Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 03, 09:33)
Tarp kitko ilgaplaukiai plaukus meto kiek maziau, pvz škotai, Meinai. Bet šukuoti vistiek reiks  biggrin.gif

Ir renkantis svarbu su veiseju daug bendraut, geriausiai pades pasirinkt tinkamiausio charakterio is vados. Neimkit tiesiog to, kuris graziausias.

O jeigu visi gražūs 🙈🥰🥰🥰🥰 aš visus turĖČiau imt?
Atsakyti
Tarp kitko ilgaplaukiai plaukus meto kiek maziau, pvz škotai, Meinai. Bet šukuoti vistiek reiks  biggrin.gif

Ir renkantis svarbu su veiseju daug bendraut, geriausiai pades pasirinkt tinkamiausio charakterio is vados. Neimkit tiesiog to, kuris graziausias.

Taip, maniškis skaitosi toks pusiau ilgaplaukis, tai tikrai plaukų sąlyginai nėra daug. Tik ten kur jis miega prisivelia, bet po namus neskraido plaukai, išvis praktiškai nesimato. O šukuoju beveik niekada, nes nekenčia šitos procedūros. Todėl vežu kas pusmetį kokį į spa nukailinimui, ten iškedena išpučia jo gaurus, grįžta gražus ir kvepiants, bet velniškai piktas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2021 02 03, 09:42)
Mūsu irgi ėda plastikinius maišelius, plastikines plonas pakuotes ir t.t. vis galvoju, ko jam trūksta, kad ta plasmasė taip vilioja biggrin.gif

Smegenų trūksta biggrin.gif biggrin.gif

Pas mus nuo balionų plastikinius raištelius ėda, viską reik suslėpt, nes paskui ką suėda, tą išvemia.

Dabar kai šalta, į lauką neleidžiu, tai vis į garažą veržiasi, niekaip nesuprasdavau ką jis ten veikia. O gi pasirodo buvo radęs pakuočių visokių plastikinių biggrin.gif biggrin.gif tai reikaliukų turėdavo garaže.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 03 vasario 2021 - 09:49
QUOTE(laurita99as @ 2021 02 03, 09:30)
Mes turim brituka. Mano tėvai, pamatę  koks ramus ir geras irgi nusipirko, tik iš kito veislyno, tai charakteriai abieju visiškai skirtingi biggrin.gif  Mūsu labai labai ramus, tinginys,miegalius, ant spinteliu lipa tikrai( ant apatiniu, nes aukščiau tyngi šokti)tik tada kai mes nematom( randu plauku), nes nuo mažens neleidom, bet vistiek matyt per mažai auklėjom.Nieko nedraskydavo, kol neišsikraustėm į nama, dabar varo duris, visame name turi būti atidarytos durys. Pvz nueinu maudytis, girdžiu už duru jau braižo, bet daugiau nieko.Galim paiimti bet kada, paglostyti jį ir pan. Į lova pas mus nelipa, tik pas dičkę miega. Mano tėvu nedrasko nieko visiškai, durys gali būti visur uždarytos, bet koks tarzanas užtat yra biggrin.gif užšoka net ant viršutiniu spinteliu, kur prie lubu yra, ten mėgsta gulėti. Nemėgsta būti glostomas, jį gali paglostyti, tik tada, kai jis pats nori ir prieina. Užtat lipa į lova miegoti.Didžiausias minusas- plaukai, daauug plauku, o ypač vasara. Nusiteikit labai labai dažnam šukavimui, jei norite sumažinti plauku kiekį namuose tongue.gif Turim jau 6 metus, bent jau mūsu ir tėvu tikrai nekerštingi, jokiu daiktu nėra sudraskę nei  palikę juose dovanu rolleyes.gif

