Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 02 03, 14:32)
Na pasiskaičiau apie kates tiek, kad tikrai nenorėsiu  biggrin.gif , šuo tiek "rūpesčių" niekad nepridarytų ax.gif nei drasko, nei stalais ar lentynom vaikštinėja ir plastmasių neėda bigsmile.gif

kai turiu abu, tai su kate jokio vargo.

QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 15:16)
o aš norėčiau trijų šunų ir dviejų katinų biggrin.gif biggrin.gif arba atvirkščiai  unsure.gif

man šuns didžiausias minusas - vedžiojimas. Esi pririštas, negali po darbo "užtrukti", turi lėkti namo. Vien dėl šios priežasties vis dar stabdau save dėl naujo šuns.

Beje, mano šuo šėrėsi labiau nei katinas biggrin.gif

aš norėčias dviejų šunų ir dviejų kačių, tik nėra tiek vietos. Vyrą kaip nors įkalbėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 03, 10:31)
Draskykles siūlau zooplus.de pirkti. Aš šlapią maistą irgi čia perku.

siuntėtės iš čia tiesiogiai?

QUOTE(jolipa @ 2021 02 03, 12:16)
Jooo musu katinas irgi durininkas  biggrin.gif privalo visur durys buti atidarytos. Vonios irgi butinai. Vasara balkonas atidaras visada, tai rudeni sunkiai adaptavosi, ir jisai ir mes  biggrin.gif

Ir tos plastmases irgi rupi labai, randa kokia lipnios juostos gabaliuka,tai ziurek jau burnoj. Siūlai irgi domina, virves visokios plastmasines.

o aš kažkaip įsivaizdavau, kad galėsiu laikyti kai kurias duris uždarytas. Pvz.drabužinės, nes nelabai norėčiau, kad įsitaisytų tarp drabužių tongue.gif dėl plaukų..

QUOTE(manouche @ 2021 02 03, 12:31)
Nuo katino dantų kompo laidas buvo du kartus check-perkąstas, ausinukai bent keli nukentėjo, į skudurėlius minkštosios dalys kur į ausis kišasi, durims gresia perdažymas nuo nugramdymo, nuo pūkų gelbsti robotas-siurblys, nuo laipiojimo ant stalviršių ir mėtymo smulkmenų iš atvirų lentynų niekas negelbsti, čia jau nuo dėmesio trūkumo pareina biggrin.gif.

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 03, 13:57)
Bet tavo gi ryzas  wub.gif jie visi naglos mordos  wub.gif
Cha. Ir as pries kokius 10 metu dar taip sakiau. Kol pas draugus su skotais nesusipažinau. Dabar tik galiu pasakyt, kol nesutinki savo katino, neturi supratimo kokie katino privalumai  wub.gif praktiskai didele murkianti tablete nuo visu bedu.

geras čia, murkianti tabletė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 15:14)
siuntėtės iš čia tiesiogiai?

Taip, siuncia tiesiogiai. Atsiuntimas 6,99€
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 16:14)
o aš kažkaip įsivaizdavau, kad galėsiu laikyti kai kurias duris uždarytas. Pvz.drabužinės, nes nelabai norėčiau, kad įsitaisytų tarp drabužių tongue.gif  dėl plaukų..

kai dar bute gyvenom, ant spintų dėjau apsaugas nuo atidarymo, kaip kad nuo vaikų būna biggrin.gif nes buvo įsigudrinęs lentynose miegot kai mūsų namie nėra. Tai ir nagus suleisdavo kartais kur nereikia, ir plaukų priveldavo.

Dabar name į savo drabužinę neleidžiu, o pas vaikus kažkaip neįdomu, neina. Anksčiau dar rėkdavo atsistojęs prie mūsų drabužinės durų, tipo kaip suprast, kodėl uždaryta, bet praėjo suinteresuotumas kažkaip. Pabandytų jis man duris padraskyti, gautų teptuką į rankas perdažymui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 16:25)
kai dar bute gyvenom, ant spintų dėjau apsaugas nuo atidarymo, kaip kad nuo vaikų būna biggrin.gif nes buvo įsigudrinęs lentynose miegot kai mūsų namie nėra. Tai ir nagus suleisdavo kartais kur nereikia, ir plaukų priveldavo.

