Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O kaip yra su Jcrew dydziais, pvz bliuzeliu ? Jei nesioju pvz 6, tai ir imti 6 ar S/M? Nes kai pamatau, kad merginos pardavineja kokius tai mistinius dydzius 00 blink.gif tai nesuprantu, ar jos visos coliukių dydžius nešioja, ar Jcrew didintas? ax.gif
Atsakyti

O kaip yra su Jcrew dydziais, pvz bliuzeliu ? Jei nesioju pvz 6, tai ir imti 6 ar S/M? Nes kai pamatau, kad merginos pardavineja kokius tai mistinius dydzius 00 blink.giftai nesuprantu, ar jos visos coliukių dydžius nešioja, ar Jcrew didintas? ax.gif

Man atrodo, kad nedidintas Jcrew. Perku viska xs ir tinka. 4 dydis buvo didelis, siuveja persiuvo. Perku 2 dabar. O pvz į Ann Taylor xs kartais telpu, kartais ne  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 02, 11:32)
O kaip yra su Jcrew dydziais, pvz bliuzeliu ? Jei nesioju pvz 6, tai ir imti 6 ar S/M? Nes kai pamatau, kad merginos pardavineja kokius tai mistinius dydzius 00  blink.gif  tai nesuprantu, ar jos visos coliukių dydžius nešioja, ar Jcrew didintas?  ax.gif

Aš paprastai J. Crew 4 dydžio marškinius nešioju, bet pvz. šilkiniai marškiniai su ožkomis idealiai tiko 2 dydžio, o suknelė, kurią pirkau neabejodama, kad bus maža, tiko 0 dydžio - niekada iki šiol nieko šitokio dydžio neturėjau ir svorio nenumečiau biggrin.gif biggrin.gif vinted mačiau žalius marškinius su siuvinėtais suniukais parduoda 6 dydžio, nurodo kaip L, bet per pažastis 47 cm , tais sakyčiau, S-M ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 02 vasario 2021 - 09:45
Reikia skaityti kiekvieno drabužio atsiliepimus, tikrai nėra taip, kad viskas didinta. Kai kas ir mažinta būna ax.gif
Aš Jcrew turiu nuo 4 iki 8 dydžio marškinukų, o nešioju S-M (jau dabar turbūt grynas M per karantiną unsure.gif )
Atsakyti

Gal kas žinote kokį dydį New Balance 574 pirkti, kad atitiktų EU41 dydį (27cm vidpadis)? :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 02, 09:32)
O kaip yra su Jcrew dydziais, pvz bliuzeliu ? Jei nesioju pvz 6, tai ir imti 6 ar S/M? Nes kai pamatau, kad merginos pardavineja kokius tai mistinius dydzius 00  blink.gif  tai nesuprantu, ar jos visos coliukių dydžius nešioja, ar Jcrew didintas?  ax.gif

priklauso nuo rūbo, bet jei taip bendrai vertinti, tai sakyčiau, kad 4 dydis yra europietiškas S (zara ir pan.), o 6 dydis M. Jei jūs tikras usa 6 dydis, tai ir jcrew imčiau 6

Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2021 02 02, 08:56)
Aš vis žiūriu į šita tik reikia kaina padoresne susirasti , gal kas turite kaip su dydžiais ir kokybę , nors sako kad gera kokybė ir lengvesnė už goose. https://www.parajump...MPWJCKMA32.html

Tu pirmiau pažiūrėk jas gyvai. Gražios taip, bet jau neapgalvotas pasiuvimas tai sakes. Man rankovės net trumpos buvo, kaklasbatsisegineja einant ir plikas būna. Kažkoks nesusipratimas man jos. Plius kur kapišoną su kailiu viduj, gali pasmaugti jei neuzsidddi kapisono

QUOTE(Argija @ 2021 02 02, 10:28)
priklauso nuo rūbo, bet jei taip bendrai vertinti, tai sakyčiau, kad 4 dydis yra europietiškas S (zara ir pan.), o 6 dydis M. Jei jūs tikras usa 6 dydis, tai ir jcrew imčiau 6

M dydis 6 ar 8 skaityt atsiliepimus reikia. Didinti mažinti arba pagal nuojauta imt
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2021 02 02, 10:04)
<p>Gal kas žinote kokį dydį New Balance 574 pirkti, kad atitiktų EU41 dydį (27cm vidpadis)? rolleyes.gif
</p>

Vyriski ar moteriski?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 02 02, 09:28)

4u.gif
Atsakyti

Vyriski ar moteriski?

Moteriški :4u:

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 02 01, 23:22)
turiu ir aš labai gražią odinukę, samaninės žalios spalvos, plonytės švelnios odos..  wub.gif, su etiketėm dar, taip ir kabo, per klubus neužsegu ir neužtraukiu nuo apačios unsure.gif. Turbūt galima būtų ir taip nešiot, nes toks striukės tipas nebūtinai reikalauja užsegimo, bet man nepatink, iš principo. Tai nežinau, ko sulauks.. pavasarį reiks Vintedan dėt ax.gif.

mano atvieju viskas uzsisega , drauge sake ,kad nera vaizdo kad maza , tik man paciai laisvumo pojucio noretus .

su proginiais rubais atsargiai kai dar cia niekas neaisku ... praeitais metais trys ar 4 sventes nuplauke , rubai buvo papirkti ir tai ne kart neuzsideti , o paskui ir dziaugsmo tokio ner ta ruba devet kai jau moraliskai pasenes ...Puosnesnius drabuzius ieskojau Norde , Macys, 6pm .

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 02, 01:04)

Atsikratykit jus tu ne savo dydzio drabuziu seniai pirktu. Galu gale silueto laisvumas pasikeite. S pries keleta metu ne tas pats kas s dabar.

Mane tai šuba dziugina.  Gaila nemačiau tu mitiniu isparduodamu, tik dvi. Viena ju ne mano dydzio. Teko pirkt kiek brangiau.

kam atsikratinet geriu kai paaugle dukra yra ,mazai truksta iki reikiamo dydzio . jau aki uzdejus i puse mano garderobo , sako reik dalintis, mama biggrin.gif

bet ka noriu pabrezti ,man dabar kas antram rube rankoves per ilgos , sakau ,muse ugio standartai pasikeite siuvamu ruu , nes ugis nesumazejes..o rankoves tai per dideles, ne kart petite virsu pirkau ,kuo anksciau niekada nedarius .

QUOTE(spygliz @ 2021 02 02, 06:54)
Mystique ieskom
Nu normalu kad kuo daugiau perka, tuo daugiau parduoda. Kiek žirafų pardavinėjo, ožkų 😁 ne visada pataikai dydį, bet aš labai tikiuosi, kad man tiks. Nelinkus pardavinėt smutkiu aš 🙈

tai kalba buvo apie isskirtinius pirkinius ...subocka ,odines kelnes ir t.t.
ozkos ,zirafai, leopardai laukia spintoj savo eiles... dar nebuvo progos uzsidet i trasa laisvalaiko rubai eina .
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2021 02 02, 11:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72775750" data-time="1612258705"><div><p>Vyriski ar moteriski?</p></div></blockquote><p>Moteriški 4u.gif
</p>

10US turetu buti geri

Nordic boots
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 vasario 2021 - 12:14