siaubas, tai jei katinas palaižytų tas druskas, manau nekas būtų
koks gražus ryžikas įkeltas
draugei, kuri augina porą kačių, prasidėjo kažkoks gerklės skausmas, jau vos ne vėžį jai paišė šeimos gydytoja, o paskui paaiškėjo, kad ilgainiui atsirado alergija katėms
tai dabar kankinasi: turi neglostyti kačių, neimti jų ant rankų, nevalyti kačių tūlikų ir pablogėjus geria vaistus.
tai dabar kankinasi: turi neglostyti kačių, neimti jų ant rankų, nevalyti kačių tūlikų ir pablogėjus geria vaistus.
aš įsigijus katę ir nusistačiau, kad esu alergiška tiek katinams, tiek šunims, irgi patarė neimt, neglostyt, neleist į miegamąjį, bet man nėra ta alergija l.stipri, tai su kasdien purškiamais vaistais susitvarko viskas....
manouche labai fainas ryžikas
J CREW Linen drawstring dress with embroidery, dydis 00, kaina 20 euru (jau Lietuvoje)

jcrew suknele
Turime laisva J Crew Factory Broadway Blazer, 2 dydis, 45 eurai (jau Lietuvoje)
Franco Sarto Women's Bastille Loafer, 8 dydis, 40 euru (jau Lietuvoje)
Turime laisvus Timberland Delphiville Sneaker Boots - Nubuck (For Women), 7 dydis, 52 eurai (jau Lietuvoje)
Džiaugiasi vidurinėlis, kad ir jam pavyko pagauti džemperį tokį patį kaip brolio
aciu jums
Papildyta:
maniske dar maza budama pabande kazkoki laida pakandziot ir, matyt, gavo elektros truputi, nes taip bego tolyn ir daugiau prie laidu nelenda
mano vaikas zvejys ir akvariuma turi irgi
maniske mano dukros leopardini gekona (labai jau keistai lietuviskai vadinasi
Šokdynės atkeliavo belieka pradėti sportuoti
aciu, zakiene, siandien jau ir kilimelis atejo
O veislinė buvo pirkta veislyne, ar ne?
ir kokios veisles?
Veislinė pas mus pati atėjo į kiemą visai mažutė. Esam įsitikinę, kad ją išmetė prie gyvenamųjų namų, nes buvo su antkakliuku nuo blusų. Šeimininkai taip ir neatsirado. Nepamenu veislės, nes dukra pagal knygą nustatė. Labai graži ir inteligentiška katytė buvo.
Manoji, bet rodys matyt tik tiems kas turi IG
https://www.instagra.../p/BXIoSPth1Qb/
Kokia linksmuolė
Ir mano katytė su kojytėm taip daro
Karalius arba karalienė
Vadinasi, ne veisline, o is daugintoju, greiciausiai, bet kokiu atveju misrune, panasi i tam tikra veisle. Veislines pirmiausiai perkamos veislyne, yra cipuotos, o ir dokumentines kates niekas i gatve nemestu, o pasimetusios seimininkus lengvai pagal cipa rastumet. Va ir tas mitas, kad veislines serga. Pasikartosiu, veislines nera ligu maisai, ligu maisai yra misrunai, pirkiti is daugintoju, kur bet kokios kates (ne visada sveikos) kergiamos su bet kuo (broliais, tevais, ar kt ligu maisais) ir gimdo belen kiek kartu.
O jusu katytei pasiseke, kad rado gerus namus ir ja priglaudet
aha... žiūri tokiom aniuonėlio akytėm- o kas čia?
o kur mano? šito aš nevalgau... gal tu valgyk... ir murrrrkia, lapces kilnoja ir atbulas nuo bliūdo traukiasi
Koks žinomas vaizdelis. Jie taip gražiai moka parodyti, ko nenori. Lyg sakytų “kažkoks nesusipratimas, oi klaida bliūdyje, o aš tokia alkana”