tongue.gif man sakė veislyne, kad kol kas vis tiek neįmanoma pasakyti koks charakteris bus, kol maži, tai čia loterija. Norėčiau aišku ramaus biggrin.gif ir kad nedraskytų nieko tongue.gif
o kaip jūs jį auklėjote, kad neliptų ant spintelių?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 08:52)
pamenu, skaičiau čia temoje, kad labai daug katinukų augintojų turim smile.gif
reikia patarimų 4u.gif
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif  anksčiau katinų neauginom, tai labai daug klausimų kyla. Ar įmanoma kažkaip išmokyti pvz. nelipti virtuvėje ant spintelių, stalo (nes vienintelis dalykas, kuris mane stabdė - tai mintis apie plaukus maiste biggrin.gif ), na neįsivaizduoju, kaip kruopščiai reikia išvalyti kiekvieną kartą prieš gaminant maistą stalviršius, kad neduok Dieve koks plaukas nepakliūtų. Man švara labai svarbu, tai truputį panikuoju dėl to biggrin.gif
kiek suprantu, katinai kerštingi, tai jei tarkim subarus, kad neliptų, paskui sulauksiu kokios dovanėles bate ar kur? biggrin.gif
Ir apie maistą - koks kokybiškas? aš suprantu, kad veislyne bus pripratęs prie kažkokio, bet norėtųsi maitinti tikrai kokybišku.
dar - ar tos vadinamos draskyklės reikalingos? ar draskys laidus ir pan. biggrin.gif
Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif

Katinus galima auklėti tuomet jie nelips ant stalų jums MATANT, bet kai jūs nematot, lips tikrai. Jie gi jaučiasi namų šeimininkais bigsmile.gif

Draskyklė būtina, mano katytė ją dievina, čia jos nuosavybė. Įsigijom iš karto nuo jos atsiradimo mūsų namuose. Kitų baldų nedrasko, nebent labai įsižaidžia ir varinėja po visą butą ir tada su nagais prasilekia per jos mėgstamą fotelį, bet nagų ant jo negalanda.

Maistą veterinarė patarė pirkti tik premium. Bet irgi reikia atsirinkti, ką mėgsta. Pvz. maniškė labiau mėgsta sausą maistą, šlapio nelabai.

Labai priklauso nuo katino charakterio, ar jis bus kerštingas. Maniškė dievina žmones, tokia pusiau kaip šuniukas - sekioja iš paskos, visada yra šalia, laižo rankas ir veidą. Esam drausminę, kai kasė didelį gėlės vazoną, tai niekada nekeršijo ax.gif

Laidų nėra sugraužus, bet va neapdariai paliktą metrą naktį sugraužė. Labai svarbu viską dėti į vietą ir nepalikti katinui naktį pasismaginti. Maniškė buvo nujojus po sofa man AirPods, tai dabar jie visada stalčiuje
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 02 03, 08:35)
Merginos, aš ne į temą. Čia visos neseniai apie adblock rašėt, patarkit kas nors, kokią beįsidiegiu (samsungas, naršyklę chrome naudoju), neveikia nei viena. Kaip varė reklamos, taip varo. Kažką matyt ne taip padarau.

Man adblock tik pradzioj padejo, paskui vare vel reklamas. Pakeiciau mozilla ir chrome narsykles i Brave narsykle ir kompiuteryje, ir telefone. jokios reklamos, ramu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 03, 09:30)

Pas mane škotukas. Nieko blogo ner padares, man rodos gime isaukletas. Bet nuliudinsiu, nelipimas ant spinteliu neapsaugos nuo puku maiste  biggrin.gif nors man tai netrukdo, jei kartais uzlipa, tiesiog ipratau dazniau prasivalyt paviršius.
Maitint tikrai geriausia superpremium, bet ne visi toleruoja deja. Geru maistu yra letenos.lt parduotuvej. Kainos dar geros zoomaistas.lt.

4u.gif

tai kad pasirinkimas labai mažas, bet imam tą kuris liko, visi rezervuoti ir laukti reikia metus ar du. Veisėja sakė, kad charakteris kol kas geras, na matysim biggrin.gif

QUOTE(ylang @ 2021 02 03, 09:42)
Kodėl jūs manot, kad veislyne katinai maitinami prastu maistu? Keistas nusistaymas keist veislyno maistą. Bent pradžioje šerkit tikrai tuo, prie kokio buvo pripratintas. Tikrai nežinau nei vieno veislyno (ne daugintojų) šeriančių prastu maistu.
Kerštingumas paprastai yra ir veislės bruožas. Vienų veislių katinai labiau kerštingi, kitiems ši savybė visiškai svetima.
Normaliuose veislynuose jau maži kačiukai pripratinami prie draskyklių ir baldų nedrasko. Draskyklė namuose katinui būtina.
O dėl plaukų katino teks susitaikyt, stebuklo šioj vietoj nebus. Britukai pakankamai šeriasi, turi poplaukį, jų kailis linkęs "skraidyti", tai šito "malonumo" neišvengsit ir jam nusiteikit.
Jei katino plaukai erzina ypač, ieškokit savo katinuko tarp veislių, kurių katinai šeriasi minimaliai arba nesišeria.

