SIERRA nedaug truksta iki free ship
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 02 06, 11:26)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="r@mke" data-cid="72778478"
Papildyta: Pastebiu, kad irgi ant medvilninių maikių skylučių atsiranda ,tik aš gavloju, kad čia gal nuo skalbenkės atsiranda, gal būgnas greždamas įtraukia,, dažniausiai ant vyro maikių ant pilvo arba vaikų plonesnės medvilnes
</blockquote> Pas mane tas pats, atsiranda skylučių😭 Mama sako kad kandys🤔🙈

Pas mane kandžių tikrai nėra, ir man atrodo jos tik vilna kanda

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 02 06, 11:34)
Kandys ėda vilną. Medvilnės neteko matyt 🤔 gal gęžiat labai didelėm apsukom? Aš randu skylučių dažniausiai ties siūlėm arba etiketėm prie kaklo. Siuvant su adata perpjauna siūlukus, vėliau su laiku, tampant, gręžiant skylutės pasidaro.
Atsiranda marskineliu apatinej daly, nu taip grynai, kaip ant pilvo dalies, beveik viska skalbiu 1200. Bet Megztinius, savo darbines bliuzeles ir liemenukus skalbiu rankom.. nekisu i skalbenke

Dziovyklej irgi dziovinu tik ranksluoscius, patalyne ir kai kurias medvilnines maikeles
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2021 02 06, 14:36)
gal dedat kartu rūbus su užtrauktukais, kniedėmis, liemenėles? manau nuo jų kiti rūbai nukenčia 

Va nuo uztrauktuko gali buti..
Papildyta:
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 06, 15:09)
šita mistika ir mūsų šeimoj. Na, ant mano marškinėlių jokių skylučių neatsiranda, o vyro visi marškinėliai taip sudėvimi. Nežinau, ar čia skalbyklę kaltint, ar džiovyklę, ar kad vyras diržus su sagtimis dėvi, ar kokią tigrę įtart 

Tai va,kad ant mano marskineliu irgi nebuna, bet as kai daug ju turiu, tai taip daznai kaip vyro neskalbiu.. Maniskis irgi dirzus su sagtimis nesioja, gal prispaudzia.. nu blyn tikrai galvojau ,kad skalbenke kalta, kol su Jumis nepasitariau

QUOTE(spygliz @ 2021 02 05, 07:18)
Po šio rudens mano taip pat tik iš mandagumo. Galima sakyt nebendraujam. Prisidirbo iki kaklo. Mane labai labai sunku supykdyti taip kad nebebendrauciau, bet jai pavyko. Tik dėl vyro perku. Kaip sutarti nepatarsiu, nes gali saulę nuo dangaus nulupt, vis tiek neįtiksi 😁
QUOTE(spygliz @ 2021 02 05, 07:51)
Mamai mano neretu atveju reikia prisijaukinti daiktus. Padovanojau odine kuprinė Kalėdoms, tai neseniai skambina ir sako, koks geras daiktas, o taip skeptiškai žiūrėjau 🤣 šiaip anksčiau taupydavo, db nu perku ką tai liepiau nesiot, naudot..
Ner čia ko žavėtis... Mano anytai reikia CG striukės, naujos mašinos, naujos virtuvės ir tt... Lb patogu, kai zyzia iki tiek kad sūnus ima ir perka, va virtuvę jau gaus, namie aš jau nebekariauju, panašu, kad greitu laiku ir su nauja masina važinės, jei taip ir toliau. Vyrui mama, ką aš pasakysiu... Bet CG tai jau negaus...
Ner čia ko žavėtis... Mano anytai reikia CG striukės, naujos mašinos, naujos virtuvės ir tt... Lb patogu, kai zyzia iki tiek kad sūnus ima ir perka, va virtuvę jau gaus, namie aš jau nebekariauju, panašu, kad greitu laiku ir su nauja masina važinės, jei taip ir toliau. Vyrui mama, ką aš pasakysiu... Bet CG tai jau negaus...
oi kaip gerai suprantu..neįtiksim, niekaip, galiu ant blakstienų stovėt.
Bet ir nebesistengiu

ir neperku nieko, nors vyras va mašiną tėvams nupirko, bet prieš tai su manim pasitaręs

QUOTE(Lila @ 2021 02 06, 16:42)
Pirmakart sita matau, dailus

Kokius aparačiukus namų sąlygom naudojant, kad skatintų kolageno gamybą?
QUOTE(Lila @ 2021 02 06, 16:42)
aš visą kostiumą pirkau iš UK puslapio, tik spalva Beige man skyrėsi nuo to ką matau ekrane ir nors rašo sudėtį 40% vilna, kažkaip to nesijaučia, labiau tokia tvirta medvilnė atrodo

QUOTE(Lux @ 2021 02 06, 17:21)
Kokius aparačiukus namų sąlygom naudojant, kad skatintų kolageno gamybą?
ką?

Turėtų pildyti tą švarkelį,nes nesenai dar pilnai pardavime buvo.Tik reik kantrybės tikrint arba reik įrašyt gmailą ,kad atsiųstų laišką,kai įmeta.Nors man usa neatsiuntė laiškų atsiradus prekėms,o vat uk siunčia.Uk irgi reik tikrint papildymus

QUOTE(Lux @ 2021 02 06, 18:11)
aaaa, šitas

Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2021 02 06, 10:53)
Tie truputį panašūs https://www.jomashop...28s-001-63.html
Papildyta:
Pažiūrėjau savo Ray-ban'us, mano tie ir yra https://www.jomashop...8-71071-60.html stiklas tikrai tamsus, ne kaip butelinis, foto pernelyg žalias atrodo.