Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aciu komandai uz siuntinuka. 4u.gif Tiek lobiu mums prigaudot.

Suknele J.crew man nereali, 288$ - 15 $. smile.gif

Su 90 cm krutines apimtim 6 dydis idealiai, nemegstu rubu kai varzo judesius.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 15, 10:24)
Aciu komandai uz siuntinuka. 4u.gif  Tiek lobiu mums prigaudot.

Suknele J.crew man nereali, 288$ - 15 $. smile.gif

Pasirodyk smile.gif
Atsakyti
JCREW papildyta, 50% sale
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 15, 11:12)
Arba gali sau leist žąsį, arba negali. Ir pagal tai renkies, nežinau, kaip galima ginčytis apie šiltumą, jei labai skirtingi kainų lygiai ax.gif

pirkau zasi is paskutiniu, nes turiu salcio alergija ir tada pirkdama tikejausi, kad bus man issigelbejimas. Padejo ax.gif galiu eit i lauka ir nebijot kad grisiu dvigubai istinus su neapsakomai skausmingu niezuliu ir puslemis.
ne visos tos zasies ir reikia.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 15, 13:13)
Blogai, kai viskas atsiremia į '' Tiesiog kai kurios gali sau leisti kitos ne''. Būt geriau, kad visos galėtų sau leist palygint savo kailiu ir tada išvadas daryt. Man tai tikrai atrodo, kad kiekvienam žmogui reikėtų duot po goosę, kad mažiau žvarbt tektų kai termometras rodo -5, o dėl drėgmės smegenys rodo -35.

Apie šiltas striukes/paltus. Turiu tokią
https://www.parajump...d...&quantity=1
Tikrai šilta su ja. Jei būtų galimybė, aišku, norėčiau ilgos. Šiomis dienomis supratau, kad tikrai šiltos avalynės neturiu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 15, 12:24)

As tokia parduodu 4 dydį😉
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2021 01 15, 12:36)
Apie šiltas striukes/paltus. Turiu tokią
https://www.parajump...d...&quantity=1
Tikrai šilta su ja. Jei būtų galimybė, aišku, norėčiau ilgos. Šiomis dienomis supratau, kad tikrai šiltos avalynės neturiu...  blink.gif

Šitas žiūrėjau žiūrėjau kažkada biggrin.gif tada gyvai čiupinėjau Oze, kol kas susilaikau.

Man Aaltonen šilti, tik juos labai sunku rast nebobiškus. Vilniuj Minsko Iki antram aukšte parduoda, bet su modeliais kaip jau pasiseks. Ir internetu yra, bet dauguma laabai senobiniai.
Atsakyti
Ar bus galima šiandien paimti prekes iš 690 ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 15, 13:03)

Priminkit, prašau, su 24 cm pėda 7 dydis ne mažas? Kadangi šitiems šlačiams jau nebespėčiau, tai gal verta palaukti dar mažesnės kainos? Per gerai noriu?
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 01 15, 11:58)
Nera tos gooses pasaulio stebuklas, negyvenam antarktidoj, kad ju prireikia cia mums keletui savaiciu max menesiui ( cia kuriom labai šaalta) yra ir visokiu kitokiu variantu. Gal kazkada ir buvo stebuklas, bet kiti gamintojai irgi nesnaudzia.  Tiesiog kai kurios gali sau leisti kitos ne. Man reiktu pataupyt labai. O siaip man ir su Landsend miegmaisiu irgi nesalta.  biggrin.gif Apacioj merino golfas ir dzinsai. Siaip esu jautri salciui. Man daznai vasara salta, namuose vilnonen kojinem kartais vaikstau.

man labai juokinga pernai buvo kai spalio mėnesį (kuris buvo šiltas labai) Vokietijoj žmonės prie +15 su goosėm vaikščiojo biggrin.gif tai nebūtinai visada čia šalčio reikalas
Norėčiau ir aš jos, tik mystika nuobodi, Aldridge man labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 15, 10:26)

Kazkada. biggrin.gif
Atsakyti
neseniai pastebejau kad man irgi nuo šalčio alergija, pradeda niežtėti bet kol kas pakenčiama
Atsakyti