Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turime laisva moteriska Uniqlo dzemperi, L dydis, Brown spalva - $29.90
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2021 01 21, 14:41)
Aš čia už visas turbūt šluoju, kaip mėlynai baltos odos savininkė, kad mažiau į lavoną panaši būčiau 😁

aš ir baltai mėlyna, bet soliariumai ir saulė be apsaugos tai no no no. Gi būtent mums baltaskūrėms ji ir pavojingiausia, o jei dar apgamų yra..
Dabar gi dažų yra visokių yra jei norisi pasirudinti, nebūtina sveikata rizikuoti 4u.gif
Atsakyti
UNIQLO papildyta, junkites
Atsakyti

VS kvepalai po 15 dol. Nebloga dovana paauglėms, kurios dar nėra labai nišas pamėgusios :) https://www.victoria...learance-beauty

Atsakyti
LOFT truksta poros $ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2021 01 21, 15:09)
<p>VS kvepalai po 15 dol. Nebloga dovana paauglėms, kurios dar nėra labai nišas pamėgusios smile.gif <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.victoriassecret.com/us/vs/sale/clearance-beauty'>https://www.victoriassecret.com/us/vs/sale/clearance-beauty</a></p>

o ner jie labai tokie dirbtiniai, as prsibijau..kai mažai kvepinuosi, tai ir dukrai 11-metei iš Locitane kelis nedidelius dovanojau
Atsakyti

O man ner klaikiau feisu be mimikos ir israiskos. Blogiausia, kas mano akim moteriai gali nutikt, tai uzstrigt laike, kai zut but stengiasi islaikyt isvaizda, sukuosena, stiliu tokius kaip 18-20metu. Galiausiai tampa savo pačiu parodija.

tam ir sluoja kad nesusirauksletu  :D o siaip veido soliariume yra rekomenduojama nedegint. Visada uzsidengiu.

Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.bloomingdales.com - 15%
www.mountainwarehouse.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.landsend.com - 60%
www.fitflop.com - 25%
www.32degrees.com
www.loft.com
www.calvinklein.us
www.samsonite.com
www.uspoloassn.com - 15%
www.gapfactory.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com
www.dillards.com
www.target.com
www.sierra.com
www.yoox.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gndl.com
www.bathandbodyworks.com-20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.peterthomasroth.com
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 21, 15:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72769863" data-time="1611232280">
<div>
<p>O man ner klaikiau feisu be mimikos ir israiskos. Blogiausia, kas mano akim moteriai gali nutikt, tai uzstrigt laike, kai zut but stengiasi islaikyt isvaizda, sukuosena, stiliu tokius kaip 18-20metu. Galiausiai tampa savo pačiu parodija.

O apie deginimasi- kas tokios cia nuolat sluoja ta smirdanciu soliariumo kremu puslapi? Ar tik ne sitos temos tetutes ? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>tam ir sluoja kad nesusirauksletu  biggrin.gif o siaip veido soliariume yra rekomenduojama nedegint. Visada uzsidengiu.</p>

tai kad kitu kuno daliu siuo metu laiku nesimato biggrin.gif biggrin.gif nors ir veido ir to nebematyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 sausio 2021 - 15:37

Tiesą sakant, nežinau. Aš mėgstu VS losjonus kūnui, bet mano oda nėra labai jautri. Draugė labai mėgsta kūno dulksnas, bet man, asmeniškai jų kvapai kiek dirbtiniai.

Apie Bombshell atsiliepimai internete labai geri tai pasižiūrėsiu kaip kvapas. Kai tokia kaina - jei nepatiks niekam iš mano rato - sunaudosiu tualetui :D Taip suprantu, kiti kvepalai kiek labiau jaunimui.

Loccitane esu turėjus - vyriški labai faini, o moteriški man visiškai nesilaiko :(

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 21, 13:00)
Paksaitė va visai nesikeičia, bet kažkaip ''kąašžinau''  biggrin.gif
Ar matei ja gyvai, be makiazo? Pamatytum, tai gal , soka gautum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 21, 15:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72769863" data-time="1611232280">
<div>
<p>O man ner klaikiau feisu be mimikos ir israiskos. Blogiausia, kas mano akim moteriai gali nutikt, tai uzstrigt laike, kai zut but stengiasi islaikyt isvaizda, sukuosena, stiliu tokius kaip 18-20metu. Galiausiai tampa savo pačiu parodija.

O apie deginimasi- kas tokios cia nuolat sluoja ta smirdanciu soliariumo kremu puslapi? Ar tik ne sitos temos tetutes ? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>tam ir sluoja kad nesusirauksletu  biggrin.gif o siaip veido soliariume yra rekomenduojama nedegint. Visada uzsidengiu.</p>

Tai kad nelabai jie veikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 01 21, 15:40)
Ar matei ja gyvai, be makiazo? Pamatytum, tai gal , soka gautum smile.gif

Nenoriu. Jau gana prisigooglinau visko.
Atsakyti