Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

pamenu, skaičiau čia temoje, kad labai daug katinukų augintojų turim smile.gif
reikia patarimų 4u.gif
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif anksčiau katinų neauginom, tai labai daug klausimų kyla. Ar įmanoma kažkaip išmokyti pvz. nelipti virtuvėje ant spintelių, stalo (nes vienintelis dalykas, kuris mane stabdė - tai mintis apie plaukus maiste biggrin.gif ), na neįsivaizduoju, kaip kruopščiai reikia išvalyti kiekvieną kartą prieš gaminant maistą stalviršius, kad neduok Dieve koks plaukas nepakliūtų. Man švara labai svarbu, tai truputį panikuoju dėl to biggrin.gif
kiek suprantu, katinai kerštingi, tai jei tarkim subarus, kad neliptų, paskui sulauksiu kokios dovanėles bate ar kur? biggrin.gif
Ir apie maistą - koks kokybiškas? aš suprantu, kad veislyne bus pripratęs prie kažkokio, bet norėtųsi maitinti tikrai kokybišku.
dar - ar tos vadinamos draskyklės reikalingos? ar draskys laidus ir pan. biggrin.gif
Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(jurgota @ 2021 02 03, 08:28)
Ačiū merginos už prekes viskas tiko ir patiko😉

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 08:52)
reikia patarimų 4u.gif
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif  anksčiau katinų neauginom, tai labai daug klausimų kyla. Ar įmanoma kažkaip išmokyti pvz. nelipti virtuvėje ant spintelių, stalo (nes vienintelis dalykas, kuris mane stabdė - tai mintis apie plaukus maiste biggrin.gif ), na neįsivaizduoju, kaip kruopščiai reikia išvalyti kiekvieną kartą prieš gaminant maistą stalviršius, kad neduok Dieve koks plaukas nepakliūtų. Man švara labai svarbu, tai truputį panikuoju dėl to biggrin.gif

pas mane ne britas, bet ant spintelių niekada nelipo. Aišku, gal čia veislės specifika, jie labiau šunys, mėgsta palei žemę trintis ir aišku ant dukros stalo pagulėti, kai jai pamokos vyksta (būtinai užstojant kompiuterio ekraną).

kiek suprantu, katinai kerštingi, tai jei tarkim subarus, kad neliptų, paskui sulauksiu kokios dovanėles bate ar kur? biggrin.gif

katinus auklėti būtina. Labai daug info apie tai internete.

Ir apie maistą - koks kokybiškas? aš suprantu, kad veislyne bus pripratęs prie kažkokio, bet norėtųsi maitinti tikrai kokybišku.
dar - ar tos vadinamos draskyklės reikalingos? ar draskys laidus ir pan. biggrin.gif

maistą jau turėsite atsirinkti kas tiks. Maistas skirstomas į premium, super premium ir economy klasės. Nėra vieno tinkančio visiems biggrin.gif aš jau daugybę metu šeriu Taste of Wild, mano ponui jis labai tinka ir patinka.

Draskyklė maniškiui reikalinga, galanda nagus tik ten. Bet čia vėl gi, tikrai ne taisyklė.

Mano katinas šiuo klausimu labai patogus, nieko nėra sudraskęs, gyvenime nėra užšokęs ant užuolaidų (nors jam jau 13 metų tuoj bus), nelipa ant stalų ir pan. Vienus batus tik būdamas mažiukas apgraužė biggrin.gif ir plastikinius maišelius ėda, tai nieko negalim palikt jam pasiekiamoje vietoje. O kiek draugų užuolaidų turėjo atsisakyti dėl katinų, va net sesers katinas, kuris maniškiui pusiau brolis vis dar kai nieks nemato pagalanda nagus į baldus biggrin.gif per 15 metų nesuprato, kad to daryt nelabai galima rolleyes.gif
Atsakyti

