Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Letita @ 2021 02 06, 12:02)
Tuėjau tokius, tik su "gradient" rusvais stiklais. Forma ir patogumas jų tikrai super, tik tas "gradient" stiklų tonavimas vargino akis. Šitie identiški, tik su vienspalviais žalsvais stiklais. Atrodytų idealūs, tik va įdomu, kaip realybė ta žalsva stiklų spalva atrodys iš išorės...

Kur kokybiškas vyriškas odines pinigines perkat?

Pažiūrėsiu namie, kuriuos aš tiksliai turiu, mano gan tamsūs.

Pinigines- amazon'e, ebags, samsonite, coach.
Atsakyti
JCREW papildyta
Atsakyti
Sveikos, mergaites, kasdien vis patikrinu

https://www.jcrew.co...etch-wool/AQ486

Niekaip nepagaunu savo dydzio. Imeta 2, 8, 16 d., o norec 14.
Gal kas turite 14 ir nenesiojate? Pirkciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit mama iesko xl d slidinejimo kelniu 4u.gif
Mes galim pasiulyti M d 176 cm
Atsakyti

Pas mane tas pats, atsiranda skylučių😭 Mama sako kad kandys🤔🙈

Pas mus tsiranda skylučių pažąstyse, prie kaklo medvilnės maikems. Manau čia džiovyklė bedžiovindama išmuša..

Atsakyti
QUOTE(ingi @ 2021 02 06, 13:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="oziarage avinuke" data-cid="72778533" data-time="1612600019"><div><p>Pas mane tas pats, atsiranda skylučių😭 Mama sako kad kandys🤔🙈</p></div></blockquote><p>Pas mus tsiranda skylučių pažąstyse, prie kaklo medvilnės maikems. Manau čia džiovyklė bedžiovindama išmuša..</p>

gal dedat kartu rūbus su užtrauktukais, kniedėmis, liemenėles? manau nuo jų kiti rūbai nukenčia unsure.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų suknelės, man netiko dydis
8 dydis, 40 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 05, 23:42)

Pastebiu, kad  irgi ant medvilninių maikių skylučių atsiranda ,tik aš gavloju, kad čia gal nuo skalbenkės atsiranda, gal būgnas greždamas įtraukia,, dažniausiai ant vyro maikių ant pilvo arba vaikų plonesnės medvilnes  blink.gif

šita mistika ir mūsų šeimoj. Na, ant mano marškinėlių jokių skylučių neatsiranda, o vyro visi marškinėliai taip sudėvimi. Nežinau, ar čia skalbyklę kaltint, ar džiovyklę, ar kad vyras diržus su sagtimis dėvi, ar kokią tigrę įtart biggrin.gif
Atsakyti
UNIQLO nedaug truksta iki free ship

Moteriskas kasmyras kelios spalvos 29.90$

Kasmyro golfas 39.90$

Paltas su vilna 29.90$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 vasario 2021 - 15:02
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 06, 15:09)
šita mistika ir mūsų šeimoj. Na, ant mano marškinėlių jokių skylučių neatsiranda, o vyro visi marškinėliai taip sudėvimi. Nežinau, ar čia skalbyklę kaltint, ar džiovyklę, ar kad vyras diržus su sagtimis dėvi, ar kokią tigrę įtart  biggrin.gif

pas mus irgi tas pats, vyro marškinėlių visa nugara kaip sušaudyta, pas mane viskas tvarkoj.
Bet jei kalta džioveklė ar skalbeklė, tai visų taip pat gadintų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 06, 14:09)
šita mistika ir mūsų šeimoj. Na, ant mano marškinėlių jokių skylučių neatsiranda, o vyro visi marškinėliai taip sudėvimi. Nežinau, ar čia skalbyklę kaltint, ar džiovyklę, ar kad vyras diržus su sagtimis dėvi, ar kokią tigrę įtart  biggrin.gif

Man atrodo cia greituju madu pasekme, labai isplonina trikotaza. Man visas Esprit trikotazas skylem nueina
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2021 02 06, 10:42)
as padariau isvada, kad nuo liemenuku uzsegimu. dabar skalbiu juos skalbiniu maiselyje, tai skyluciu nebeatsiranda ant maikuciu.

As liemenukus visad skalbiu atskirai, dzinsus atskirai, o skyles yra 😠
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2021 02 06, 15:04)

As liemenukus visad skalbiu atskirai, dzinsus atskirai, o skyles yra 😠

man nebūna skylių, bet džiovinu ne džiovyklėje
Atsakyti