Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Tikrai, gera siuvėja padarys taip, kad net nesuprasi dėl ko nesei 🤣 kaip iš pardes 😁
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 27, 08:42)
Nerėk iš ryto  unsure.gif
Amžina bėda... teko papirkt batų su pailgintais aulais, mano ir jadon ilgesniu auliuku. Dar kojinių iš amazono elastinių, kad nesusmuktų, iki kelių, taip ir vargstu  biggrin.gif Aš jau apsinuodijau ta trumpintų kelnių mada  biggrin.gif

Nusipirk landsend 36 inseam, galėsi dar ir galus ant pirštų užlankstyt, ir be kojinių batus autis. Nežinau, kuo jie matuoja.

biggrin.gif gerai kad pasakei, žinosiu kad nepirkt 🤣
Turėjau vienus levis. Blin gavau, sakes, ilgis kokiu 15 cm per ilgi 🙈 įeinu į linka tai pažiūriu, kad juos atlenktus reik nesiot kažkaip 🤣 o aš tuos siūlus nukarpiau, galvojau šiaip dėl vaizdo prekyboj prisiuta 🙈🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 27 sausio 2021 - 08:47
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 27, 08:21)

Neperku niekada, jei reikia trumpinti, man matosi ne toks grazus kritimas po trumpinimo  ax.gif  4u.gif

Mano kolegė mažutė, irgi nemėgsta trumpint, tada vistiek visi susiaurėjimai paplatėjimai lieka ne vietose ir nėr gerai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 27, 08:46)
Mano kolegė mažutė, irgi nemėgsta trumpint, tada vistiek visi susiaurėjimai paplatėjimai lieka ne vietose ir nėr gerai.

Gera siuvėja padaro viską kaip reikia. Pamenu disertacijos gynimui niekaip suknes neradau. Nusipirkau 2 jcrew senų kolekcijų vilnones. Viena maža, kita didelė. Tai jas išardė ir iš naujo persiuvo. Padarė mano dydžio, idealiai man pritaikė ir galiu pasakyt, kad niekaip nesuprastum, kad kas nors su jom daryta 😁👌
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 27 sausio 2021 - 08:50
Jezau, a jūs nors miegojot biggrin.gif unsure.gif
Ajkit sniego kast biggrin.gif neina lauko durų atidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 08:49)
Gera siuvėja padaro viską kaip reikia. Pamenu disertacijos gynimui niekaip suknes neradau. Nusipirkau 2 jcrew senų kolekcijų vilnones. Viena maža, kita didelė. Tai jas išardė ir iš naujo persiuvo. Padarė mano dydžio, idealiai man pritaikė ir galiu pasakyt, kad niekaip nesuprastum, kad kas nors su jom daryta 😁👌

Bet kai ant svieto tokia pasiūla- ar verta? Siuvėjai reik laiko primatavimams, papildomai kainuoja, neaišku, ar tikrai bus ok... nafig reik?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 27, 09:50)
Jezau, a jūs nors miegojot  biggrin.gif  unsure.gif
Ajkit sniego kast  biggrin.gif neina lauko durų atidaryt  biggrin.gif

Neapsimoka biggrin.gif Vakar, ką nukasiau, šiandien nė žymės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 27, 07:56)
vartotojo įkelta nuotrauka
Cia tos genetic denim odinės..

o aš nenešioju šitų Genetic, man jos tokios storos odos😒. Man patinka, kai būna "žmogaus odos"🤫
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 27, 08:55)
Neapsimoka biggrin.gif Vakar, ką nukasiau, šiandien nė žymės blink.gif

Aš vartų neatidarau kad išvažiuot iš kiemo, vakar kasiau 3 kartus 🙈
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 27, 08:04)
Tuoj ir as nesusilaikysiu  biggrin.gif  Bet as atvirksciai nei visos aukstauges, bijau, kad bus per ilgos su 164 ugiu  ax.gif

vat aš irgi dėl to abejoju, nes tada keliai ne vietoje gaunasi ir pan.

QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 27, 08:29)
Gera siuvėja, viską super sutvarko.. niekada nepasakysi, kad kas daryta, nei dėl kritimo, nei dėl vaizdo ax.gif bet aišku, jei principo reikalas, tai reikia laikytis biggrin.gif

pirkau aš irgi tuos iš Saks, kur spygliz įkėlė foto, nešiau specialiai tiems, kurie su oda dirba, jei gerai pamenu, lyg į Vilniaus kailius trumpinti, tai trumpino per kelius, kur tie įsiuvai ir vis tiek vaizdo tokio, kaip pvz ant spygliaus nėra, nes ties keliais metasi raukšlės.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 27, 09:57)
Aš vartų neatidarau kad išvažiuot iš kiemo, vakar kasiau 3 kartus 🙈

Nėra ko per karantiną važinėt biggrin.gif
Vaikams koks džiaugsmas užtat wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 27, 08:59)
Nėra ko per karantiną važinėt biggrin.gif
Vaikams koks džiaugsmas užtat wub.gif  bigsmile.gif

Siūlai pasiliuosuot iš darbo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 27, 08:53)
Bet kai ant svieto tokia pasiūla- ar verta? Siuvėjai reik laiko primatavimams, papildomai kainuoja, neaišku, ar tikrai bus ok... nafig reik?

visiškai sutinku, nekenčiu, kai nusipirkus daiktą turi jį taisyt smile.gif ir vis tiek kelnių linkiai gausis ne ten, kuri turi gautis biggrin.gif
Atsakyti