QUOTE(manouche @ 2021 02 01, 23:22)
turiu ir aš labai gražią odinukę, samaninės žalios spalvos, plonytės švelnios odos..

, su etiketėm dar, taip ir kabo, per klubus neužsegu ir neužtraukiu nuo apačios

. Turbūt galima būtų ir taip nešiot, nes toks striukės tipas nebūtinai reikalauja užsegimo, bet man nepatink, iš principo. Tai nežinau, ko sulauks.. pavasarį reiks Vintedan dėt

.
mano atvieju viskas uzsisega , drauge sake ,kad nera vaizdo kad maza , tik man paciai laisvumo pojucio noretus .
su proginiais rubais atsargiai kai dar cia niekas neaisku ... praeitais metais trys ar 4 sventes nuplauke , rubai buvo papirkti ir tai ne kart neuzsideti , o paskui ir dziaugsmo tokio ner ta ruba devet kai jau moraliskai pasenes ...Puosnesnius drabuzius ieskojau Norde , Macys, 6pm .
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 02, 01:04)
Atsikratykit jus tu ne savo dydzio drabuziu seniai pirktu. Galu gale silueto laisvumas pasikeite. S pries keleta metu ne tas pats kas s dabar.
Mane tai šuba dziugina. Gaila nemačiau tu mitiniu isparduodamu, tik dvi. Viena ju ne mano dydzio. Teko pirkt kiek brangiau.
kam atsikratinet geriu kai paaugle dukra yra ,mazai truksta iki reikiamo dydzio . jau aki uzdejus i puse mano garderobo , sako reik dalintis, mama
bet ka noriu pabrezti ,man dabar kas antram rube rankoves per ilgos , sakau ,muse ugio standartai pasikeite siuvamu ruu , nes ugis nesumazejes..o rankoves tai per dideles, ne kart petite virsu pirkau ,kuo anksciau niekada nedarius .
QUOTE(spygliz @ 2021 02 02, 06:54)
Mystique ieskom
Nu normalu kad kuo daugiau perka, tuo daugiau parduoda. Kiek žirafų pardavinėjo, ožkų 😁 ne visada pataikai dydį, bet aš labai tikiuosi, kad man tiks. Nelinkus pardavinėt smutkiu aš 🙈
tai kalba buvo apie isskirtinius pirkinius ...subocka ,odines kelnes ir t.t.
ozkos ,zirafai, leopardai laukia spintoj savo eiles... dar nebuvo progos uzsidet i trasa laisvalaiko rubai eina .