Aš tikrai nemanau, kad jie ten maitinami prastu maistu..tiesiog domiuosi, kuris maistas tikrai kokybiškas. Gal ir nekeisiu, bet alternatyvų noriu turėt.

bandžiau žiūrėt ir kitas veisles, bet britų trumpaplaukiai man nuostabūs, o jau ta mėlyna-sidabrinė spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 08:49)
tongue.gif  man sakė veislyne, kad kol kas vis tiek neįmanoma pasakyti koks charakteris bus, kol maži, tai čia loterija. Norėčiau aišku ramaus biggrin.gif ir kad nedraskytų nieko tongue.gif

Neišauklėjamas reikalas 🤣 mano tos pačios veislės vienas lipa, kitas ne 🤣 vienintelis dalykas, ko galima pasiekt, tai kad neliptų ant spintelių kai matot 🤣 o jei norės lipt, lips kai nematysit 🤭
Kol mažiukai ir jei rezervuosit mažą tikrai niekas neatspės, koks bus jo charakteris. O be to jis toliau formuojasi ir atvykus į naujus namus, prisitaiko ir katinukas prie naujų namų ir taisyklių, ir šeimininkai nauji.
Bet patikėkit, jei ta veislė jum pati pačiausia, jei laukiat to katino ir labai labai norit, tai niekas jums netrukdys ir neerzins, natūraliai prisitaikysit 🥰
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 09:52)
pamenu, skaičiau čia temoje, kad labai daug katinukų augintojų turim smile.gif
reikia patarimų 4u.gif
apsisprendėm įsigyti britų trumpaplaukį, jau seniai alpstu pamačius biggrin.gif  anksčiau katinų neauginom, tai labai daug klausimų kyla.

smile.gif Turim brituką.
Man irgi buvo daug klausimu pries isigyjant. Bet kazkaip paskui savaime..
plaukai man irgi buvo svarbiausia ypac virtuveje... bet.. neimanoma be ju. biggrin.gif
Lipa siaip visur... jeigu buna su mumis namie, truputi vengia... bet likes vienas zinom kad laipo visur. Plaukų pilna visur, nebematau as ju smile.gif
Draskykle butina... gal net kelios.... nes kambariuose vis randa i ka suvaryti nagus... Yra purskikliu su kvapu... tipo, kad nepatiks kvapas ir nedraskys.... kol kas neturim, bet turim jau pufu keleta, kurie atiduoti jam biggrin.gif

Maista perkam Hills nors cia temoje buvo išpeiktas, bet musiskis kastruotas, jie pagaminti butent kastruotiems... Bandem Taste of wild, bet truko informacijos ar jie tinka kastruotiems, gali buti labai kaloringas, juk jie megsta nutukti. Musiskiam labai budinga sveriai 6kg.

Su visais tais keršijimais tai man atrodo veisliniai tokiu cirku nedaro... Jie per protingi tokiom nesamonem uzsiimti smile.gif
Buvo po kastracijos privare i lova.... bet kazkas jiem susivaidena... po narkozes..
Bet skaiciau, ir vet gydytojos klausiau sake buna daznai.
Kai pilvas streikavo šikaliojo visur, susitvarke pilvas... ir neliko problemos.
Žodžiu yra ka veikti. bigsmile.gif
Ar dar norite įsigyti?!?!?! biggrin.gif
Sėkmės! mirksiukas.gif
Atsakyti
Draskykles labai fainos superkatej. Bet, jei namie ner vietos, liuks ir ant sienos kiek auksciau fiksuojama kampine draskykle, svarbu kad katinas visu ugiu galetu pasitempt draskydamas, kitaip nebus malonumo ir draskys kitur.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 03, 09:52)
Katinus galima auklėti tuomet jie nelips ant stalų jums MATANT, bet kai jūs nematot, lips tikrai. Jie gi jaučiasi namų šeimininkais bigsmile.gif

Draskyklė būtina, mano katytė ją dievina, čia jos nuosavybė. Įsigijom iš karto nuo jos atsiradimo mūsų namuose. Kitų baldų nedrasko, nebent labai įsižaidžia ir varinėja po visą butą ir tada su nagais prasilekia per jos mėgstamą fotelį, bet nagų ant jo negalanda.