Mes auginame ne veislines, bet kai kurie patarimai bendri.
Nelipti pripratinti galima, bet turi būti alternatyvų, kur katei palaipioti aukščiau, tokia jų prigimtis. Labai gerai specialios lentynos su kokiu guoliu kur aukščiau. Visgi priklauso nuo kates charakterio, kartais vistik pastebiu kad lipa...ir nieko negaliu padaryti.... todėl su plaukais būna problemu, tam namie gyvena dar vienas augintinis - Dyson siurblys:)
dėl maisto patars veterinaras, nes kiekvienam savo, vienas valgo alergiškiems, kita su raminančiom žolelėm ar kuo ten, nes labai jautri viskam.
ir draskyklės labai geras, ir labai naudojamas daiktas, kitaip amen baldams. baldus pirkom ne su austiniu audiniu, o aksomu, ju siulu nesugeba nagais ispesti.
Atsakyti
Ieskau is Druskininku Savita1, turetumete persiusti prekyte i ukmerge
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 03, 08:46)
nu tipo negirdejus tokiu, nereik cia jokia visazine but...

Aš gandų neklausau. Paanalizavys, tamsta irgi nebais sąžininga svetur pirkdama ir pridėtinės vertės valstybei nemokėdama.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 03, 07:26)
Nu tu pas mus visažinė 4u.gif

Mano drauge del to emigravo. Nes Vln visur moka juodais.
reikia patarimų 4u.gif
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif  anksčiau katinų neauginom, tai labai daug klausimų kyla. Ar įmanoma kažkaip išmokyti pvz. nelipti virtuvėje ant spintelių, stalo (nes vienintelis dalykas, kuris mane stabdė - tai mintis apie plaukus maiste biggrin.gif ), na neįsivaizduoju, kaip kruopščiai reikia išvalyti kiekvieną kartą prieš gaminant maistą stalviršius, kad neduok Dieve koks plaukas nepakliūtų. Man švara labai svarbu, tai truputį panikuoju dėl to biggrin.gif

Pas mane škotukas. Nieko blogo ner padares, man rodos gime isaukletas. Bet nuliudinsiu, nelipimas ant spinteliu neapsaugos nuo puku maiste biggrin.gif nors man tai netrukdo, jei kartais uzlipa, tiesiog ipratau dazniau prasivalyt paviršius.
Maitint tikrai geriausia superpremium, bet ne visi toleruoja deja. Geru maistu yra letenos.lt parduotuvej. Kainos dar geros zoomaistas.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 03 vasario 2021 - 09:31
reikia patarimų 4u.gif
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif

Mes turim brituka. Mano tėvai, pamatę koks ramus ir geras irgi nusipirko, tik iš kito veislyno, tai charakteriai abieju visiškai skirtingi biggrin.gif Mūsu labai labai ramus, tinginys,miegalius, ant spinteliu lipa tikrai( ant apatiniu, nes aukščiau tyngi šokti)tik tada kai mes nematom( randu plauku), nes nuo mažens neleidom, bet vistiek matyt per mažai auklėjom.Nieko nedraskydavo, kol neišsikraustėm į nama, dabar varo duris, visame name turi būti atidarytos durys. Pvz nueinu maudytis, girdžiu už duru jau braižo, bet daugiau nieko.Galim paiimti bet kada, paglostyti jį ir pan. Į lova pas mus nelipa, tik pas dičkę miega. Mano tėvu nedrasko nieko visiškai, durys gali būti visur uždarytos, bet koks tarzanas užtat yra biggrin.gif užšoka net ant viršutiniu spinteliu, kur prie lubu yra, ten mėgsta gulėti. Nemėgsta būti glostomas, jį gali paglostyti, tik tada, kai jis pats nori ir prieina. Užtat lipa į lova miegoti.Didžiausias minusas- plaukai, daauug plauku, o ypač vasara. Nusiteikit labai labai dažnam šukavimui, jei norite sumažinti plauku kiekį namuose tongue.gif Turim jau 6 metus, bent jau mūsu ir tėvu tikrai nekerštingi, jokiu daiktu nėra sudraskę nei palikę juose dovanu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 03 vasario 2021 - 09:37
QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 08:59)
pas mane ne britas, bet ant spintelių niekada nelipo. Aišku, gal čia veislės specifika, jie labiau šunys, mėgsta palei žemę trintis ir aišku ant dukros stalo pagulėti, kai jai pamokos vyksta (būtinai užstojant kompiuterio ekraną).
katinus auklėti būtina. Labai daug info apie tai internete.
maistą jau turėsite atsirinkti kas tiks. Maistas skirstomas į premium, super premium ir economy klasės. Nėra vieno tinkančio visiems biggrin.gif aš jau daugybę metu šeriu Taste of Wild, mano ponui jis labai tinka ir patinka.

