Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciobreliss @ 2021 01 17, 19:02)
Aš irgi norėčiau to jcrew treningo, bet su 176 cm turbut kelnes bus trumpos  ax.gif

O man tai visai patinka trumpesni treningai. Aš net specialiai tokių ieškau.
O rankovės foto matosi, kad ilgokos, tiktų ir aukštesnėms. Ir vėl gi įpročio reikalas, aš visada rankoves traukiu prie alkūnių, negaliu su ilgom, tik po viršutiniais rūbais.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 17:29)
<p>Del manes tai sitas saltis gali vel 3 metam pasitraukti nes sofini taksiora pavedziot yra reikalu  unsure.gif net batukus uzsakiau nes kas tris zingsnius seda, panesi, trys zingsniai vel sedi. Dar miske siek tiek eina, matyt nera taip isalusi zeme bet iki to misko arba reik vaziuot kad prie pamiskes islipt arba nest. O paciai skauda kvepuot per snerves, uzsidedu mova tai uzrasoja akiniai.</p>

Pamenu, kaip mano šuo nekęsdavo blogo oro biggrin.gif ne sykį esu “pametus”, bute gyvenom dar, išeinu iš laiptinės einu sau, šuns nėra. Atsisuku ir matau pro laiptinės durų šoninį stiklą tupi sau šiltai laiptinėje ir žiūri į mane, tipo “tau faina, tu ir eik”.
Buvau batus nupirkus, bet žiauriai jam nepatiko, tik pirkau dėl druskų, nes žiauriai letenas suvarydavo jos. Bet nenešiojo.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 17, 17:58)
tai va va -5, o ne -25,
prašyčiau  biggrin.gif

Reikia ir to, ledas stipresnis. Prisimenu, kaip prieš du metus su vaikais ledo ritulį zaidem ant ežero.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 17, 19:20)
Atsisuku ir matau pro laiptinės durų šoninį stiklą tupi sau šiltai laiptinėje ir žiūri į mane, tipo “tau faina, tu ir eik”.

Draugų škotų terjeras panašiai darydavo biggrin.gif jau namie pradėdavo slėptis nuo rytinio vedžiojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 17:29)
<p>Del manes tai sitas saltis gali vel 3 metam pasitraukti nes sofini taksiora pavedziot yra reikalu  unsure.gif net batukus uzsakiau nes kas tris zingsnius seda, panesi, trys zingsniai vel sedi. Dar miske siek tiek eina, matyt nera taip isalusi zeme bet iki to misko arba reik vaziuot kad prie pamiskes islipt arba nest. O paciai skauda kvepuot per snerves, uzsidedu mova tai uzrasoja akiniai.</p>

Tikrai,kad yra reikalų unsure.gif Persikreipia,šlubuot pradeda doh.gif biggrin.gif Į jokius miškus ar pan nėra minčių eit,namą apeina geriausiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
Vyriska parka 37$
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2021 01 17, 17:02)
Gal yra skystas colagenas geras? Negaliu ryt tu tableciu🙈

ohhira 4u.gif
3 pakuociu kurso reik ir metam ramu. Na ir kaina geresne pakuist reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2021 01 17, 18:20)
Reikia ir to, ledas stipresnis. Prisimenu, kaip prieš du metus su vaikais ledo ritulį zaidem ant ežero.

labai faina. galetu kokius ą,į pripustyt ir geras ę savaites -20/-25 palaikyt. super, visi tie benamiai brudai invaziniai issaltu, paturetumem tikra ziema su visais jos dziaugsmais. ner blogiau kaip tas -1/+3.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 17, 18:41)
labai faina. galetu kokius ą,į pripustyt ir geras ę savaites -20/-25 palaikyt. super, visi tie benamiai brudai invaziniai issaltu, paturetumem tikra ziema su visais jos dziaugsmais. ner blogiau kaip tas -1/+3.

Aš tai tik už gerą stiprią žiemą, kad tikrai norėtųsi pavasario🤣
Atsakyti

ohhira 4u.gif
3 pakuociu kurso reik ir metam ramu. Na ir kaina geresne pakuist reikia 4u.gif

Kur kaina galima geresnę pagauti? Neradau niekur. Geriu jį. Skanus ir skrandžiui draugiškas. 

Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2021 01 17, 18:45)
Aš tai tik už gerą stiprią žiemą, kad tikrai norėtųsi pavasario🤣

Būtent. Noris visų 4 metų laikų. O dabar izdevalkė kažkokia. Net Austrijoj ir tai -20. O čia laža.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 17, 19:23)

nėra L..verysad.gif
Atsakyti