aš ir baltai mėlyna, bet soliariumai ir saulė be apsaugos tai no no no. Gi būtent mums baltaskūrėms ji ir pavojingiausia, o jei dar apgamų yra..
Dabar gi dažų yra visokių yra jei norisi pasirudinti, nebūtina sveikata rizikuoti

VS kvepalai po 15 dol. Nebloga dovana paauglėms, kurios dar nėra labai nišas pamėgusios https://www.victoria...learance-beauty

o ner jie labai tokie dirbtiniai, as prsibijau..kai mažai kvepinuosi, tai ir dukrai 11-metei iš Locitane kelis nedidelius dovanojau
O man ner klaikiau feisu be mimikos ir israiskos. Blogiausia, kas mano akim moteriai gali nutikt, tai uzstrigt laike, kai zut but stengiasi islaikyt isvaizda, sukuosena, stiliu tokius kaip 18-20metu. Galiausiai tampa savo pačiu parodija.
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.bloomingdales.com - 15%
www.mountainwarehouse.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.landsend.com - 60%
www.fitflop.com - 25%
www.32degrees.com
www.loft.com
www.calvinklein.us
www.samsonite.com
www.uspoloassn.com - 15%
www.gapfactory.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com
www.dillards.com
www.target.com
www.sierra.com
www.yoox.com
www.belk.com
www.6pm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gndl.com
www.bathandbodyworks.com-20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.peterthomasroth.com
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%
<div>
<p>O man ner klaikiau feisu be mimikos ir israiskos. Blogiausia, kas mano akim moteriai gali nutikt, tai uzstrigt laike, kai zut but stengiasi islaikyt isvaizda, sukuosena, stiliu tokius kaip 18-20metu. Galiausiai tampa savo pačiu parodija.

</div>
</blockquote>
<p>tam ir sluoja kad nesusirauksletu

tai kad kitu kuno daliu siuo metu laiku nesimato

Tiesą sakant, nežinau. Aš mėgstu VS losjonus kūnui, bet mano oda nėra labai jautri. Draugė labai mėgsta kūno dulksnas, bet man, asmeniškai jų kvapai kiek dirbtiniai.
Apie Bombshell atsiliepimai internete labai geri tai pasižiūrėsiu kaip kvapas. Kai tokia kaina - jei nepatiks niekam iš mano rato - sunaudosiu tualetui Taip suprantu, kiti kvepalai kiek labiau jaunimui.
Loccitane esu turėjus - vyriški labai faini, o moteriški man visiškai nesilaiko

<div>
<p>O man ner klaikiau feisu be mimikos ir israiskos. Blogiausia, kas mano akim moteriai gali nutikt, tai uzstrigt laike, kai zut but stengiasi islaikyt isvaizda, sukuosena, stiliu tokius kaip 18-20metu. Galiausiai tampa savo pačiu parodija.

</div>
</blockquote>
<p>tam ir sluoja kad nesusirauksletu

Tai kad nelabai jie veikia

Papildyta:
Nenoriu. Jau gana prisigooglinau visko.