Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

is interneto platybiu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
6 dydis pašiltinti https://www.6pm.com/...9289579/color/3
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 03, 22:31)
ai, tai jei ne infekcijos, tada druskos visokios  biggrin.gif dabar tokių pabarsto  blink.gif parsinešiau to brudo ant sniegbačių padų-tai visa laiptinės aikštelė baltai blizgėjo kai išdžiuvo  blink.gif lyg kas analgino puodelį būtų išpylęs ir palikęs.

siaubas, tai jei katinas palaižytų tas druskas, manau nekas būtų unsure.gif

koks gražus ryžikas įkeltas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 03, 22:14)
ar yra pas jus taxai kosmetikai?

Taip, 7.5%
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 03, 13:32)
dar gal kvailas klausimas - ar galima nuo kačių kažkuo užsikrėsti? Žinau, kad nėščiosioms negerai, bet šiaip jei įprastai, tai jos ligų nenešioja?  ir kas kiek laiko nukirminat?

draugei, kuri augina porą kačių, prasidėjo kažkoks gerklės skausmas, jau vos ne vėžį jai paišė šeimos gydytoja, o paskui paaiškėjo, kad ilgainiui atsirado alergija katėms blink.gif
tai dabar kankinasi: turi neglostyti kačių, neimti jų ant rankų, nevalyti kačių tūlikų ir pablogėjus geria vaistus.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 03, 23:54)
draugei, kuri augina porą kačių, prasidėjo kažkoks gerklės skausmas, jau vos ne vėžį jai paišė šeimos gydytoja, o paskui paaiškėjo, kad ilgainiui atsirado  alergija katėms  blink.gif
tai dabar kankinasi: turi neglostyti kačių, neimti jų ant rankų, nevalyti kačių tūlikų ir pablogėjus geria vaistus.

aš įsigijus katę ir nusistačiau, kad esu alergiška tiek katinams, tiek šunims, irgi patarė neimt, neglostyt, neleist į miegamąjį, bet man nėra ta alergija l.stipri, tai su kasdien purškiamais vaistais susitvarko viskas....

manouche labai fainas ryžikas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 03 vasario 2021 - 23:59
kiek daug mielybiu siandien temoje wub.gif wub.gif

J CREW Linen drawstring dress with embroidery, dydis 00, kaina 20 euru (jau Lietuvoje)

vartotojo įkelta nuotrauka

jcrew suknele

Turime laisva J Crew Factory Broadway Blazer, 2 dydis, 45 eurai (jau Lietuvoje)

Franco Sarto Women's Bastille Loafer, 8 dydis, 40 euru (jau Lietuvoje)

Turime laisvus Timberland Delphiville Sneaker Boots - Nubuck (For Women), 7 dydis, 52 eurai (jau Lietuvoje)

QUOTE(juratela @ 2021 02 02, 09:48)
Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif Justarm  4u.gif
Džiaugiasi vidurinėlis, kad ir jam pavyko pagauti džemperį tokį patį kaip brolio  biggrin.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2021 02 02, 13:46)
Ačiū už siuntinį komandai!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(jurgota @ 2021 02 03, 01:28)
Ačiū merginos už prekes viskas tiko ir patiko😉

aciu jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(manouche @ 2021 02 03, 05:31)
Nuo katino dantų kompo laidas buvo du kartus check-perkąstas, ausinukai bent keli nukentėjo, į skudurėlius minkštosios dalys kur į ausis kišasi, durims gresia perdažymas nuo nugramdymo, nuo pūkų gelbsti robotas-siurblys, nuo laipiojimo ant stalviršių ir mėtymo smulkmenų iš atvirų lentynų niekas negelbsti, čia jau nuo dėmesio trūkumo pareina biggrin.gif.

maniske dar maza budama pabande kazkoki laida pakandziot ir, matyt, gavo elektros truputi, nes taip bego tolyn ir daugiau prie laidu nelenda ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 03, 07:32)
Matyt vyrų prigimtis tokia - žvejų. Nes maniškis irgi nori.

mano vaikas zvejys ir akvariuma turi irgi ax.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 02 03, 09:47)
juokingi tie katinai. Kai turėjom didžiulį akvariumą, katinas gyveno ant jo biggrin.gif buvo radęs kokio cm skylę, per kur visokie filtrai ir kiti dalykai ateidavo į akvariumą, tai sukišdavo per tą skylutę savo leteną ir žvejodavo žuvis biggrin.gif

maniske mano dukros leopardini gekona (labai jau keistai lietuviskai vadinasi smile.gif per stikla vis bando iskrapstyti biggrin.gif

QUOTE(zakiene @ 2021 02 03, 13:12)
Ačiū Rudaplaukei ir merginoms už siuntinuką  4u.gif
Šokdynės atkeliavo belieka pradėti sportuoti biggrin.gif

aciu, zakiene, siandien jau ir kilimelis atejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 04 vasario 2021 - 00:34

O veislinė buvo pirkta veislyne, ar ne? unsure.gifir kokios veisles?

Veislinė pas mus pati atėjo į kiemą visai mažutė. Esam įsitikinę, kad ją išmetė prie gyvenamųjų namų, nes buvo su antkakliuku nuo blusų. Šeimininkai taip ir neatsirado. Nepamenu veislės, nes dukra pagal knygą nustatė. Labai graži ir inteligentiška katytė buvo. 

Atsakyti

Manoji, bet rodys matyt tik tiems kas turi IG

https://www.instagra.../p/BXIoSPth1Qb/

Kokia linksmuolė  :wub: Ir mano katytė su kojytėm taip daro  :D 

Atsakyti

Karalius arba karalienė  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 02 04, 05:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ylang" data-cid="72776600" data-time="1612373765"><div><p>O veislinė buvo pirkta veislyne, ar ne? vartotojo įkelta nuotraukair kokios veisles?</p></div></blockquote><p>Veislinė pas mus pati atėjo į kiemą visai mažutė. Esam įsitikinę, kad ją išmetė prie gyvenamųjų namų, nes buvo su antkakliuku nuo blusų. Šeimininkai taip ir neatsirado. Nepamenu veislės, nes dukra pagal knygą nustatė. Labai graži ir inteligentiška katytė buvo. </p>

Vadinasi, ne veisline, o is daugintoju, greiciausiai, bet kokiu atveju misrune, panasi i tam tikra veisle. Veislines pirmiausiai perkamos veislyne, yra cipuotos, o ir dokumentines kates niekas i gatve nemestu, o pasimetusios seimininkus lengvai pagal cipa rastumet. Va ir tas mitas, kad veislines serga. Pasikartosiu, veislines nera ligu maisai, ligu maisai yra misrunai, pirkiti is daugintoju, kur bet kokios kates (ne visada sveikos) kergiamos su bet kuo (broliais, tevais, ar kt ligu maisais) ir gimdo belen kiek kartu.
O jusu katytei pasiseke, kad rado gerus namus ir ja priglaudet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 04 vasario 2021 - 08:07

aha... žiūri tokiom aniuonėlio akytėm- o kas čia? unsure.gifo kur mano? šito aš nevalgau... gal tu valgyk... ir murrrrkia, lapces kilnoja ir atbulas nuo bliūdo traukiasi biggrin.gif

Koks žinomas vaizdelis. Jie taip gražiai moka parodyti, ko nenori. Lyg sakytų “kažkoks nesusipratimas, oi klaida bliūdyje, o aš tokia alkana”  :lol: 

Atsakyti