Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ylang @ 2021 02 04, 08:00)
Vadinasi, ne veisline, o is daugintoju, greiciausiai, bet kokiu atveju misrune, panasi i tam tikra veisle. Veislines pirmiausiai perkamos veislyne, yra cipuotos, o ir dokumentines kates niekas i gatve nemestu. Va ir tas mitas, kad veislines serga. Pasikartosiu, veislines nera ligu maisai, ligu maisai yra misrunai, pirkiti is daugintoju, kur bet kokios kates (ne visada sveikos) kergiamos su bet kuo (broliais, tevais, ar kt ligu maisais) ir gimdo belen kiek kartu.
O jusu katytei pasiseke, kad rado gerus namus ir ja priglaudet  4u.gif

Anksciau ne visus veislinius cipuodavo. Ir zmoniu visokiu buna, atsikrato ir veisliniu. Pasitaiko, ir kad pabega ar pavagia, o paskui neitinka kas nors, ir atsikrato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 vasario 2021 - 08:26

Nesikabinėk, tokia ir bėda, kaklą galima pamankštint tongue.gif. Iki šiol galvojau kad telefonu į SM įkelt fotkę mishenemposibel biggrin.gif

Ar jūsų veislinės? Gražios iki mėnulio  :wub: 

Atsakyti
Gal kuri turit tipo tokią vibracinę platformą? Ar vertas dėmesio daiktas? Vaivos Budraitytės knygą skaitau, sako naudoja, o ji man kaip praktikė visai nebloga smile.gif
http://www.merelax.l...rto-prietaisas/
Atsakyti

Ateinu padėkoti komandai už prekes. Ann Taylor paltas 95 proc vilna  :wub: Dėl dydžio nežinau, ar tiks. Pirkau dukrai, o mes laikomės karantino nurodymų ir nekontaktuojam  :D Didelis dėkui mūsų dalintojai - persiuntėjai už puikų supakavimą ir greitą atsiuntimą  :dovana: Ir už rūpestį persiunčiant prekę į Kauną  :aciuks: 

Atsakyti
Labai laukiu kvietimo atsiimti dalykėlių iš Vilniaus 692 ,Laiminga mergina,brūkštelėkit man, gal praleidot ..visi mokėjimai tvarkingi .. ax.gif
Atsakyti
Laisvė...

vartotojo įkelta nuotrauka

Karantinas.....

Atsakyti
Zūbelius ant kompo padziove biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 04 vasario 2021 - 08:54
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 04, 08:51)
Zūbelius ant kompo padziove  biggrin.gif

Iš pamokų mėgsta matematiką, iš lietuvių visada pasiplauna...o va čia popietė pas mane....jau taip sunkiai dirbasi...Dar turim ryžą katiną, bet jo nuotraukų mažai
Atsakyti

QUOTE(Madam V @ 2021 02 04, 08:29)
<p>Ateinu padėkoti komandai už prekes. Ann Taylor paltas 95 proc vilna  wub.gif Dėl dydžio nežinau, ar tiks. Pirkau dukrai, o mes laikomės karantino nurodymų ir nekontaktuojam  biggrin.gif Didelis dėkui mūsų dalintojai - persiuntėjai už puikų supakavimą ir greitą atsiuntimą  000552.gif Ir už rūpestį persiunčiant prekę į Kauną  aciuks.gif </p>

Aciu jums, ta rysku pirkot? Koks jis man grazus, isvis kaip spalvu norisi po amzinu treningu...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 02 03, 23:58)
aš įsigijus katę ir nusistačiau, kad esu alergiška tiek katinams, tiek šunims, irgi patarė neimt, neglostyt, neleist į miegamąjį, bet man nėra ta alergija l.stipri, tai su kasdien purškiamais vaistais susitvarko viskas....

manouche labai fainas ryžikas  wub.gif

Jai alergija išsivystė ne iš karto, o po kelerių metų auginimo.

Vaikai labai zyzia augintinio, o aš taip bijau, kad mano gėles nuniokos. Sesė turi tris katinus namie, tai viską niokoja: nuo baldų, sienų iki gėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 02 04, 09:29)
<p>Ateinu padėkoti komandai už prekes. Ann Taylor paltas 95 proc vilna  wub.gif Dėl dydžio nežinau, ar tiks. Pirkau dukrai, o mes laikomės karantino nurodymų ir nekontaktuojam  biggrin.gif Didelis dėkui mūsų dalintojai - persiuntėjai už puikų supakavimą ir greitą atsiuntimą  000552.gif Ir už rūpestį persiunčiant prekę į Kauną  aciuks.gif </p>

Kuris ten paltas? rolleyes.gif
Atsakyti