Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ačiū už prekes ir padalinimą tik didžioji mergaitė niekaip neįsibraškina į tampres https://factory.jcre...e=scarlet-berry tinka smulkiai 14 metei geriausiau atveju, o gal ir 12 metų.
gal kam reikia, spalva uogų raudona. 12 usd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 02 vasario 2021 - 21:45
Niekad neprašiau, bet gal kas iš Senamiesčio važiuos 692 siuntos ir mano kartu paimtų ax.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.beachbunny.com
www.finishline.com-$10nuo $100
www.overstock.com - 15%
www.uspoloassn.com - 15%
www.saksoff5th.com
www.mountainwarehouse.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.landsend.com - 50%
www.dillards.com
www.loft.com - 50%
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.ashford.com
www.sierra.com
www.target.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com-22%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 35%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.peterthomasroth.com
www.pharmaca.com - 20%
www.bodybuilding.com
www.kiehls.com-25%

Atsakyti

O gal kas vaziuos is Snipiskiu ar Zveryno siuntos? Prasyciau mano paimti :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 02, 21:38)
o kaip kirpeja pasidaro juodais, dirbdama pagal verslo liudijima?  biggrin.gif

Pasidaro nebent jei yra idarbinta uz minimuma, turi daug klientu ir dosnu darbdavi moket juodais. Tarp kitko panasiai sistema ir veika daug kur. Tik sumos mazesnes.
O pagal liudijima zinoma visi jos balti legaliai pagal gyvulių ūkio lygesniu principa.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 02 02, 10:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="r@mke" data-cid="72775699" data-time="1612251122"><div><p>O kaip yra su Jcrew dydziais, pvz bliuzeliu ? Jei nesioju pvz 6, tai ir imti 6 ar S/M? Nes kai pamatau, kad merginos pardavineja kokius tai mistinius dydzius 00 vartotojo įkelta nuotraukatai nesuprantu, ar jos visos coliukių dydžius nešioja, ar Jcrew didintas? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad nedidintas Jcrew. Perku viska xs ir tinka. 4 dydis buvo didelis, siuveja persiuvo. Perku 2 dabar. O pvz į Ann Taylor xs kartais telpu, kartais ne  blink.gif </p>

AT trubut kaip pataikysi, nes dauguma ju rubu man trodo smarkiai didinti, man S laisvokas, viena bliuze S atidaviau mamai nesiojanciai usa 8-10, nes buvo grynai 2 dydziais per didele, sijona 6 dydzio irgi mamai atidaviau, sakiau is AT galiu tik megztinius pirkt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Galla @ 2021 02 02, 10:44)
Aš paprastai J. Crew 4 dydžio marškinius nešioju, bet pvz. šilkiniai marškiniai su ožkomis idealiai tiko 2 dydžio, o suknelė, kurią pirkau neabejodama, kad bus maža, tiko 0 dydžio - niekada iki šiol nieko šitokio dydžio neturėjau ir svorio nenumečiau biggrin.gif biggrin.gif vinted mačiau žalius marškinius su siuvinėtais suniukais parduoda 6 dydžio, nurodo kaip L, bet per pažastis 47 cm , tais sakyčiau, S-M ax.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2021 02 02, 10:58)
Reikia skaityti kiekvieno drabužio atsiliepimus, tikrai nėra taip, kad viskas didinta. Kai kas ir mažinta būna ax.gif
Aš Jcrew turiu nuo 4 iki 8 dydžio marškinukų, o nešioju S-M (jau dabar turbūt grynas M per karantiną unsure.gif )

Mano irgi panasus dydis 4u.gif tik pamegau oversize dydzius,tai S nebeperku nieko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2021 02 02, 11:28)
Jei jūs tikras usa 6 dydis, tai ir jcrew imčiau 6

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 02 vasario 2021 - 23:59
QUOTE(JMD @ 2021 02 02, 21:38)
o kaip kirpeja pasidaro juodais, dirbdama pagal verslo liudijima?  biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 02, 23:34)
Pasidaro nebent jei yra idarbinta uz minimuma, turi daug klientu ir dosnu darbdavi moket juodais. Tarp kitko panasiai sistema ir veika daug kur. Tik sumos mazesnes.
O pagal liudijima zinoma visi jos balti legaliai pagal gyvulių ūkio lygesniu principa.

tikrai pritariu Gafsai,įsidarbina įvairiose įmonėse 0,25, 0,5 etato ir pirmyn smile.gif nereik to dosnaus darbdavio, pačios ta vargana ketvirtadalį minimumo su mokesčiais grąžina ir dar primoka biggrin.gif ir vilkas sotus ir avis sveika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 03 vasario 2021 - 00:12
QUOTE(spygliz @ 2021 02 03, 00:11)
tikrai pritariu Gafsai,įsidarbina įvairiose įmonėse 0,25, 0,5 etato ir pirmyn smile.gif nereik to dosnaus darbdavio, pačios ta vargana ketvirtadalį minimumo su mokesčiais grąžina ir dar primoka biggrin.gif ir vilkas sotus ir avis sveika biggrin.gif

Nu tu pas mus visažinė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už prekes viskas tiko ir patiko😉
Atsakyti
Merginos, aš ne į temą. Čia visos neseniai apie adblock rašėt, patarkit kas nors, kokią beįsidiegiu (samsungas, naršyklę chrome naudoju), neveikia nei viena. Kaip varė reklamos, taip varo. Kažką matyt ne taip padarau.
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kas nors važiuos iš Trakų Vokės siuntos pasiimti? Mano tik 1 daiktas..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 03, 07:26)
Nu tu pas mus visažinė 4u.gif

nu tipo negirdejus tokiu, nereik cia jokia visazine but...
Atsakyti