Maistą veterinarė patarė pirkti tik premium. Bet irgi reikia atsirinkti, ką mėgsta. Pvz. maniškė labiau mėgsta sausą maistą, šlapio nelabai.

Labai priklauso nuo katino charakterio, ar jis bus kerštingas. Maniškė dievina žmones, tokia pusiau kaip šuniukas - sekioja iš paskos, visada yra šalia, laižo rankas ir veidą. Esam drausminę, kai kasė didelį gėlės vazoną, tai niekada nekeršijo ax.gif

Laidų nėra sugraužus, bet va neapdariai paliktą metrą naktį sugraužė. Labai svarbu viską dėti į vietą ir nepalikti katinui naktį pasismaginti. Maniškė buvo nujojus po sofa man AirPods, tai dabar jie visada stalčiuje

na matau, kad mano kantrybė bus išbandyta maksimaliai biggrin.gif bigsmile.gif nes vien kiek reikės pyktis su vaikais, kad nemėtytų daiktų kur papuola, kad katino nemasinti.
Draskyklę būtinai pirksime.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 09:49)
tongue.gif  man sakė veislyne, kad kol kas vis tiek neįmanoma pasakyti koks charakteris bus, kol maži, tai čia loterija. Norėčiau aišku ramaus biggrin.gif ir kad nedraskytų nieko tongue.gif

Mums sakė, kai užlips ant spintelės, ar padarys ka netinkamo paiimti jį už pakarpos ir truputį palaikyti, kol pradės miaukti, sakė taip katės mamos daro, kai elgiasi kačiukai blogai. Kaip ir rašiau, nei tėvu, nei mūsu nieko nėra sudraskęs ir nieko nedrasko, na mūsiškiui tik durys uždarytos užkliūna, ko kai buvo mažas nebuvo ax.gif Draskykle mūsiškis naudojasi intensyviai, jau viena pribaigė, dukra dabar pati nauja padarė, tai netinka ponuliui, nes ranku darbo biggrin.gif teks pirkti parduotuvinę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 03 vasario 2021 - 10:00
QUOTE(jolipa @ 2021 02 03, 09:56)
smile.gif Turim brituką.
Man irgi buvo daug klausimu pries isigyjant. Bet kazkaip paskui savaime..
plaukai man irgi buvo svarbiausia ypac virtuveje... bet.. neimanoma be ju.  biggrin.gif
Lipa siaip visur... jeigu buna su mumis namie, truputi vengia... bet likes vienas zinom kad laipo visur. Plaukų pilna visur, nebematau as ju  smile.gif
Draskykle butina... gal net kelios.... nes kambariuose vis randa i ka suvaryti nagus... Yra purskikliu su kvapu... tipo, kad nepatiks kvapas ir nedraskys.... kol kas neturim, bet turim jau pufu keleta, kurie atiduoti jam  biggrin.gif

Maista perkam Hills nors cia temoje buvo išpeiktas, bet musiskis kastruotas, jie pagaminti butent kastruotiems... Bandem Taste of wild, bet truko informacijos ar jie tinka kastruotiems, gali buti labai kaloringas, juk jie megsta nutukti. Musiskiam labai budinga sveriai 6kg.

Su visais tais keršijimais tai man atrodo veisliniai tokiu cirku nedaro... Jie per protingi tokiom nesamonem uzsiimti smile.gif
Buvo po kastracijos privare i lova.... bet kazkas jiem susivaidena... po narkozes..
Bet skaiciau, ir vet gydytojos klausiau sake buna daznai.
Kai pilvas streikavo  šikaliojo visur, susitvarke pilvas... ir neliko problemos.
Žodžiu yra ka veikti.  bigsmile.gif
Ar dar norite įsigyti?!?!?!  biggrin.gif
Sėkmės!  mirksiukas.gif

Ačiū labai 4u.gif
Pas mus bus iškastruotas jau veislyne.
Noriu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti