Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2021 02 06, 17:07)
Pirmakart sita matau, dailus  ax.gif

Reiskia nepildo biggrin.gif biggrin.gif
kai ji pamaciau, buvo dar tamsiai melynas ir tamsiai rudas ax.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2021 02 06, 17:32)
aš visą kostiumą pirkau iš UK puslapio, tik spalva Beige man skyrėsi nuo to ką matau ekrane ir nors rašo sudėtį 40% vilna, kažkaip to nesijaučia, labiau tokia tvirta medvilnė atrodo  biggrin.gif, nors modelis man patinka

glamzosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 06, 19:00)
aaaa, šitas  biggrin.gif labai trumpam tas efektas išlieka  biggrin.gif  o namų sąlygom išvis neteko girdėt, kad kas būtų ką efektyvaus pagaminęs . Aišku, po procedūros keletą dienų viskas vau atrodo  biggrin.gif

kaip ilgai tas efektas išlieka? Nes kaina tai nėra maža unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 06, 19:12)
kaip ilgai tas efektas išlieka? Nes kaina tai nėra maža unsure.gif

Mano kolegė dar dirba vienoj grožio klinikoj, yra dariusis šitą procedūrą dėl įdomumo, tai iš išorės efektas matosi apie savaitę gal. Tikrai atrodo vau, pailsėjus, kaip po atostogų Havajuose, bet labai trumpai.
Atsakyti
UNIQLO nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 06, 19:16)
Mano kolegė dar dirba vienoj grožio klinikoj, yra dariusis šitą procedūrą dėl įdomumo, tai iš išorės efektas matosi apie savaitę gal. Tikrai atrodo vau, pailsėjus, kaip po atostogų Havajuose, bet labai trumpai.

na jeigu tik savaitei, tai išvis neverta. Aš kažkaip maniau, kad metams efektas išlieka tongue.gif
Atsakyti

Gal kuri turit mama iesko xl d slidinejimo kelniu 4u.gif
Mes galim pasiulyti M d 176 cm

Turiu tokias

61pqkgeQKmL._AC_UY580_.jpg

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 06, 19:29)
na jeigu tik savaitei, tai išvis neverta. Aš kažkaip maniau, kad metams efektas išlieka tongue.gif

Gal savijautos kokie pokyčiai ir lieka, bet iš šono nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2021 02 06, 19:08)
Reiskia nepildo  biggrin.gif  biggrin.gif
kai ji pamaciau, buvo dar tamsiai melynas ir tamsiai rudas ax.gif
glamzosi? unsure.gif

taip pasiglamžo, bet kai jau nešioji ant pakabos kabini - tai nereik kas kart lyginti. Mačiau kai pirkau su nuolaida tik juodą ir tamsiai rudą. UK jau taikė nuolaidas, USA tuo metu dar ne, kelnių irgi dabojau, vis nebuvo mano dydžio.
Atsakyti
QUOTE(mozaikaa @ 2021 02 06, 20:36)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ciobreliss" data-cid="72778613" data-time="1612610217">Gal kuri turit mama iesko xl d slidinejimo kelniu vartotojo įkelta nuotrauka
Mes galim pasiulyti M d 176 cm</blockquote>

Turiu tokias<p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p><p></p>

Sveiki, kokia kaina?
Atsakyti
Ačiū komandai už gautas prekes aciuks.gif Eglei ir Sandrai bis.gif Jūs nerealios. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 06, 20:16)

O kazi kokia procedura duotu ilgslaikiskesni rezultata ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2021 02 06, 20:21)
O kazi kokia procedura duotu ilgslaikiskesni rezultata ax.gif ?

vienkartinė nechirurginė - jokia, reikia pastoviai kartoti norint turėti efektą
Atsakyti