Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 09:41)
Rukei slapta 🤣

Aha, ir pelenus ant sprando barsčiausi biggrin.gif skylė ant apykaklės iš nugaros pusės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 10:22)
Kadangi komentaruose rašė, kad be dekliuko, tai tokių laukiau ir aš, tačiau gavau ir su dėkliuku ir su dėžute ir su valymo servetėlė, kaip priklauso ❤️😍

Ačiū wub.gif Nebeišveriu tada jau tongue.gif važiuoju brautis pro blokadas lithuania.gif sakysiu, kad į darbą varau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 01 23, 09:49)
Ačiū wub.gif Nebeišveriu tada jau  tongue.gif važiuoju brautis pro blokadas  lithuania.gif sakysiu, kad į darbą varau  unsure.gif  unsure.gif

Stovi jos dar? Aš važiavau be bėdos visur.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 23, 09:43)
Aha, ir pelenus ant sprando barsčiausi  biggrin.gif skylė ant apykaklės iš nugaros pusės  biggrin.gif

Taip mandrai žinai, ranka į viršų iškėlus pesei dumeli 🤣 dar su kokiu kandikliu į fsio
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 09:56)
Taip mandrai žinai, ranka į viršų iškėlus pesei dumeli 🤣 dar su kokiu kandikliu į fsio

Kaitino biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 23, 09:18)
teks laukt turbūt kol atsidarys, reik mažutės šviesios, vaikiška turbūt nepaeis  biggrin.gif

Jei skylutė iš vidinės pusės gal netiks, bet jei kas apgadinate rūbą, galima stilingai užklijuoti su atšvaitu https://march.lt/col...-accessories-or
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 01 23, 00:53)
Kaip tie maisai? Vis pasiziuriu, bet nedristu pirkti..

Turiu jau metus laiko. Man super. Tik gaila, kad dviem spalvom (tom pačiom) nuolaidą taiko...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 10:00)
Kaitino  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2021 01 23, 08:03)
Kazin ant peties patogu nesti? Turiu panasu, bet rankenos trumpos, ant peties telpa, bet nepatogu nesti.

Man telpa. Ir patogūs.
Atsakyti

Aha, ir pelenus ant sprando barsčiausi biggrin.gifskylė ant apykaklės iš nugaros pusės biggrin.gif

:lol: 

Atsakyti

Hmmm paskutiniu metu AT aš jau vengiu pirkt. Net didžiulės nuolaidos nevilioja.mbet va paslydau ant suknelės tongue.gifSuprastėjusi kokybė klaikiai unsure.gif

Maniau tik man atrodo, kad AT kokybė suprastėjo. Bet AT visai nebetenkina net modeliai. Nei vienos suknelės neišsirinkau per nuolaidas. Man jau norisi sumokėti brangiau, bet kokybiškesnių daiktų. Užsakiau dukrai paltą, pažiūrėsim dėk kokybės. Bus kaip bus, nes labai modelis patiko. 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 23, 10:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="boruzhe" data-cid="72770678" data-time="1611386226"><div><p>Hmmm paskutiniu metu AT aš jau vengiu pirkt. Net didžiulės nuolaidos nevilioja.mbet va paslydau ant suknelės vartotojo įkelta nuotraukaSuprastėjusi kokybė klaikiai vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p> Maniau tik man atrodo, kad AT kokybė suprastėjo. Bet AT visai nebetenkina net modeliai. Nei vienos suknelės neišsirinkau per nuolaidas. Man jau norisi sumokėti brangiau, bet kokybiškesnių daiktų. Užsakiau dukrai paltą, pažiūrėsim dėk kokybės. Bus kaip bus, nes labai modelis patiko. </p>

O kur nesuprastėjo? Realiai nebežinau pardes kurioj kokybė būtų tokia pati kaip prieš 10 metu..
Atsakyti