Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 04, 10:17)
Jai alergija išsivystė ne iš karto, o po kelerių metų auginimo.

Vaikai labai zyzia augintinio, o aš taip bijau, kad mano gėles nuniokos. Sesė turi tris katinus namie, tai viską niokoja: nuo baldų, sienų iki gėlių  biggrin.gif

turėjome katę, dvarniašką, nes į darbą atbėgo mažiiukas kačiukas (katytė), grynai kažkas paleido, nes nei baikštus nieko....na ką niekam nereikai, o toks fainas rainius wub.gif na ką buvo vyro gimtadienio diena, tai ką parišau bantą ir bendradarbis parvežė namo su dėže biggrin.gif Taip atsirado pirmas gyvūnas namie 4u.gif O vyras sako jetai, kad tik ne šuo, kai pasakiau ,lauk siurprizo biggrin.gif o aš na negalėjau išmest į gatvę niekaip, nes ji ant rankų atėjo man ir sėdi.

Tai mes buvo labai nustebinti ant kiek bėdų nebuvo, į wc parodėm kartą iškart darė ten, jokiom užolaidom nelipo jokių baldų bedraskė, gėlės neįdomios buvo, tirėjo draskyklę ir į ją varydavo. Tik va per morčius tai būdavo gaila, duodavom mes tabletes nuo jo tai ji tada miegojodavo praktiškai, nes tas kaukimas ui ui. Bet buvo miela miela wub.gif Bet plaukų visur budavo, man košmaras tai prisimint, nors ir šukuodavau, kau tas šėrimasis budavo tai aš šlapiom ranko jau ja trindavau, kad ištrinti didumą 4u.gif

Tada atsirado žuvytės (auginam mutantes, tėvai senai anapilin, o dvi jų palikuonės likę na piranijos bujoja kaip nzn kas jau 5 m. ir nieko ryja kaip pasiutę smile.gif, tada degu voveriukai, kai iškeliavo jie buvo daug ašarų na ir dabar jau pribrendom šuniui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 04 vasario 2021 - 10:19
QUOTE(kriisti @ 2021 02 04, 10:14)
turėjome katę, dvarniašką, nes į darbą atbėgo mažiiukas kačiukas (katytė), grynai kažkas paleido, nes nei baikštus nieko....na ką niekam nereikai, o toks fainas rainius wub.gif  na ką buvo vyro gimtadienio diena, tai ką parišau bantą ir bendradarbis parvežė namo su dėže  biggrin.gif  Taip atsirado pirmas gyvūnas namie 4u.gif  O vyras sako jetai, kad tik ne šuo, kai pasakiau ,lauk siurprizo biggrin.gif o aš na negalėjau išmest į gatvę niekaip, nes ji ant rankų atėjo man ir sėdi.

Tai mes buvo labai nustebinti ant kiek bėdų nebuvo, į wc parodėm kartą iškart darė ten, jokiom užolaidom nelipo jokių baldų bedraskė, gėlės neįdomios buvo, tirėjo draskyklę ir į ją varydavo. Tik va per morčius tai būdavo gaila, duodavom mes tabletes nuo jo tai ji tada miegojodavo praktiškai, nes tas kaukimas ui ui. Bet buvo miela miela wub.gif Bet plaukų visur budavo, man košmaras tai prisimint, nors ir šukuodavau, kau tas šėrimasis budavo tai aš šlapiom ranko jau ja trindavau, kad ištrinti didumą 4u.gif

Tada atsirado žuvytės (auginam mutantes, tėvai senai anapilin, o dvi jų palikuonės likę na piranijos bujoja kaip nzn kas jau 5 m. ir nieko ryja kaip pasiutę smile.gif, tada degu voveriukai, kai iškeliavo jie buvo daug ašarų na ir dabar jau pribrendom šuniui 4u.gif

mes padarem kastracija ir buvom ramus. jokios bedos. nei tom tabletem ta gyvuna pyčkint, nei pergyvent kad nespejai ar spejai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 04, 09:38)
Maniskis abejingas gelems. O su baldais isvis atskira istorija  biggrin.gif ismoko manipuliuot kai nori zaist. Kartais uzeina bzikas, pradeda bliaut, kad pagaaaaudyyyk. Jei nekreipi demesio kuri laika, ateina prie sofos, pasistiebia, tokiu suktu balsiuku sako MIAU... kai atsisuki paziuret, demonstratyviai nagiuku krebžt krebžt  biggrin.gif  ir tada lekia kaip torpeda  biggrin.gif

kokio nerealumo wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 04, 10:08)
Kokia pas sesė katė? Didelis džiaugsmas vaikams yra augintinis, dažnai užaugę jaučia nuoskaudą (kartais ir didelę), jei taip tėvai taip ir neleidžia.

