Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 04, 09:17)
Jai alergija išsivystė ne iš karto, o po kelerių metų auginimo.

Vaikai labai zyzia augintinio, o aš taip bijau, kad mano gėles nuniokos. Sesė turi tris katinus namie, tai viską niokoja: nuo baldų, sienų iki gėlių  biggrin.gif

Maniskis abejingas gelems. O su baldais isvis atskira istorija biggrin.gif ismoko manipuliuot kai nori zaist. Kartais uzeina bzikas, pradeda bliaut, kad pagaaaaudyyyk. Jei nekreipi demesio kuri laika, ateina prie sofos, pasistiebia, tokiu suktu balsiuku sako MIAU... kai atsisuki paziuret, demonstratyviai nagiuku krebžt krebžt biggrin.gif ir tada lekia kaip torpeda biggrin.gif
Atsakyti

https://www.michaelk...1393?color=0071

mergaitės, gal kuri turit tokią striukę? Ar šilta ji?

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 04, 09:38)
Maniskis abejingas gelems. O su baldais isvis atskira istorija  biggrin.gif ismoko manipuliuot kai nori zaist. Kartais uzeina bzikas, pradeda bliaut, kad pagaaaaudyyyk. Jei nekreipi demesio kuri laika, ateina prie sofos, pasistiebia, tokiu suktu balsiuku sako MIAU... kai atsisuki paziuret, demonstratyviai nagiuku krebžt krebžt  biggrin.gif  ir tada lekia kaip torpeda  biggrin.gif

man su gelėm problema, kad kasosi i sukulentus, paskui plaukus rankiok... o viena ale palmių lapais turiu, tai keliu aukštyn, nes nuolat graužia..
Atsakyti

9dc596e6bae77529b028dec2b1c8d64a875.jpg

Aciu jums, ta rysku pirkot? Koks jis man grazus, isvis kaip spalvu norisi po amzinu treningu...

Pirkau ryžą, bet jis labiau beige toks. Dukra labai patenkinta spalva. Sau norėjau žydro. Nors kokybė labau tinkama jaunimui, pagalvojau - dėl tos žydros spalvos kartais apsivilkčiau. Bet pražioplinau xs dydį...

Atsakyti

man su gelėm problema, kad kasosi i sukulentus, paskui plaukus rankiok... o viena ale palmių lapais turiu, tai keliu aukštyn, nes nuolat graužia..

Graužia ir manoji palmes žiemą. Reikia žolytę pirkti ir negrauš, ir prie sukulentų nesitrins

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 04, 08:55)
Iš pamokų mėgsta matematiką, iš lietuvių visada pasiplauna...o va čia popietė pas mane....jau taip sunkiai dirbasi...Dar turim ryžą katiną, bet jo nuotraukų mažai

Maniškis irgi matematikas. Ir kai užgula kompą ar knygas, dukra net nuvaryt jo negali biggrin.gif įsispiria ir neina biggrin.gif
Atsakyti

Maniskis abejingas gelems. O su baldais isvis atskira istorija biggrin.gifismoko manipuliuot kai nori zaist. Kartais uzeina bzikas, pradeda bliaut, kad pagaaaaudyyyk. Jei nekreipi demesio kuri laika, ateina prie sofos, pasistiebia, tokiu suktu balsiuku sako MIAU... kai atsisuki paziuret, demonstratyviai nagiuku krebžt krebžt biggrin.gifir tada lekia kaip torpeda biggrin.gif

Va čia tas katukų gėris ir yra. Ir prajuokina, ir palinksmina  :wub: Mano katytė atsisėda ant židinio ir kantriai laukia, kol eisi pro šalį. Tada liečia letenėle ir vartosi kaip kotletas keptuvėj  :D 

Atsakyti

Kuris ten paltas? rolleyes.gif
[url="https://www.anntaylor.com/belted-funnel-neck-coat/553061?skuId=30562387&defaultColor=7413&prodId=553061&selectedColor=700"]https://www.anntaylor.com/belted-funnel-neck-coat/553061?skuId=30562387&defaultColor=7413&prodId=553061&selectedColor=700[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 04 vasario 2021 - 09:54

Maniškis irgi matematikas. Ir kai užgula kompą ar knygas, dukra net nuvaryt jo negali biggrin.gifįsispiria ir neina biggrin.gif

Maniškė “popierinė”. Gulasi ant visų dokumentų ir suglamžo, nes užminga ant jų  :D 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 02 04, 09:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gaikaSJ" data-cid="72776929" data-time="1612424578"><div><p>man su gelėm problema, kad kasosi i sukulentus, paskui plaukus rankiok... o viena ale palmių lapais turiu, tai keliu aukštyn, nes nuolat graužia..</p></div></blockquote><p>Graužia ir manoji palmes žiemą. Reikia žolytę pirkti ir negrauš, ir prie sukulentų nesitrins</p>

nepadeda, kiek pirkom, nei vienas žolės nevalgo.... Rikia patreštų gėlių, vanduo skaniausias iš krano vonioje, o geriausia vonios apačioje balutė muiluota biggrin.gif ana diena padariau vyrui kapučino su gera pieno puta, žiuriu...sėdi, putas laižo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 04 vasario 2021 - 10:01
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 04, 10:00)
nepadeda, kiek pirkom, nei vienas žolės nevalgo.... Rikia patreštų gėlių, vanduo skaniausias iš krano vonioje, o geriausia vonios apačioje balutė muiluota biggrin.gif  ana diena padariau vyrui kapučino su gera pieno puta, žiuriu...sėdi, putas laižo:)

As vonioj pastacius bliuda vandens laikau, visad ten gert eina. Bile ne prie maisto.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 04, 10:17)
Vaikai labai zyzia augintinio, o aš taip bijau, kad mano gėles nuniokos. Sesė turi tris katinus namie, tai viską niokoja: nuo baldų, sienų iki gėlių  biggrin.gif

Kokia pas sesė katė? Didelis džiaugsmas vaikams yra augintinis, dažnai užaugę jaučia nuoskaudą (kartais ir didelę), jei taip tėvai taip ir neleidžia.

___

Zakiene, kas pas jus per šokdynės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 vasario 2021 - 10:09