Draskyklė maniškiui reikalinga, galanda nagus tik ten. Bet čia vėl gi, tikrai ne taisyklė.

Mano katinas šiuo klausimu labai patogus, nieko nėra sudraskęs, gyvenime nėra užšokęs ant užuolaidų (nors jam jau 13 metų tuoj bus), nelipa ant stalų ir pan. Vienus batus tik būdamas mažiukas apgraužė biggrin.gif ir plastikinius maišelius ėda, tai nieko negalim palikt jam pasiekiamoje vietoje. O kiek draugų užuolaidų turėjo atsisakyti dėl katinų, va net sesers katinas, kuris maniškiui pusiau brolis vis dar kai nieks nemato pagalanda nagus į baldus biggrin.gif per 15 metų nesuprato, kad to daryt nelabai galima  rolleyes.gif

biggrin.gif na tikiuosi mūsiškis nedraskys užuolaidų biggrin.gif
Ačiū labai už informaciją 4u.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 03, 09:02)
Mes auginame ne veislines, bet kai kurie patarimai bendri.
Nelipti pripratinti galima, bet turi būti alternatyvų, kur katei palaipioti aukščiau, tokia jų prigimtis. Labai gerai specialios lentynos su kokiu guoliu kur aukščiau. Visgi priklauso nuo kates charakterio, kartais vistik pastebiu kad lipa...ir nieko negaliu padaryti.... todėl su plaukais būna problemu, tam namie gyvena dar vienas augintinis - Dyson siurblys:)
dėl maisto patars veterinaras, nes kiekvienam savo, vienas valgo alergiškiems, kita su raminančiom žolelėm ar kuo ten, nes labai jautri viskam.
ir draskyklės labai geras, ir labai naudojamas daiktas, kitaip amen baldams. baldus pirkom ne su austiniu audiniu, o aksomu, ju siulu nesugeba nagais ispesti.

Ačiū labai 4u.gif
Dyson ir aš turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tarp kitko ilgaplaukiai plaukus meto kiek maziau, pvz škotai, Meinai. Bet šukuoti vistiek reiks biggrin.gif

Ir renkantis svarbu su veiseju daug bendraut, geriausiai pades pasirinkt tinkamiausio charakterio is vados. Neimkit tiesiog to, kuris graziausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 03 vasario 2021 - 09:35
QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 08:59)
Mano katinas šiuo klausimu labai patogus, nieko nėra sudraskęs, gyvenime nėra užšokęs ant užuolaidų (nors jam jau 13 metų tuoj bus), nelipa ant stalų ir pan. Vienus batus tik būdamas mažiukas apgraužė biggrin.gif ir plastikinius maišelius ėda, tai nieko negalim palikt jam pasiekiamoje vietoje.

Mūsu irgi ėda plastikinius maišelius, plastikines plonas pakuotes ir t.t. vis galvoju, ko jam trūksta, kad ta plasmasė taip vilioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 07:52)

Kodėl jūs manot, kad veislyne katinai maitinami prastu maistu? Keistas nusistaymas keist veislyno maistą. Bent pradžioje šerkit tikrai tuo, prie kokio buvo pripratintas. Tikrai nežinau nei vieno veislyno (ne daugintojų) šeriančių prastu maistu.
Kerštingumas paprastai yra ir veislės bruožas. Vienų veislių katinai labiau kerštingi, kitiems ši savybė visiškai svetima.
Normaliuose veislynuose jau maži kačiukai pripratinami prie draskyklių ir baldų nedrasko. Draskyklė namuose katinui būtina.
O dėl plaukų katino teks susitaikyt, stebuklo šioj vietoj nebus. Britukai pakankamai šeriasi, turi poplaukį, jų kailis linkęs "skraidyti", tai šito "malonumo" neišvengsit ir jam nusiteikit.
Jei katino plaukai erzina ypač, ieškokit savo katinuko tarp veislių, kurių katinai šeriasi minimaliai arba nesišeria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 03 vasario 2021 - 09:43