Sesės visos neveislinės.

Draugė turi dvi kates (kaimietes), tos, jei tik ištaiko proga, primyža į batus arba ant miegamojo lovos. Net rankenas turėjo sukeist, kad reiktų ne lenkt apačion, o kelti į viršų biggrin.gif

Neabejoju, kad ir kiek meilės vaikams įdėčiau, visi turės man ką pasakyt, po kokią nuoskaudą, čia tokia tėvų dalia smile.gif
Augintinio pirmiausia man reikia norėt
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 04, 11:21)
Augintinio pirmiausia man reikia norėt

Jau ko ko, o katės tai net neįsivaizdavau, kad turėsiu. Aš pas draugus jų net nematydavau, neegzistuodavo jos tiesiog. Man buvo tik šunys gyvūnai.
Kol netikėtai teko priglaust benamę... vat kaip gyvenimas pats sudėlioja.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 04, 11:21)
mes padarem kastracija ir buvom ramus. jokios bedos. nei tom tabletem ta gyvuna pyčkint, nei pergyvent kad nespejai ar spejai.

ji kambaryje budavo visada, bet kaikartą sugebėjo per morčių iš butoprasmukt laukan......v atada buvo bėda, bet morčius praėjo tada pasigavom ją, nuvežėm i veterinriją, ją kastravo apžiūrėjo, nes tik dukrą gimusią iš ligoninės parsivežę buvom. Tai veterinaras nustebo, kaip naminė katė, nesudraskyta laukinių kačių buvo po savaitės. Tada aišku ją sterilizavo, kai jau pasake, kad saugu namo pargryžo lakstunė 4u.gif Bet vaizdas akyse bus visą laiką išeinam iš laiptinės tupi mūsų krasotka su ryžu ryžu tokiu riebiu žentuliu biggrin.gif Net neprileido nei vyro apdarske, kai morčius buvo, o kai praęjo tada bailiom akim laukė kada pareis namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 04 vasario 2021 - 10:34
Aš labai myliu ir šunis ir kates.
Su katėmis buvo du įdomūs atvejai.
Kaime, ūkiniame pastate ant šieno, kažkokia atejūnė katė atsivedė 5 kačiukus. Kai aš juos pamačiau, pradėjau po truputį jaukintis, šerti. Vienas iš kačiukų man labai patiko.
Jie vistiek buvo labai bailūs. Paskui pradėjau galvoti, kaip tą gražuolį pasigauti ir pasiimti namo.
Vieną dieną ateinu, ogi nieko nėra - katė išsivedė ☹️(nes jau ne pirmas kartas toks buvo).
Praėjo gal dvi dienos, brolis sako, ten ant šieno kažkas yra.
Nueinu pažiūrėt, ogi ten paliktas būtent tas mano mylimiausias kačiukas😍
Aš tikrai įsitikinus, kad katė man jį paliko 😄🥰
Jau kokie 12 metų laimingai gyvena 🙂
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 04, 10:48)
Kaime, ūkiniame pastate ant šieno, kažkokia atejūnė katė atsivedė 5 kačiukus. Kai aš juos pamačiau, pradėjau po truputį jaukintis, šerti. Vienas iš kačiukų man labai patiko.
Jie vistiek buvo labai bailūs. Paskui pradėjau galvoti, kaip tą gražuolį pasigauti ir pasiimti namo.
Vieną dieną ateinu, ogi nieko nėra - katė išsivedė ☹️(nes jau ne pirmas kartas toks buvo).

