Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(mia66505 @ 2021 02 03, 13:15)
minusas tas, kuris veliau tampa pliusu: bet koks oras, su juo turi eiti i lauka, o kai iseini, tada gerai prasieini ir nuotaika visai kitokia smile.gif)) Šuo mane ismokė džiaugtis bet kokiu oru, kai sakoma, nėra blogo oro, tik blogas apsirengimas smile.gif)

Sutinku, pritariu, bet jei reiktu bet kokiu oru vest, prasyciau vyro biggrin.gif man kate-geriausias gyvunas ever wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 03 vasario 2021 - 14:45
Naktinukų gera kaina
https://www.victoria...21-2916f27fa6e4
https://www.victoria...21-2916f27fa6e4
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 14:16)
o aš norėčiau trijų šunų ir dviejų katinų biggrin.gif biggrin.gif arba atvirkščiai  unsure.gif

man šuns didžiausias minusas - vedžiojimas. Esi pririštas, negali po darbo "užtrukti", turi lėkti namo. Vien dėl šios priežasties vis dar stabdau save dėl naujo šuns.

Beje, mano šuo šėrėsi labiau nei katinas biggrin.gif

Mano šuo nesiseria, visiškai, bet reik pest. Kas 1.5 mėn stabiliai į kirpykla varo. Bet mūsų parodine. va vada planuojam, nes gavom ja su sąlyga du šuniukus iš vados duot, tai atėjo laikas 🙄žiūrėsim kaip mums čia seksis. Po darbo gali užtrukti jei šunį išmokini pakentėti. Mūsiškė gali iki 12 ryto miegot ir išlaukt kol į lauką vesim, ir vakarais vėlai eina 😁. Tikrai čia ne bėda... Bet jau 2x per dieną būtini. Ir jei mėgsti keliaut reik turėt kas prižiūrės kol busit išvažiavę. Mano vyras lb daug su sune vaikšto, apie 20 km per dieną. Šuo aišku daugiau nubėga 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 03 vasario 2021 - 14:55
UNIQLO labai laukiu
https://www.uniqlo.c...u...art=0&sz=16

Atsakyti
Parduodu vyriskas ka tik gautas L dydzio termines kelnias 10 eur be siuntimo
arba keiciu i m dydi
https://www.32degree...=32018448744537
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 03, 15:04)

Reikia patarimo ax.gif 4u.gif Kokį dydį mezgtuko iš UNIQLO imti? Jei pvz. J.Crew ir Ann Taylor XS nešioju, tuomet UNIQLO kokį imt XS ar S? Dėkui 4u.gif
Atsakyti

Sveikos. Gal kas tokį turit ir galit pakomentuoti, kaip dydžiai ar tikrai didintas ir kaip šiaip atrodo?  :hmm: 

https://www.uniqlo.c...eviewsContainer

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 03, 14:32)
Na pasiskaičiau apie kates tiek, kad tikrai nenorėsiu  biggrin.gif , šuo tiek "rūpesčių" niekad nepridarytų ax.gif nei drasko, nei stalais ar lentynom vaikštinėja ir plastmasių neėda bigsmile.gif

hm hmmm drystu nuliūdinti, mūsų mažylis 2,6 kg byveriukas eina stalais kuopauikiausiai biggrin.gif kaišeimininko nėra, salione 100 proc, ant kampo nuo oplia ir yra biggrin.gif virtuvėje kėdė ir oplia bigsmile.gif tai nepaliekam jokio maisto ant stalo, net sausainio, baigės lipimas, bet dar kartai patikrinina. Na ir didžiausias čiūdas buvo, kai jam suėjo metai, taip nustebini mus.....atplėšė tapetą namie, o tik nudažius buvau....bet čia ir mūsų kaltės buvo, mes aišku darbe, vaikai namie užsidare nuotoliniam jis protestuot pradėjo, nes tai buvo vienintelis kartas tapetų ragavimo 4u.gif

Taip, kad manau su visais gyvūnais nuotykių yra wub.gif bet vis tiek jie mylimiausi, nuostabiausi ir šauniausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.fossil.com-40%
www.beachbunny.com
www.finishline.com-$10nuo $100
www.overstock.com - 15%
www.uspoloassn.com - 15%
www.saksoff5th.com
www.walmart.com
www.hautelook.com
www.32degrees.com
www.mountainwarehouse.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.landsend.com - 50%
www.dillards.com
www.loft.com - 50%
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.ashford.com
www.6pm.com
www.target.com
www.belk.com
www.hm.com-35%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com-22%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.misshaus.com
www.pharmaca.com - 10%
www.bodybuilding.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 03 vasario 2021 - 16:23
QUOTE(spygliz @ 2021 02 03, 13:54)
Po darbo gali užtrukti jei šunį išmokini pakentėti. Mūsiškė gali iki 12 ryto miegot ir išlaukt kol į  lauką vesim, ir vakarais vėlai eina 😁. Tikrai čia ne bėda... Bet jau 2x per dieną būtini. Ir jei mėgsti keliaut reik turėt kas prižiūrės kol busit išvažiavę.

Tą patį irgi norėjau rašyt, mūsų šuo gyveno mūsų gyvenimo ritmu. Aš jau noriu šuniuko,bet vyras pristabdo, nes problema su keliavimu, nes neturėsim kur palikti, uošviai jau amžiuje, dabar dar galėtų prižiūrėti nedidelį šuniuką, draugų nesinori apkrauti, o viešbuty palikti man gaila šuns, nes jam didelis stresas svetima aplinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agnus @ 2021 02 03, 14:27)
Reikia patarimo  ax.gif  4u.gif Kokį dydį mezgtuko iš UNIQLO imti? Jei pvz. J.Crew ir Ann Taylor XS nešioju, tuomet UNIQLO kokį imt XS ar S? Dėkui 4u.gif

XS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 03 vasario 2021 - 15:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 03, 13:32)
Matyt vyrų prigimtis tokia - žvejų. Nes maniškis irgi nori.

As labai noriu akvariumo, vyras nepasiraso biggrin.gif

QUOTE(kriisti @ 2021 02 03, 14:42)
Taip, kad manau su visais gyvūnais nuotykių yra  wub.gif  bet vis tiek jie mylimiausi, nuostabiausi ir šauniausi  wub.gif  wub.gif

Butent, todel kai labai nori ir labai myli, visi ju minusai pliusais virsta, na, arba tu minusu nematai 🙈🥰
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 03, 16:04)

Jei dar laukiat - prisijungčiau ax.gif
Tuoj siunčiu
Atsakyti