QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 07:13)
PO ŠITO KOMENTARO PIRKIT KAS DAR NEPIRKOT, NES TOS KELNES IŠ SAKS YRA NEREALIOS. TAUPIAU, GAILEDAMA, KAD TOKIŲ GERŲ GYVENIME NEBETEKS NUSIPIRKT... RUDAPLAUKE SU ŠIUO PARASYMU YOU MADE MY DAY ❤️🥰😍🎉 IS SAKS ODINES KELNES YRA ANTRAS GERIAUSIAS PIRKINYS IS USA PO MISTIKOS
Genetic firmos tos odinės. Senutės mano, bet jau mylimos ir saugomos ❤️
Nerėk iš ryto
QUOTE(tikinga @ 2021 01 27, 08:03)
Tos draugės vardas ne Jurga?
Mane tai neramina tas Rudaplaukės pasakymas "
Ilgis man su 178cm ugiu trumpokas, bet nesiot galima"

Aš amžinai ant to grėblio užlipu

Pasižadu NEPIRKT, jei nėra užrašo TALL, bet vėl nusiperku, ir vėl nešiot neįmanoma
Papildyta:
Ir ne veltui aš nerimauju:
"Lengthwise,
I have a 35 inseam, so these were a cropped on me, and just little longer than capris. Something to keep in mind if youre tall with long legs". O man 34 ilgis paprastai toks vos tik vos tik, geriausia, jei 36 randu.
Amžina bėda... teko papirkt batų su pailgintais aulais, mano ir jadon ilgesniu auliuku. Dar kojinių iš amazono elastinių, kad nesusmuktų, iki kelių, taip ir vargstu

Aš jau apsinuodijau ta trumpintų kelnių mada
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 08:04)
Nea, ne Jurga 😁
Eik jau, pripratom gi jau visos prie to cropped ilgio 🤣 jei iškrenta koks stebuklelis tai džiaugsmas didis būna. Susitaikyt 😁
Pirkau iš crew kelnes tall neva, toli gražu joms iki tall 🤣 man irgi geriausiai 36 inseem, bet gražių džinsų kuriuos mėgstu tokio dydžio tiesiog ner 😁
Nusipirk landsend 36 inseam, galėsi dar ir galus ant pirštų užlankstyt, ir be kojinių batus autis. Nežinau, kuo jie matuoja.