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 04, 10:48)

Labai atsakinga kate mama pasitaike, tik i geras rankas vaikus dalina wub.gif
Mano katinas gimes draugu veislyne. Jo mama irgi nereali. Nuo mazu kaciuku nesitraukdavo. Tik, jei zmogus prie to namuko prieina, ji pradeda pypset visaip ir per peti zvalgydamasi miauksedama greit greit varydavo pavalgyt ir i kraiko dėžę biggrin.gif mazdaug- prasau pasaugoti mano vaikus, as tuoj grįšiu biggrin.gif man atrodo ji ir perdave ta pasitikejima zmogum, jos visi vaikai tokie savotiški, ju nepaignoruosi biggrin.gif
Atsakyti
O mes su pusbroliu gelbėjom katę...Dabar kai pagalvoju, plaukai šiaušiasi. Man buvo kokie 7 metai jam 10. nuvažiavom prie tvenkinio žvejot, o ten su virve po kaklu ir prie jos pririšta plyta ant ant hidrotechnines užtvankos krašto, kur subėga vanduo (žinot kaip tokie statiniai atrodo tikriausiai) tupėjo vargšė miaukdama tokiu balsu kaip vaikas. katė stora, besilaukianti. Ir ką su pusbroliu didvyriai lipom traukt tos kates. Ačiū dievui tai buvo ne paskutinė mūsų gyvenimo diena, nes prieš keletą metų teko stabtelt važiuojant pro tą vietą ir už jokius pinigus manęs niekas nebepriverstų ten nusileist. ikritę būtumėm į krentančio vandens bedugnę, be jokių šansų išsigelbėt.. Išgelbėjom katę, priglaudė ją pusbrolio močiutė. Aišku katė atsivedė kačiukų ir vieną dieną kai atėjom pažiūrėt kaip ji gyvena, katė mus pamačius atlėkė ir nusivedė parodyt vaikų wub.gif nieko daugiau prie jų neprileido tik mus... išgyveno tikrai ilgai ir kad ir po kokio laiko tarpo ją pamatydavau, jautėsi, kad ji atsimena, kad tada ją ištraukėm iš mirties...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 04, 11:09)
O mes su pusbroliu gelbėjom katę...Dabar kai pagalvoju, plaukai šiaušiasi. Man buvo kokie 7 metai jam 10. nuvažiavom prie tvenkinio žvejot, o ten su virve po kaklu ir prie jos pririšta plyta ant ant hidrotechnines užtvankos krašto, kur subėga vanduo (žinot kaip tokie statiniai atrodo tikriausiai) tupėjo vargšė miaukdama tokiu balsu kaip vaikas. katė stora, besilaukianti. Ir ką su pusbroliu didvyriai lipom traukt tos kates. Ačiū dievui tai buvo ne paskutinė mūsų gyvenimo diena, nes prieš keletą metų teko stabtelt važiuojant pro tą vietą ir už jokius pinigus manęs niekas nebepriverstų ten nusileist. ikritę būtumėm į krentančio vandens bedugnę, be jokių šansų išsigelbėt.. Išgelbėjom katę, priglaudė ją pusbrolio močiutė. Aišku katė atsivedė kačiukų ir vieną dieną kai atėjom pažiūrėt kaip ji gyvena, katė mus pamačius atlėkė ir nusivedė parodyt vaikų  wub.gif  nieko daugiau prie jų neprileido tik mus... išgyveno tikrai ilgai ir kad ir po kokio laiko tarpo ją pamatydavau, jautėsi, kad ji atsimena, kad tada ją ištraukėm iš mirties...

Mes uzpernai su drauge is bomzu namo kaciuka isvogem... Uzdarytas tokiam lauze, palei paduzusius langus lakste rekdamas. Nu ka, dvi tetos drasiai kate pavoge. Visiems pasakem, kad radom... Labai smagiai katukas dabar gyvena pas kaimynus, dideliam name, dviems sunims vadovauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 04, 12:16)
Mes uzpernai su drauge is bomzu namo kaciuka isvogem... Uzdarytas tokiam lauze, palei paduzusius langus lakste rekdamas. Nu ka, dvi tetos drasiai kate pavoge. Visiems pasakem, kad radom... Labai smagiai katukas dabar gyvena pas kaimynus, dideliam name, dviems sunims vadovauja  wub.gif

Jonišky nebuvot šiom dienom?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 04, 11:19)
Jonišky nebuvot šiom dienom?

Man rodos nesu ten gyvenime buvus rolleyes.gif
Atsakyti