Dabar name į savo drabužinę neleidžiu, o pas vaikus kažkaip neįdomu, neina. Anksčiau dar rėkdavo atsistojęs prie mūsų drabužinės durų, tipo kaip suprast, kodėl uždaryta, bet praėjo suinteresuotumas kažkaip. Pabandytų jis man duris padraskyti, gautų teptuką į rankas perdažymui  unsure.gif

pas mane kate kai nori valgyti, šaldytu vą drasko....ir taip juokinga, nauja pasistatem, sakom ne toj pusej durys atsidaro...nea, vistiek ten pat drasko. Jei vaikai neduoda valgyt, pradedavo seno saldytuvo apacia krapstyt, lyg pro apacia skyle galetu pasidaryti:)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 16:25)

Dabar name į savo drabužinę neleidžiu, o pas vaikus kažkaip neįdomu, neina. Anksčiau dar rėkdavo atsistojęs prie mūsų drabužinės durų, tipo kaip suprast, kodėl uždaryta, bet praėjo suinteresuotumas kažkaip. Pabandytų jis man duris padraskyti, gautų teptuką į rankas perdažymui  unsure.gif

na bandysiu auklėt, gal irgi apsipras, kad negalima kažkur patekti.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 02 03, 15:08)
kai turiu abu, tai su kate jokio vargo.

užuolaidas, baldus, duris drasko ir cia ne vargas? biggrin.gif
O jei rimtai, tai kai nori ar turi tam tikrą gyvūną, tai "vargai" nebetokie ir baisūs atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 15:39)

Aisku apsipras, svarbu nuo pradziu tas taisykles nustatyt, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 03, 16:40)
užuolaidas, baldus, duris drasko ir cia ne vargas?  biggrin.gif

o kodėl taip suabsoliutinti? Draugų šuo net langų rankenas sugraužė, nekalbant apie sudraskytus odinius baldus, sugraužtus plintusus ir pan. Remontą darė kapitalinį.

Šuo šuniui nelygu, kaip ir katinas katinui. Mano katinas labai patogus, nieko nedrasko, nesišeria ir šiaip neįkyri.
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 03, 16:28)
pas mane kate kai nori valgyti, šaldytu vą drasko....ir taip juokinga, nauja pasistatem, sakom ne toj pusej durys atsidaro...nea, vistiek ten pat drasko. Jei vaikai neduoda valgyt, pradedavo seno saldytuvo apacia krapstyt, lyg pro apacia skyle galetu pasidaryti:)

juokingi tie katinai. Kai turėjom didžiulį akvariumą, katinas gyveno ant jo biggrin.gif buvo radęs kokio cm skylę, per kur visokie filtrai ir kiti dalykai ateidavo į akvariumą, tai sukišdavo per tą skylutę savo leteną ir žvejodavo žuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 03, 16:39)

Viskas bus gerai, kai jau turėsit katiną jis jus ir šeimos narius išdresuos kada galite duris uždaryti, kada ne, kada gali būti glostomas ir pan. 4u.gif

Katinai tuo ir žavingi, kad nelabai ten jiems pareguliuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 15:47)
o kodėl taip suabsoliutinti?

tai kad visos pasisakiusios taip rašė, aš tik apibendrinau biggrin.gif 4u.gif .
Bet vis viena, manau šunys labiau pasiduoda dresūrai nei katinai, nes jų prigimtis tokia- pats sau šėimininkas, kur noriu ten vaikštau. Bet nesu gyvūnų elgesio žinovė, tai gal ir klystu
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 03, 17:40)
užuolaidas, baldus, duris drasko ir cia ne vargas?  biggrin.gif

Nė vieno baldo ir nė vienos užuolaidos nėra sudraskius.
Atsakyti