Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 01 22, 14:25)
Nesiskiria, tik viena colius naudoja, o kita - centimetrus smile.gif 39 cm kaklo apimtis bus 15.35 coliai, todėl us bus 15-15.5 dydis. O rankoves reikia matuot, idėjau linką kaip matuojasi. Norde dydis coliais nurodytas ;)

ačiū, nusiunčiau pabandymui, gal pataikysiu. ax.gif

dar klausimas - ar bandėt kas nors dantis balinti Philips Zoom sistema? Jei taip, verta, kiek ilgai išsilaiko tas baltumas? Kavos negeriu, bet juodą arbatą, na ir vyno raudono kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 13:22)
Aš baisiai po pūkais prakaituoju. Tragedija man. Norėjau tos šiljinės, bet bijau kad  susiplos. Lieka vilnonė. Po tokia miegu dabar. Ji sena. Jau irgi virsta draiskalu. Kažkaip nesu sužavėta. Maniau yr kažkokių navarotnų. Nežinau kų daryt. Noris lengvos priežiūros.

O kiek proc puku, kiek plunksnu? Gal plunksnu daug?
Atsakyti
Turim antklodes su 60% proc. šilko, 40% sintetikos užpildu, gamintos Lietuvoje, Comco. Niekas nesušoko, labai patinka. Dabar mačiau, kad daugiau šilko deda- 80%. Tik vienas minusas, kad skalbti galima tik 30 laipsnių temperatūroje, tad žiemą, kai lauke šalta, išskalbus leidžiu dar pasivėdint ir vasarą taip pat, kai labai karšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 15:23)
Tai kiek tas vyrs sver pas tau 🤔😂

Stabiliai 94 🤣
Atsakyti
Vyriska RL striuke, daug dydziu
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 01 23, 13:14)
Ir ne tai kad i gabalus, kaip sintetiniai pluostai, silkas lieka vientisas, bet taip susiploja kietai jis, ir ne vienodai, pvz. pagalvej kur dazniausiai galva guli, ten ir labiau susimyges tas uzpildas, ne duobe, bet vis tiek ne kazka, ir atsistato tik isplovus ir ne ilgam, tad pats su antklode. Zodziu ne tobulas variantas 🤭
Kas pukines turit, parasykit, kaip naudojimas, kokie minusai  4u.gif

Mes turim Merkio pukines pagalves, nenoriu kitiokiu , vilnones man nepatiko - per kietos . Antklode avies vilnos užpildu , o vasarai pasikeiciam į plona , net nežinau kokia - seniai dar Portugalijoj, kai gyvenom, pirkom ir parsivežėm . Beje portugališka patalyne labai gera .
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 13:22)
Aš baisiai po pūkais prakaituoju. Tragedija man. Norėjau tos šiljinės, bet bijau kad  susiplos. Lieka vilnonė. Po tokia miegu dabar. Ji sena. Jau irgi virsta draiskalu. Kažkaip nesu sužavėta. Maniau yr kažkokių navarotnų. Nežinau kų daryt. Noris lengvos priežiūros.

Landsbergiene FB kažkokius patalus gyrė, jie irgi mėgsta vėsiai naktį miegoti
Atsakyti
HM turime 20% koda nuo raudonu kainu
Atsakyti
Beje. Panaudojau jau beveik mėnesį Kitchen Aid blenderį. Mano tas su lagamineliu rinkinys. Tiesiog nuostabus daiktas. Jei kam reikia naujo, tai labai rekomenduoju šiek tiek prisidėt pinigų ir pirkt ji. 10 balų iš 10.

Atsakyti

gal galima nuoroda Spyglis ? 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 16:52)
Beje. Panaudojau jau beveik mėnesį Kitchen Aid blenderį. Mano tas su lagamineliu rinkinys. Tiesiog nuostabus daiktas. Jei kam reikia naujo, tai labai rekomenduoju šiek tiek prisidėt pinigų ir pirkt ji. 10 balų iš 10.

Kad pirkti nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 01 23, 16:55)
<p>gal galima nuoroda Spyglis ? </p><p></p>

https://www.amazon.c...d/dp/B00AECABLC
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 16:37)

Pas mus darbui yra nupirktas sis, puikiai tarnauja. 4u.gif

https://pigu.lt/lt/b...amp;mid=7788133
Atsakyti