel M dydis
https://noize.com/pr...=32177563172929
~50 cm tarp pazastu , ~96 cm visas ilgis (is nugaros ), ~66 cm rankove su monketuku
Papildyta:
Dukra turi Didriksons ir Huppa, abi siltos striukes, lengvos ,savaitgali varem ant kalnu tai as jos Huppa uzsidejau , nu super silta striuke ... tai kad tas siltumas kiekvienam skirtingai . Man turi but silta ir komfortiska , salt nemegstu ir oda irgi mano jautri .
Vyrui pirkau Andrew Marc su naturaliu kailiu , ji iki 27 salcio berods, bet irgi nepigi pilna kaina 650 dol buvo, paciupau sezono gale geresne kaina ... . Dabar vaiksto su sia MK , labai grazi solidi .sake silta...kol kas siltesnes neprase istraukt. Viduje kaip teflono isiuvas yra, kaip kad Columbijos striuke dabar deda. Va si .
https://www.macys.co...lQ4L6OUUUiOZkoY

...musu saltis yra visai kitoks, nes turim dregnesni klimata , tarkim siuo metu yra -14 ,o jutimine temperatura kaip -20 , tai va...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 01 15, 11:24)
O galit kas linka idet, praziopsojau pirkima, man tokia grazi</p>

https://www.jcrew.co...llow-blue-multi
Atsakyti