Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 27, 07:40)
4u.gif  wub.gif
Perkam, perkam bigsmile.gif dėkui už pasidalinimą nuoroda  mirksiukas.gif  wub.gif

sokiai.gif leb.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 01 26, 23:13)
o LT yra kur jų pauostyt (nu kai jau leis biggrin.gif ) ?

Būna / yra.
O jei dbr pirkt tai yr kvepalusaloj, (kaip yik browsinau neseniai) biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Cia tos genetic denim odinės..
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 26, 23:47)
Mano drauge buvo lb kudom kojom, tai dedavosi 4 pėdkelnes storas po džinsais 🙈

Tos draugės vardas ne Jurga? bigsmile.gif

Mane tai neramina tas Rudaplaukės pasakymas "Ilgis man su 178cm ugiu trumpokas, bet nesiot galima" unsure.gif Aš amžinai ant to grėblio užlipu unsure.gif Pasižadu NEPIRKT, jei nėra užrašo TALL, bet vėl nusiperku, ir vėl nešiot neįmanoma unsure.gif
Papildyta:
Ir ne veltui aš nerimauju:
"Lengthwise, I have a 35” inseam, so these were a cropped on me, and just little longer than capris. Something to keep in mind if you’re tall with long legs". O man 34 ilgis paprastai toks vos tik vos tik, geriausia, jei 36 randu.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 27, 08:01)

Mane tai neramina tas Rudaplaukės pasakymas "Ilgis man su 178cm ugiu trumpokas, bet nesiot galima" unsure.gif Aš amžinai ant to grėblio užlipu unsure.gif  Pasižadu NEPIRKT, jei nėra užrašo TALL, bet vėl nusiperku, ir vėl nešiot neįmanoma unsure.gif

Nea, ne Jurga 😁
Eik jau, pripratom gi jau visos prie to cropped ilgio 🤣 jei iškrenta koks stebuklelis tai džiaugsmas didis būna. Susitaikyt 😁
Pirkau iš crew kelnes tall neva, toli gražu joms iki tall 🤣 man irgi geriausiai 36 inseem, bet gražių džinsų kuriuos mėgstu tokio dydžio tiesiog ner 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 27 sausio 2021 - 08:05
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 07:28)

Tuoj ir as nesusilaikysiu biggrin.gif Bet as atvirksciai nei visos aukstauges, bijau, kad bus per ilgos su 164 ugiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 27, 09:04)
Tuoj ir as nesusilaikysiu  biggrin.gif  Bet as atvirksciai nei visos aukstauges, bijau, kad bus per ilgos su 164 ugiu  ax.gif

Tai nėra problemos patrumpinti mirksiukas.gif mano 166cm. tai net galvos nesuku dėl ilgio..

Spygliz labai graži foto wub.gif tik nesuprantu, kodėl tokį didelį dydį perki, pagal vaizdą max 27 reikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 09:04)
Nea, ne Jurga 😁
Eik jau, pripratom gi jau visos prie to cropped ilgio 🤣 jei iškrenta koks stebuklelis tai džiaugsmas didis būna. Susitaikyt 😁
Pirkau iš crew kelnes tall neva, toli gražu joms iki tall 🤣 man irgi geriausiai 36 inseem, bet gražių džinsų kuriuos mėgstu tokio dydžio tiesiog ner 😁

Nepatogu...va, pvz., tuos jcrew batus su kailiuku dabar be šansų nešiot, jei kelnės croped biggrin.gif Bandžiau kaliuką atsilenkt, nu vis tiek plika oda tarpe biggrin.gif

Papildyta:
Rudaplauke, gal galima pamtuot, kiek cm vidinė siūlė? angel.gif
Atsakyti
[quote=Evameda1,2021 01 27, 08:16]
Tai nėra problemos patrumpinti mirksiukas.gif mano 166cm. tai net galvos nesuku dėl ilgio..

Neperku niekada, jei reikia trumpinti, man matosi ne toks grazus kritimas po trumpinimo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 27, 08:16)
Tai nėra problemos patrumpinti  mirksiukas.gif mano 166cm. tai net galvos nesuku dėl ilgio..

Spygliz labai graži foto wub.gif tik nesuprantu, kodėl tokį didelį dydį perki, pagal vaizdą max 27 reikėtų mirksiukas.gif

Cia fotkej klubai buvo kokie 96, dabar 99-100 man jau geriau pirkti didesni ir jei ką pasimazint, nei apskritai netilpt 🤣 į per didelės ir diržą galiu isivert 🙈
Atsakyti
[quote=braskee84,2021 01 27, 09:21]
[quote=Evameda1,2021 01 27, 08:16]

Neperku niekada, jei reikia trumpinti, man matosi ne toks grazus kritimas po trumpinimo ax.gif 4u.gif
[/quote]

Gera siuvėja, viską super sutvarko.. niekada nepasakysi, kad kas daryta, nei dėl kritimo, nei dėl vaizdo ax.gif bet aišku, jei principo reikalas, tai reikia laikytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 07:13)
PO ŠITO KOMENTARO PIRKIT KAS DAR NEPIRKOT, NES TOS KELNES IŠ SAKS YRA NEREALIOS. TAUPIAU, GAILEDAMA, KAD TOKIŲ GERŲ GYVENIME NEBETEKS NUSIPIRKT... RUDAPLAUKE SU ŠIUO PARASYMU YOU MADE MY DAY ❤️🥰😍🎉 IS SAKS ODINES KELNES YRA ANTRAS GERIAUSIAS PIRKINYS IS USA PO MISTIKOS
Genetic firmos tos odinės. Senutės mano, bet jau mylimos ir saugomos ❤️

Nerėk iš ryto unsure.gif

QUOTE(tikinga @ 2021 01 27, 08:03)

Mane tai neramina tas Rudaplaukės pasakymas "Ilgis man su 178cm ugiu trumpokas, bet nesiot galima" unsure.gif Aš amžinai ant to grėblio užlipu unsure.gif  Pasižadu NEPIRKT, jei nėra užrašo TALL, bet vėl nusiperku, ir vėl nešiot neįmanoma unsure.gif
Papildyta:
Ir ne veltui aš nerimauju:
"Lengthwise, I have a 35” inseam, so these were a cropped on me, and just little longer than capris. Something to keep in mind if you’re tall with long legs". O man 34 ilgis paprastai toks vos tik vos tik, geriausia, jei 36 randu.

Amžina bėda... teko papirkt batų su pailgintais aulais, mano ir jadon ilgesniu auliuku. Dar kojinių iš amazono elastinių, kad nesusmuktų, iki kelių, taip ir vargstu biggrin.gif Aš jau apsinuodijau ta trumpintų kelnių mada biggrin.gif
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 08:04)
Nea, ne Jurga 😁

Nusipirk landsend 36 inseam, galėsi dar ir galus ant pirštų užlankstyt, ir be kojinių batus autis. Nežinau, kuo jie matuoja.
Atsakyti