Turėjom spanielį, tai ėjo viskas šaibom nuo eglės iki tapetų ir šaldytuvo laidų. Tik subrendus apsiramino. Dabar jorkas vienas negali būt, isterikuoja, šikamyža namie jei mūsų ilgiau nėra. Iš streso vemia. Na man tas katukas kaip angelas atrodo nors ir pasiaučia ir pasikandžioja. Ir į lauką vest nereikia.
Bet aišku, jeigu prisiimi augintinį, koks jis bebūtų prisiimi atsakomybę ir visus vargus.

gal pas jus bus galima ir 692 pasiimt? ar kazkaip perduot is laimingamergina jums imanoma?
Šuo šuniui nelygu, kaip ir katinas katinui. Mano katinas labai patogus, nieko nedrasko, nesišeria ir šiaip neįkyri.
Papildyta:
juokingi tie katinai. Kai turėjom didžiulį akvariumą, katinas gyveno ant jo

Kad tavo katinas kaip šuo, jei dar ta pati tebeturi. Jo elgesys kaip šuns, net beprolyginciau jo katinui. Tokio grožio niekada nepamiršiu. Fainuoliu fainuolis ❤️😍🥰

šiais laikais jau ne tik skotai su sijonais

paskaičiau, tai labai patrauklus apibūdinamas šitų kačiukų

Bet vis viena, manau šunys labiau pasiduoda dresūrai nei katinai, nes jų prigimtis tokia- pats sau šėimininkas, kur noriu ten vaikštau. Bet nesu gyvūnų elgesio žinovė, tai gal ir klystu
Vat tame ir smagumas, lyg pasiduoda, lyg vistiek savo daro. Gyveni lyg su kokiu nepriklausomu nykstuku

Papildyta:

paskaičiau, tai labai patrauklus apibūdinamas šitų kačiukų

Labai nuo kailio priklauso, ilgaplaukiai maziau. Ju geriausias privalumas, kad visai neturi agresijos, tokie naivus kleckai. Ir tai visiskai zmogaus, ne namu katinas dažniausiai. Is namu iseit sunku, nes visaip demonstruoja kad yra nuskriaustas kai lieka vienas

Vat tame ir smagumas, lyg pasiduoda, lyg vistiek savo daro. Gyveni lyg su kokiu nepriklausomu nykstuku
maniskis dar ir istisai kalba, atsikalbineja, kazka murma tyliu balsiuku. Kai pagaunu kur nors lendanti, kur lyg ir nelabai galima, iskart pradeda kiaukset lyg teisindamasis ar aiskindamasis
Va čia tai gėris Norėčiau kalbančio katino. Mano katytė tik vaikšto iš paskos, pakviesta ateina. Draskyklės nemėgo jokios, tai galanda nagus į kilimus. Pradžioj atversdavau kampą, kad draskytų blogą pusę. Dabar jau pripratau. Murkia prie šono ir taip miela
Kaimietukė ji, bet labai sveika. Jokių bėdų. Turėjom veislinę, tai ir vėmė, ir viduriavo, ir širdelė nesveika buvo. O šiaip katės tvarkingos, betkur nedaro. Užuolaidom nevaikšto. Nei vienos katės nesu pirkusi, jos kažkaip pas mus atsiranda
Kaimynų katytės vos nepasisavinau vasarą. Pasirodė labai jau liekna. O ir pasiūlytą maistą godžiai ėdė. Kasdien ateidavo į kiemą, drąsiai gulėdavo kieme. Paskelbiau facebooke, tai kaimynė nustebo, kad nebeėda namie
man pats nykiausias gzvis - zuvys. absol jokio bendravimo
o kaciai ir suniai mano meiles
Nesuprantu žuvų, ką su jomis veikti. Vaikystėj turėjau. O katės ir šunys