Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 21, 14:42)
Tai kad nelabai jie veikia  biggrin.gif
Papildyta:

Nenoriu. Jau gana prisigooglinau visko.

googlinimas nepades, reikia prie jos namų pacekinti, gal pasisektų ir kada iškištų nosį be makiažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 21, 16:34)

O apie deginimasi- kas tokios cia nuolat sluoja ta smirdanciu soliariumo kremu puslapi? Ar tik ne sitos temos tetutes ? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>tam ir sluoja kad nesusirauksletu  biggrin.gif o siaip veido soliariume yra rekomenduojama nedegint. Visada uzsidengiu.</p>

aš taip pat. einu kelis kartus pavasarį, nes kai sušyla, baisu kojas apnuoginti
Atsakyti
o man labai Ruta patinka wub.gif ,
Rūta Mikelkevičiūtė -kaip asmenybe ,kaip moteris , isvaizda wub.gif Preis n metu daznai Forume palace ja sutikdavau ,sportuodavau ten irgi .Tai teko is visu rakursu matyt .Galiu pasakyt , kad dabar atrodo geriausiai is visu laiku ir ta velyva motinyste jai labai tinka .
Atsakyti
Man gražiausia Guoda Sabutytė. Jei apie grožį. Net ir be makiažo dailumas neišpasakytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 sausio 2021 - 16:04
QUOTE(evvva @ 2021 01 21, 15:51)
o man labai Ruta patinka  wub.gif  ,
Rūta Mikelkevičiūtė -kaip asmenybe ,kaip moteris , isvaizda  wub.gif  Preis n metu daznai Forume palace ja sutikdavau ,sportuodavau ten irgi .Tai teko is visu rakursu matyt .Galiu pasakyt , kad dabar atrodo geriausiai is visu laiku  ir ta velyva motinyste jai labai tinka .

arogantiska ir pasikelusi, anksciau sportavo su manim olympic gyme. viena is labiausiai atstumianciu ir iki gyvo kaulo nusibodusiu personu.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 21, 15:50)
aš taip pat. einu kelis kartus pavasarį, nes kai sušyla, baisu kojas apnuoginti

As tai pasitepu
QUOTE(evvva @ 2021 01 21, 15:51)
o man labai Ruta patinka  wub.gif  ,
Rūta Mikelkevičiūtė -kaip asmenybe ,kaip moteris , isvaizda  wub.gif  Preis n metu daznai Forume palace ja sutikdavau ,sportuodavau ten irgi .Tai teko is visu rakursu matyt .Galiu pasakyt , kad dabar atrodo geriausiai is visu laiku  ir ta velyva motinyste jai labai tinka .

Nuo sitos mane purto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 21, 15:40)
Ar matei ja gyvai, be makiazo? Pamatytum, tai gal , soka gautum smile.gif

maciau, turejau su ja asmenini reikala. ax.gif soko negavau, bet suzaveta irgi nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
KARL LAGERFELD
https://www.karl.com...e-ready-to-wear
vartotojo įkelta nuotrauka

AX

https://www.armaniex...-all-sale-woman
https://www.armaniex...ew-all-sale-man
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2021 01 21, 15:41)
Aš čia už visas turbūt šluoju, kaip mėlynai baltos odos savininkė, kad mažiau į lavoną panaši būčiau 😁

tai jums apskritai degintis negalima.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 21, 16:05)
arogantiska ir pasikelusi, anksciau sportavo su manim olympic gyme. viena is labiausiai atstumianciu ir iki gyvo kaulo nusibodusiu personu.

jokios arogancijos ,pasikelimo nepastebejau , visada pasisveikina ,nusisypso , ja kitokia matau bigsmile.gif

kiekvienam savo , cia kaip ir rubuose visiems neitiksi ,vienam kolukis , o kitos N zinuciu priraso i pasta ,kur pirkai klausia biggrin.gif

Papildyta:
pavasari varau ne i soliariuma o i kvarcines lempas , oda tampa lygi, isgrazeja tuo paciu ir idega Reik gydytojo siuntimo .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 21, 16:21)
jokios arogancijos ,pasikelimo nepastebejau  , visada pasisveikina ,nusisypso ,  ja kitokia matau  bigsmile.gif

kiekvienam savo , cia kaip ir rubuose visiems neitiksi ,vienam kolukis , o kitos N zinuciu priraso i pasta ,kur pirkai klausia  biggrin.gif

Man tai klausimas, kaip nesarmata n metų tą patį per tą patį tose pokalbių laidose vadalot biggrin.gif nu blyn, suaugus motera, š mala, o susisvarbinus kaip koks Larry Kingas biggrin.gif pezalai pezalai pezalai be jokios liekamosios vertės biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad nelabai jie veikia biggrin.gif

veikia. Neveikia jei netepat. Jei neveiktu, atrodyciau kaip jos nes praleidziu labai daug laiko sauleje, uzeinu ir i soliariuma. Aplamai SPF yra labai svarbus ir del pigmentiniu demiu. Kosmetologe pasakojo kaip moterys sedincios prie kompu ateina pandos zandais, Turiu ir drauge tokia kuri moja ranka ant SPF, velgi jaunesne uz mane o atrodo zenkliai vyresne. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 21 sausio 2021 - 16:29