Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 10:41)
O tai ka 😁 aišku noriu. Senojo aberio, demin supply linijos, jcrew kasmyru ir merinų, ir tt 🤣

Nu nepilk druskos ant žaizdos🙈🙈🙈 Tokie gėriai dingę... Buvo geri laikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 23, 10:17)
petit bateau, trikotazas elementarus, bet kaip amzinas.

O kaip su dydžiais? Man visai gerai tas trikotažas atrodo...
Atsakyti

Jei skylutė iš vidinės pusės gal netiks, bet jei kas apgadinate rūbą, galima stilingai užklijuoti su atšvaitu https://march.lt/col...-accessories-or

as esu pradeginus su lygintuvu nerealia loft suknele bet tokie gal nelabai sutvarkys  :huh2:  siaip Danesoj yra didziausias siuvimo reikmenu pasirinkimas, kelis kartus vaziavau jau kai vis reikejo kazka patvarkyt. Dabar jie kaip ir dirba, priima uzsakymus el pastu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 23 sausio 2021 - 11:20

Maniau tik man atrodo, kad AT kokybė suprastėjo. Bet AT visai nebetenkina net modeliai. Nei vienos suknelės neišsirinkau per nuolaidas. Man jau norisi sumokėti brangiau, bet kokybiškesnių daiktų. Užsakiau dukrai paltą, pažiūrėsim dėk kokybės. Bus kaip bus, nes labai modelis patiko. 

o manes kokybe dar nenuvylus, nedaug aisku turiu, kelias sukneles is seniau ir megztuka labai grazu. Mokejau pamenu daug bet vienas kokybiskiausiu mano pirkiniu ever. As labiau Loft megstu, laisvesnis ju stilius. Bet irgi pasiemiau dabar palta, instagrame graziai atrode, tikiuosi tiks/patiks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 23 sausio 2021 - 11:25
QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 09:43)
Sveiki, pirkom, jusu prekes buvo tik 1vnt ir jis paimtas anksciau uzsakyma atsiuntusiai pirkejai, jei papildys, pabandysime sugaudyti ir jusiski

Gila, nes todel ir klausiau kiek kainuoja siuntimas kad pirkti man iskart su siuntimu.

O vaikiskas kelnes nupirkot?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 23, 11:28)
Gila, nes todel ir klausiau kiek kainuoja siuntimas kad pirkti man iskart su siuntimu.

O vaikiskas kelnes nupirkot?

Jei yra kitos nares anksciau atsiustas identiskas uzsakymas, pirmenybe yra anksciau atsiuntusiai 4u.gif
Jei negavote uzsakyta, reiskia, dar neuzsakyta
Atsakyti
Grazios kelnes ir gera kaina. ;)
https://www.anntaylo...ectedColor=2222
Atsakyti
Panos, po kokiom antklodėm miegat? biggrin.gif supratau, kad reik naujos, manoji jau atgyveno. ax.gif kur pirkt šiais laikais? Noriu kokybiškos, lengvos, šiltos, nes miegam vėsiai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 11:39)
Jei yra kitos nares anksciau atsiustas identiskas uzsakymas, pirmenybe yra anksciau atsiuntusiai  4u.gif

Šiaip įdomu pasidarė ir ateičiai,kad sužinot 4u.gif Bet atsiuntus asmeninį galima juk tikėtis pirmumo,kad bus nupirkta iš karto,nelaukiant kol susirinks,tam ir siunčiami asmeniniai užsakymai ,argi ne taip smile.gif ?
Aišku,jei pvz du asmeniniai tada tai kuri pirmesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 23 sausio 2021 - 11:56
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 23, 02:18)

Aš paimčiau, jei dar turit 4u.gif
Atsakyti
Dedu NORDSTROMRACK, sekantis ANN TAYLOR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 sausio 2021 - 12:30
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 11:47)
Panos, po kokiom antklodėm miegat?  biggrin.gif supratau, kad reik naujos, manoji jau atgyveno.  ax.gif kur pirkt šiais laikais? Noriu kokybiškos, lengvos, šiltos, nes miegam vėsiai.

Merkio.Dukrai pirkau ir patys turim,man visai nieko jos ax.gif
Aš tai po plona dormeo ,šilta biggrin.gif
Atsakyti