Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=spygliz,2021 02 02, 11:41]
Tu pirmiau pažiūrėk jas gyvai. Gražios taip, bet jau neapgalvotas pasiuvimas tai sakes. Man rankovės net trumpos buvo, kaklasbatsisegineja einant ir plikas būna. Kažkoks nesusipratimas man jos. Plius kur kapišoną su kailiu viduj, gali pasmaugti jei neuzsidddi kapisono
Blogiausia, kad gyvai nėra kur pačiupinėti ir pamatuoti , dėl kapišono tai taip jisai toks didelis , svarbiausia kad nebūtu per daug laisvas tada iš jo jokios šilumos☺
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 02 02, 12:53)
su proginiais rubais atsargiai kai dar cia niekas neaisku ... praeitais metais trys ar 4 sventes nuplauke , rubai buvo papirkti ir tai ne kart neuzsideti

Mano darbas susiję su šventėmis, tai situacija žinau labai gerai ax.gif Žmonės planuoja šventes, pernai irgi vyko pilnu tempu vasarą karsta.gif

O jei Italijoj vyks, tai dar kitaip... Bet tai kaip tada susisukt reikės, jei tik prieš savaitę gali būti tikras? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 vasario 2021 - 12:30
QUOTE(REGIS @ 2021 02 02, 12:14)
Blogiausia, kad gyvai nėra kur pačiupinėti ir pamatuoti , dėl kapišono tai taip jisai toks didelis , svarbiausia kad nebūtu per daug laisvas tada iš jo jokios šilumos☺

Man tai jos irgi labai grazios. Bet teko čiupinėti, spygliz teisi. Man dar medziaga uzkliuvo, ji tokia kaip standi pamusaline, slidi, kiek blizgi. Nepatiko, tai nebesvarstau pirkt.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 02, 12:29)
Žmonės planuoja šventes, pernai irgi vyko pilnu tempu vasarą  karsta.gif
:

Per tokius ******** dabar turim ka turim. Pilnu tempu irgi. Man trūksta cenzuriniu zodziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 02 vasario 2021 - 12:41
Mano darbas susiję su šventėmis, tai situacija žinau labai gerai ax.gif Žmonės planuoja šventes, pernai irgi vyko pilnu tempu vasarą  karsta.gif

O jei Italijoj vyks, tai dar kitaip... Bet tai kaip tada susisukt reikės, jei tik prieš savaitę gali būti tikras? g.gif

nezinau ka jus labai gerai zinote , bet kiek vienas savo galva ant peciu turi , vieni linksminosi neskaitant viruso kiti gi zmones atsauke savo sventes. Musu rate neivyko nei jubiliejiniu gimtadieniu nei krikstynu, net sese tekejo tik liudininkams dalyvavus . Visus svecius atsauke. Nei manes nei tevu nebuvo. rolleyes.gif

Pazistami gi vasara dalyvavo vestuvese, N zmoniu uzsikrete ir dar nepabaiga , po siu vestuviu dar kitos gimines vestuves buvo ir tie apsikrete i antras vestuves ejo dar simptomu nejausdami. blink.gif

Zodziu ,siemet nieko neplanuoju ,o kai ateis laikas bus matyt 4u.gif
Atsakyti
Mano darbas susiję su šventėmis, tai situacija žinau labai gerai ax.gif Žmonės planuoja šventes, pernai irgi vyko pilnu tempu vasarą  karsta.gif

o man kažkaip liūdna, kai mes pilnu tempu saugomės, jokių švenčių, renginių, maistą daugiausiai per barborą užsisakom ir pan., kad tik kuo greičiau situacija būtų geresnė, o kitiems nerūpi ;/
Noriu kitas Kalėdas ne per zoom švęsti, bet kaip ir visų indėlio reiktų, o ne tik mano, mano šeimos. Dar norėčiau naują suknelę užsidėjus į restoraną, kino teatrą nueiti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 02 02, 12:54)
o man kažkaip liūdna, kai mes pilnu tempu saugomės, jokių švenčių, renginių, maistą daugiausiai per barborą užsisakom ir pan., kad tik kuo greičiau situacija būtų geresnė, o kitiems nerūpi ;/
Noriu kitas Kalėdas ne per zoom švęsti, bet kaip ir visų indėlio reiktų, o ne tik mano, mano šeimos. Dar norėčiau naują suknelę užsidėjus į restoraną, kino teatrą nueiti...  wub.gif

Pilna aplink šmaikštašiknių, pagal juos kiti durniai tegul saugosi, sedi namie, o mums va kaip faina, ten nuvarem, šen nuvarem, mazai žmoniu, galima be kaukės but wub.gif ir dar tegul kiti durniai skiepijasi, o aš tei neeee, jokių nenaturaliu nesamoniu, tegul kitu sąskaita tas bandos imunitetas susidaro wub.gif
Atsakyti
Vyriska Pajar pukine

Moteriska Marmot striuke 3-in-1

Vyriska Hawke pukine, 90% puku

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 02 02, 13:51)
nezinau ka jus labai gerai zinote ,

Manęs prašome neauklėti, aš tik pasakiau statistiką, nesu švenčių organizatorė, jei ką, galite prie kryžiaus nekalti. Pati su tėvais esu vasarą susitikus tik lauke. Per Kalėdas irgi tik lauke susimojavome.

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 02 02, 13:54)
Noriu kitas Kalėdas ne per zoom švęsti, bet kaip ir visų indėlio reiktų, o ne tik mano, mano šeimos. Dar norėčiau naują suknelę užsidėjus į restoraną, kino teatrą nueiti...  wub.gif

mes irgi verysad.gif nuo spalio blink.gif ir niekas negerėja
Atsakyti
ANN TAYLOR papildoma 70% nuolaida sioms prekems
vartotojo įkelta nuotrauka

COACH OUTLET papildoma 20% nuolaida sioms prekems

GAP FACTORY

GUESSFACTORY papildoma 20% nuolaida nuo raudonu kainu

HALEBOB

HM

JOESNEWBALANCEOUTLET papildoma 10% nuolaida, negalioja Final Markdown

LEVIS Warehouse ispardavimas

OVERSTOCK

JCREW FACTORY papildoma 60% nuolaida Clearance
Atsakyti
😏.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 02 vasario 2021 - 14:34

Parašykit savo el. paštą. Jei domina, turiu [url="https://beautyblender.com/products/bbf-kit"]tokį dvigubą 23€[/url]
Aš norėčiau. Parašykite mozaikaa@gmail.com
Atsakyti