Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 23, 12:21)
Ten vaikams ir smulkiems suaugusiems arba jaunimui, aš dar telpu, bet moterišką L-XL, vyrišką M.

Maždaug https://thebradery.c...rt-petit-bateau

Ačiū, tik žiūriu kad pas mus nesiunčia
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 22, 20:32)

Nu va pražiopsojau vaizdą, bet tikiu, kad bus gera. Mano spalva brown, tai įdomu bus kas per ruda ateis.
QUOTE(JMD @ 2021 01 22, 21:36)
XL. Ji pakankamai ilga. Kažkaip durnai rankas pakėliau čia ir pasikėlė visa  biggrin.gif kišenės be užtrauktukų. Aš pradžioj žiūrėjau irgi tą rausvesnę, bet paskaičiau, kad realybėj ji tikra rūžava, tai ėmiau tą natural. Taip norėjau šviesaus viršutinio rūbelio. Po automobilį trint toks šiltas lengvas rūbas man labai patiko. Ėjau dvi dienas su ja pasivaikščiot, nesušalau. Kapišonas toks teisingas. Plunksnų dar nesimatė. Keliaujant susideda į mažytį maišelį ir į rankinuką. biggrin.gif

Aha, svarbu plunksnos nelystų laukan...

Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2021 01 23, 13:48)
Ačiū,  tik žiūriu kad pas mus nesiunčia

Aš irgi, kiek esu pirkus, tai per vetinius pažįstamus, arba fr, arba iš uk puslapio. Dar kažkada per rudaplaukę iš kažkurios usa išparduotuvės teko.
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 23, 12:15)
Viens prie vieno mano minusus surašėt👌 Nekenčiu kai susimuša į gabalus. Ir kvapo vilnos negaliu pakęsti unsure.gif

Ir ne tai kad i gabalus, kaip sintetiniai pluostai, silkas lieka vientisas, bet taip susiploja kietai jis, ir ne vienodai, pvz. pagalvej kur dazniausiai galva guli, ten ir labiau susimyges tas uzpildas, ne duobe, bet vis tiek ne kazka, ir atsistato tik isplovus ir ne ilgam, tad pats su antklode. Zodziu ne tobulas variantas 🤭
Kas pukines turit, parasykit, kaip naudojimas, kokie minusai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 23 sausio 2021 - 14:15
QUOTE(ylang @ 2021 01 23, 14:14)
Ir ne tai kad i gabalus, kaip sintetiniai pluostai, silkas lieka vientisas, bet taip susiploja kietai jis, ir ne vienodai, pvz. pagalvej kur dazniausiai galva guli, ten ir labiau susimyges tas uzpildas, ne duobe, bet vis tiek ne kazka, ir atsistato tik isplovus ir ne ilgam, tad pats su antklode. Zodziu ne tobulas variantas 🤭
Kas pukines turit, parasykit, kaip naudojimas, kokie minusai  4u.gif

Aš baisiai po pūkais prakaituoju. Tragedija man. Norėjau tos šiljinės, bet bijau kad susiplos. Lieka vilnonė. Po tokia miegu dabar. Ji sena. Jau irgi virsta draiskalu. Kažkaip nesu sužavėta. Maniau yr kažkokių navarotnų. Nežinau kų daryt. Noris lengvos priežiūros.
Atsakyti
Bet kas per dėsniai - kai nereikia, tai matai, kai reikia - nieko nerandi frusty.gif
Ieškau gražaus trumpo puferio, kad ir pavasariui, iš šaltai vasarai. Akis išvarvinau huh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 13:28)

NEBERA
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 11:47)
Panos, po kokiom antklodėm miegat?  biggrin.gif supratau, kad reik naujos, manoji jau atgyveno.  ax.gif kur pirkt šiais laikais? Noriu kokybiškos, lengvos, šiltos, nes miegam vėsiai.

O gl kuri bandėt tas "Sunkios antklodės"? biggrin.gif
Man jos lb vilioja (patinka man sunkesnės), bet kai dabar realiai pačiupinėti negali, tai kažkaip nerizikuose online. Gal chlamas visiškas biggrin.gif
___
Ar ten tikrai ramiau miegot po ja ? biggrin.gif
__
Edit: O Jez, matau yra net 12 kg anklodė smile.gif / (nuo 4 iki 12 varijuoja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 sausio 2021 - 15:01
QUOTE(JMD @ 2021 01 23, 14:22)
Aš baisiai po pūkais prakaituoju. Tragedija man. Norėjau tos šiljinės, bet bijau kad  susiplos. Lieka vilnonė. Po tokia miegu dabar. Ji sena. Jau irgi virsta draiskalu. Kažkaip nesu sužavėta. Maniau yr kažkokių navarotnų. Nežinau kų daryt. Noris lengvos priežiūros.

Man tai plona pukine ikejos patinka, tiesiog emiau brangesne ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 01 23, 14:14)
Kas pukines turit, parasykit, kaip naudojimas, kokie minusai  4u.gif

Mažoji mano po IKEA pūkine miega. Pirkau brangesnę, ne pačią storiausią, nes ji amžinai nusispardo. Nežinau kokie minusai biggrin.gif nėra gal jų. Paprasta antklodė ir tiek.
Atsakyti
Aš iš mamos gavau dovanų gulbės pūko kaldra. Niekur neberandu pirkti, bet geresnio daikto gyvenime nesu ant savęs uzsikloju, neskaitant vyro 🤣 žiauriai lengva, vasara vėsu, žiemą šilta, tiesiog tobulybė.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 23, 15:15)
Aš iš mamos gavau dovanų gulbės pūko kaldra. Niekur neberandu pirkti, bet geresnio daikto gyvenime nesu ant savęs uzsikloju, neskaitant vyro 🤣 žiauriai lengva, vasara vėsu, žiemą šilta, tiesiog tobulybė.

Tai kiek tas vyrs sver pas tau 🤔😂
Atsakyti