Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mastau, kad savo S dydžio žirafinę suknutęperleisčiau kam nors, nuėmiau etiketes, pasistaipiau namuose, ir mastau, kad aš per maža ir sena jai...🤭

Atsakyti
man irgi pasakiski orai dabar , zmoniu zymiai maziau lauke buvo si savaitgali negu palygint kas darese praeita savaite . Siltai apsirengus ir vakar ir siandien drasiai praleidom po kelias valandas lauke .
Kazkada odiniu UGG norde sluojom kailinius , na labai silti ir siandien dar kart isitikinau tuo...su siltutem kojom grizau namo , bet turi ir minusa slidus padas , labai atsargiai reik eit . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 17, 20:08)
man irgi pasakiski orai dabar , zmoniu  zymiai maziau lauke buvo si savaitgali negu palygint kas darese praeita savaite . Siltai apsirengus ir vakar ir siandien drasiai praleidom po kelias valandas lauke . 
Kazkada odiniu UGG norde sluojom kailinius , na labai silti  ir siandien dar kart isitikinau tuo...su siltutem kojom grizau namo , bet turi ir minusa slidus padas , labai atsargiai reik eit . biggrin.gif

Aš vis galvoju, kur gaut smulkių kokių stružkių, patepčiau klijais, pabarstyčiau ir gal nebūtų taip slidu unsure.gif turiu prieš šimtą metų pirktus tokius ugg https://i.pinimg.com...9ee8070830d.jpg , bijau eit, klasikiniai slidūs, jaučiu ir tie bus tokie pat. Australia luxe taip nečiuožia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 17 sausio 2021 - 19:12
QUOTE(sollo @ 2021 01 16, 12:25)
Esu laiminga kaip slyva, kaip kolekcinę kapeiką gavus  bigsmile.gif  Martens Jadon platform ledas, tobuli  wub.gif 
Dėkinga iki debesų Jums  wub.gif 😘

kaip greitai gavot bigsmile.gif aciu jums wub.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 17, 06:52)
Kokį kombezą pirkot?  smile.gif

as turiu spyder kombinezona, rengiuosi i tik slidinejimui, tai slidinejant nesalta, bet nera jis storas, gooses striukes siltesnes tikrai ax.gif panasus siek tiek i si

QUOTE(Argija @ 2021 01 17, 10:03)
pagaliau visos dalys Jcrew treningo atėjo, tikrai mielas, ačiū kas užrodėt, bus nauja namų uniforma  biggrin.gif

graziai atrodo 4u.gif

QUOTE(Jolancike @ 2021 01 17, 10:18)
Ačiū didžiausias komandai už siuntinuką  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(mia66505 @ 2021 01 17, 11:20)
Reikia ir to, ledas stipresnis. Prisimenu, kaip prieš du metus su vaikais ledo ritulį zaidem ant ežero.

musu kasmetine savaitgaline ziemos pramoga, kas ledo rituli, kas tik siaip ciauzo ax.gif bet yra dar darbo, kol kas karta po sniego pasnigimo issilyginam leda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 17 sausio 2021 - 19:17

nu dar dvi dienos ir pliusas bet tada vel bus blogai nes bus slapia  :D 

Atsakyti

Kur LT tu vientisu kombiu buna? 4u.gif

https://boards.lt/en...-freedoms-suits

Tik neturi didelio pasirinkimo.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 19:19)
<p>nu dar dvi dienos ir pliusas bet tada vel bus blogai nes bus slapia  biggrin.gif </p>

Totali uodega, vakar mašiną tik atploviau nuo tų druskų, vėl šlapynė bus. Fuj.
Atsakyti
O man šaltuką gadina smarve lauke :(((( I mūsų pusę vėjas tai tiek dvokia nuo namų kūrenimo.....kiba padangas kiša, į namus net skverbias, o langai uždaryti :(((((
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 17, 19:29)
O man šaltuką gadina smarve lauke verysad.gif((( I mūsų pusę vėjas tai tiek dvokia nuo namų kūrenimo.....kiba padangas kiša, į namus net skverbias, o langai uždaryti verysad.gif((((

Kaimyns anglim kūren, tai irgi, akis net graužia 🙈
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2021 01 17, 16:11)
Jei klausiu, tai reiškia susimokėjusi ax.gif

Jei susimokejote viska, ka gavote, bet negaunate pakvietimo, reiskia, kazkur nesueina galai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 17, 17:46)
Kur kaina galima geresnę pagauti? Neradau niekur. Geriu jį. Skanus ir skrandžiui draugiškas.

livinn.lt buna pakuote, 3 dezutes (metu kursas) uz 180€ ir dar pirmam pirkimui -10% koda duoda. Aromama kiek maciau dezute pigiausiai uz 63 buvo. Na ir eurovaistinej ismeta nuolaida kartas nuo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 17 sausio 2021 - 19:40
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 17, 20:12)
Aš vis galvoju, kur gaut smulkių kokių stružkių, patepčiau klijais, pabarstyčiau ir gal nebūtų taip slidu  unsure.gif  turiu prieš šimtą metų pirktus tokius ugg

Koks fainas modelis ax.gif
Atsakyti