Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2021 01 20, 13:59)
Vo, prisiminiau dar ir šortus zomšinius raudonus turejau, atsimenu su ilgais ryžais virš kelių zomšiniais batais nešiojau  biggrin.gif tai tie buvo su pamušalu viduj, o odinės berods be buvo, ar tik toj vietoj kur užpakalis. Nu kaip neprakaituosi kai šokiai iki ryto  biggrin.gif  Dar ir kožankė ant nugaros būtinai, tai žliaugdavo viskas 🤪 Nė nado, savo dydžius turejau 😉 Aišku kitas reikalas kai devi lauke, ramiai vaikščiojant 😉 Aš pvz negaliu su Goose į patalpą įeit, nežmonišksi iš karto karšta.

zasi is karto nusirengiu, kitaip nudust galiu. bet lauke geris
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 20, 14:27)
Aš ir dabar nešioju, verstos odos klasikinė dublionkė. Neišeinantis iš mados modelis.
Bet striukė šildo labiau biggrin.gif

Kas nesioja, o kas ir isaugo. Labai aptiamta pasidare biggrin.gif gal sakau susitrauke bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2021 01 20, 12:34)
As del tu kelniu bijau, kad nebutu kaip Rosui is Draugu unsure.gif  biggrin.gif Tai laukausi dar biggrin.gif

As tik pamenu, kaip jam su purskiamu idegiu buvo. Neiciau nei uz ka.
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2021 01 20, 14:26)
pasidalinkit
Papildyta:
o kaip skalbt/valyt odines kelnes ? Faux tai aš plaunu paprasčiausiai, o kaip tikra oda ?

Kaip indėnui, lietus nuplaus.
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.uniqlo.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.mountainwarehouse.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.landsend.com - 60%
www.fitflop.com - 30%
www.loft.com
www.calvinklein.us
www.samsonite.com
www.uspoloassn.com
www.target.com
www.yoox.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gndl.com
www.bathandbodyworks.com-20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.peterthomasroth.com
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%

Atsakyti
Ne į tema papletikinsiu. Per žinias pamačiau Reveką. O ką tik gi darėsi tiek riebalų nusiurbimų, išsiviešino gi per visas medias... Vaje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 20, 15:31)
Ne į tema papletikinsiu. Per žinias pamačiau Reveką. O ką tik gi darėsi tiek riebalų nusiurbimų, išsiviešino gi per visas medias... Vaje  unsure.gif

Kas tas?
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2021 01 20, 11:18)
Bet jos mažintos ,imti dydžiu didesnius?

aš turiu vienas odines kelnes, pirkau Portugalijoj Mango, (LT dar net nesišvietė tokia parduotuvė, kad bus) ,mokėjau tasi laikais nemažai, nes labai norėjau, tai kokį vieną kitą kartą ir buvau užsidėjus, o dabar kabo, nes jau ir išaugus, o ir gaila išmesti. Kažkaip man kelnės nesinešioja odinės, o sijonai- taip, bet irgi tik tam tikro modelio, nemėgstu aptemptų
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 20, 16:31)
Ne į tema papletikinsiu. Per žinias pamačiau Reveką. O ką tik gi darėsi tiek riebalų nusiurbimų, išsiviešino gi per visas medias... Vaje  unsure.gif

o kas ta Reveka?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 20, 11:03)
MAN KAIP TIK SIADNIEN ISKROVOS DIENA, KAIP TYCIA biggrin.gif

aš nuo pirmadienio pradėjau laikytis dietos (nei kavos, nei vyno negalima:) ), tai ar sutapimas, ar korona- galvos skausmas -niekas nepadeda, o šiąnakt be miego, nes neradau vietos, visus raumenis skaudejo. Dieną jau kaip ir praėjo galvą skaudėt, dabar vėl įsiskausta iki giliai akiduobių. Negi reikės vėl pradėt kavą gerti ir dieta ne man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 20, 16:34)

Man laba gėda, kad žinau biggrin.gif Kirpėja. Kažkokių būta skandalų, kad įsiminčiau vardą, o po to labai jau demonstravo savo pjaustymus. Praėjo pusė metų ir tapo daug riebesnė, nei iki pjaustymų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 01 20, 16:56)
aš nuo pirmadienio pradėjau laikytis dietos (nei kavos, nei vyno negalima:) ), tai ar sutapimas, ar korona- galvos skausmas -niekas nepadeda, o šiąnakt be miego, nes neradau vietos, visus raumenis skaudejo. Dieną jau kaip ir praėjo galvą skaudėt, dabar vėl įsiskausta iki giliai akiduobių. Negi reikės vėl pradėt kavą gerti ir dieta ne man ax.gif

Jezusmarija.. nu kokios dar dietos, savęs kankinimas. O dar tokios, kai negalima kavos. Man be kavos ir diena neprasidėtų.
Kodėl kodėl kodėl nesirenkate geresnių būdų?
Atsakyti
As tai tas variantas buciau, kur reik dvieju dietų, nes nuo vienos neprivalgo biggrin.gif vyno dar dar, bet kavos atsisakius, čerepa nurautu.
Papildyta:
Eisiu googlint reveka.
Paziurejau. Kaip dabar atmatyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 20 sausio 2021 - 16:20
QUOTE(regal @ 2021 01 20, 16:56)

siaubas, uždraust reikia tokią dietą
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 20, 14:56)

Nu va, tik nustojai vyna vartoti ir visos ligos puola, teks grizti prie seno iprocio. biggrin.gif
Atsakyti