Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 09:43)
Sveiki, pirkom, jusu prekes buvo tik 1vnt ir jis paimtas anksciau uzsakyma atsiuntusiai pirkejai, jei papildys, pabandysime sugaudyti ir jusiski

Čia gal visos norėjo tos pačios berniukiškos striukes ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 11:47)
Panos, po kokiom antklodėm miegat?  biggrin.gif supratau, kad reik naujos, manoji jau atgyveno.  ax.gif kur pirkt šiais laikais? Noriu kokybiškos, lengvos, šiltos, nes miegam vėsiai.

Merkio vilnone, kur vilna viduje ir gali skalbti. Dar šilko užpildo labai fainos. Turėjau kūdikišką, plonytė, bet vasarą vėsu, žiema šilta. Norėčiau ir sau tokio.
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 01 23, 10:56)
O kaip su dydžiais? Man visai gerai tas trikotažas atrodo...

Ten vaikams ir smulkiems suaugusiems arba jaunimui, aš dar telpu, bet moterišką L-XL, vyrišką M.

Maždaug https://thebradery.c...rt-petit-bateau
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 14:03)

imu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 12:03)

O dabar ta pati kainyte? Man balto darban reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 23, 12:08)
Čia gal visos norėjo tos pačios berniukiškos striukes ?

Ne, Spygliz dzinsai

QUOTE(babilone @ 2021 01 23, 12:29)
O dabar ta pati kainyte? Man balto darban reiktu ax.gif

Jei kazkas pasidalins naujienlaiskiniu 15% kodu, bus galima uzsakyti uz ta pacia kaina
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 23, 12:20)
Merkio vilnone, kur vilna viduje ir gali skalbti. Dar šilko užpildo labai fainos. Turėjau kūdikišką, plonytė, bet vasarą vėsu, žiema šilta. Norėčiau ir sau tokio.

Avių ar kupranugarių? Kaina žiūrėjau ta pati
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 10:47)
Panos, po kokiom antklodėm miegat?  biggrin.gif supratau, kad reik naujos, manoji jau atgyveno.  ax.gif kur pirkt šiais laikais? Noriu kokybiškos, lengvos, šiltos, nes miegam vėsiai.

Turiu su silko uzpildu tiek antklode, tiek pagalves, tai ok, kai vesu nesalta, kai karsta neprakaituoji (po tom visom dormeo ir kt, su sintetiniais uzpildais, tai vos silciau ir slapia, visai nekvepuoja jos). Tik su silku nepatinka tas, kad jis (bent man) susiplaka viduj, pagalvej ypac, man to purumo truksta. Isplovus tai vienos dienos reikalas tas purumas.
Turiu su kupranugario vilna viduj, nestora, neskalbta nevalyta dar, bet kampuose jau susoko vilna (nuo patalynes rengimo), o moketa daug. Ir tas kvapas vilnos, ar ji kupranugario, ar ji avies, man jauciasi ir nepatinka. Nors miegot po ja komfortiska. Bet vel-nepirkciau.
Db audziu minti bandyt pukines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 23 sausio 2021 - 12:46
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 12:43)
Avių ar kupranugarių? Kaina žiūrėjau ta pati

Pas mane avių.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 01 23, 12:45)
Turiu su silko uzpildu tiek antklode, tiek pagalves, tai ok, kai vesu nesalta, kai karsta neprakaituoji (po tom visom dormeo ir kt, su sintetiniais uzpildais, tai vos silciau ir slapia, visai nekvepuoja jos). Tik su silku nepatinka tas, kad jis (bent man) susiplaka viduj, pagalvej ypac, man to purumo truksta. Isplovus tai vienos dienos reikalas tas purumas.
Turiu su kupranugario vilna viduj, nestora, neskalbta nevalyta dar, bet kampuose jau susoko vilna (nuo patalynes rengimo), o moketa daug. Ir tas kvapas vilnos, ar ji kupranugario, ar ji avies, man jauciasi ir nepatinka. Nors miegot po ja komfortiska. Bet vel-nepirkciau.
Db audziu minti bandyt pukines.

Viens prie vieno mano minusus surašėt👌 Nekenčiu kai susimuša į gabalus. Ir kvapo vilnos negaliu pakęsti unsure.gif

Man šio gamintojo patinka pagalvės. Dukrai buvau pirkus dar litai buvo. Tai viena iš fainiausių turimų pagalvių. Galvoju, kad ir anklodes iš čia reiks pirkt. Nes atsinaujint irgi reikia.
https://www.familon....sarjat/outlast/

Turim šitą
https://www.familon....uper-tyyny-261/
Atsakyti
Turime laisva AT kasmyro golfa, S dydis, MIDNIGHT MERLOT spalva uz 33.72$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 sausio 2021 - 13:30
https://www.belk.com...l...t=124&sz=84
Gal patarsit ar mergaitiskas xl atitinka moteriska s dydi ar labiau xs?
Atsakyti