Merginos sudominot su LEBON pasta?
kur perkate, kokia geriausia kaina galima rasti?
šiaip esu atradusi MARVIS, man jos visos superinės https://www.eurovaistine.lt/marvis
Merginos sudominot su LEBON pasta?
kur perkate, kokia geriausia kaina galima rasti?
šiaip esu atradusi MARVIS, man jos visos superinės https://www.eurovaistine.lt/marvis
Mes tai turėjome specialų tepalą- jokių problemų, po 2 val lauke prabudavo.
turime ir mes tu tepalu, nupirkciau bile ka kad tik padetu niekas nepadeda, jus neisivaizduojate kokie tai yra kankyne. Ir cia ne druskos, jam uzgelia kojas is salcio, pakeli suni, visas dreba. Siaip net nerengiu jei neslapia bet dabar rengiu nes taip sveikiau stuburui ir lauke galim buti valandu valandas, jam nebuna salta niekada, namo visada reikia tempti, o dabar daugiau keliu metru nenueinam
nera per 3 metus to buve, patrinu pasildau, padedu ant zemes, vel trys zingsniai vel tas pats. O jis nekastruotas, jam reikia uostineti, pakasti, pagalvoti dar is kurios cia vietos ta medi apsisioti, kol nusitaiko, uzgelia tas kojas ir sedasi. Vienu isejimu istempiam 2, max 3 koju iskelimus, kai siaip realiai ju buna kokiu min 10, savo suni pazystu. Man net baisu, nes slapimas uzsilaikes 3 dienas puslej, jam ivarys uzdegima, namie jis tikrai nesistustins, cia ne tas suo. Bet sunys labai skirtingi. Kaimyne turi stafa ir ta karaliska spanieli. Tai spanielis per speigu vartosi sniege o stafas po minutes jau ant vienos kojos sake vaiksto
ir juokinga ir gaila labai.
Saulesvaikas, kaip gaila šuniuko
((
Mūsu biewer terjeras sėdi namie, šiandien išvedėm tai dar nepadėjom ant žemės tirtėjo....as is skylėto savo kašmyro pasiuvus jam lemenę, ant jis lauko rūbas ir jis tirta....bet mūsų daro ir ant palutės, tai mum bėdos nėra, padaro ant jos. Kai šilta daro ir.lauke. mūsų jogurtėlis tik 2.5kg sveria
labai gaila miske kazkiek geriau, gal zeme tiek neisalusi nes apgaubta medziu. Bet iki misko reik vaziuoti arba nesti 10 minuciu o jis sveria 11 kilu
tai toki panesiojus, gristu po 9 prakaitais. Vaiku neturiu, bet neisivaizduoju kaip mamos tuos vaikus nesioja per dienas